Horoscop iulie 2024 cu Mihai Voropchievici. Nativii care dau lovitura cea mare, câştigă pe toate planurile

de: Daoud Andra
13 07. 2024

A doua jumătate a lunii iulie aduce vești surprinzătoare pentru nativii din zodiac. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care vor fi cei avantajați de astre în perioada următoare. Iată la ce să te aștepți, în funcție de zodie!

Horoscop iulie 2024 cu Mihai Voropchievici

Specialistul în numerologie și zodii Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3, ce le rezervă astrele celor 12 zodii în perioada următoare. Astfel, în a doua jumătate a lunii, o anumită zodie va avea parte de tot ce își dorește.

Berbec

Nativii Berbec au o carte foarte bună și beneficiază de protecție puternică. Aceștia trebuie să fie încrezători în forțele lor, pentru că sunt pe calea cea bună.

Taur

Acești nativi au tendința de a deveni nostalgici și de a sta mai retrași. Se gândesc mult la trecut în această perioadă și vor să fie singuri.

Gemeni

Urmează o săptămână în care nativii Gemeni trebuie să dea dovadă de multă răbdare, iubire și atenție. Pot încerca să aibă legături călduroase cu cei din jur.

Rac

Una caldă, una rece pentru acești nativi. Urmează o perioadă cu zile când bune, când rele, dar Racii își scot la iveală pasiunea și gelozia.

Provocări și finaluri pentru nativii Leu

Leu

Acești nativi au o carte dificilă, care vine cu sfârșitul unui capitol. Trebuie să fie pregătiți să accepte schimbarea, pentru a beneficia de o renaștere, spune Mihai Voropchievici.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară au o carte pozitivă, depun eforturi și au parte de forță. Eforturile lor vor fi încununate de multe reușite.

Balanță

Urmează o perioadă încărcată de dispute și de furie pentru acești nativi. Au nevoie să fie mai calmi, însă în interiorul lor este o furtună.

Scorpion

Acești nativi au o carte neutră. O întâmplare fericită în dragoste îi ajută să își relanseze relația, potrivit previziunilor astrale.

Vărsătorii sunt norocoșii zodiacului

Săgetător

Nativii acestei zodii urmează să facă o alegere. Dau dovadă de îndoială în acest sens și simt o neliniște profundă.

Capricorn

Aceștia au o carte excelentă, datorită Soarelui. Urmează fericire și reușite pentru acești nativi, iar cei singuri au parte de dragoste.

Vărsător

Acești nativi sunt norocoșii zodiacului în perioada următoare. Au parte de reușite din toate punctele de vedere și câștigă pe toate planurile. Urmează o perioadă excelentă pentru ei!

Pești

Urmează o perioadă cu multă comunicare, schimburi de idei și deplasări. Posibil să apară și o reuniune de familie, potrivit lui Mihai Voropchievici.