25 oct. 2021 | 16:20

Horoscop iarna 2021-2022. Zodiile care vor da lovitura, sunt cele mai norocoase

Horoscop
Horoscop iarna 2021-2022. Zodiile care vor da lovitura, sunt cele mai norocoase
Horoscop pentru iară: ce se întâmplă cu zodiile?

Astrologii vin cu detalii despre cele 12 zodii ale horoscopului. Care sunt nativii care se bucură că au dat lovitura în iarna aceasta? Află dacă ești unul dintre cei care vor avea parte de multe bucurii.

Horoscop pentru iarnă: zodiile care vor da lovitura

Vărsător – Aceștia au noroc în tot ceea ce-și propun. În primele două luni din sezonul rece cei care își doresc să se facă remarcați vor avea toate avantajele pentru un peisaj extrem de fericit. Ies în față cu multe lucruri și se simt foarte bine. În luna februarie cei singuri au norocul de a-și găsi pe cineva cu care să pornească la drum. Sunt entuziasmați că în sfârșit o persoană este exact pe sufletul lor.

Capricorn – Dau lovitura din punct de vedere financiar. Aceștia au noroc în special în decembrie și ianuarie, iar mai apoi au o perioadă în care tatonează terenul. E o iarnă deosebit de bună pentru ei și din punct de vedere amoros.

Balanță – Ai și ei noroc și au un destin aproape tras la indigo de Săgetători. Ei se simt foarte puternici și încrezători în această perioadă și sunt pregătiți să facă tot ce le stă în puteri pentru a le fi bine. Urmează schimbări mari pentru aceștia, iar majoritatea sunt extraordinar de bune.

La pot opus sunt: Berbecii, Taurii, Leii și Peștii. Aceștia trebuie să se gândească foarte mult la relațiile lor. Nu merge să se mai impună în fața celorlalți cu orice preț așa cum au fost obișnuiți până acum. De acum încolo trebuie să lase de la ei și să fie pe cât de posibil echilibrați pentru că altfel vor avea mult de pierdut.

Pentru ei nu se schimbă nimic

Gemenii, Racii și Scorpionii au o iarnă normală. Pentru ei nu apar surprize ieșite din comun și oricum ei sunt genul care mereu prevăd de dinainte cum sunt lucrurile tocmai pentru că sunt foarte gânditori.

Adoră să aibă în vizor fiecare scenariu, fără să fie luați prin surprindere cândva. În majoritatea cazurilor nu vor să fie prinși descoperiți, așa că se gândesc în prealabil la problemă și deja la cel puțin două soluții.

Nu au nevoie de ajutorul nimănui pentru că se simt chiar mai puternici în această perioadă. Vor să demonstreze foarte mult că nu se vor schimba niciodată din acest punct de vedere și că sunt oamenii pe care te poți baza oricând, oricum și oriunde. Iubesc să fie umărul pe care alții pot plânge.

PlaySport
ATENȚIE, FRIGE RĂU! Pentru ea a vrut să-și ia zilele?! Cât de fierbinte e "Bunesa", femeia care l-a băgat în depresie pe milionarul Mititelu Jr.
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Cancan.ro
“BEACH, PLEASE!” a sărit în aer! E “Highest in the room”! 2.500.000 €, pentru primul concert al lui Travis Scott în România
Stirile PROTV
Cine sunt cei șapte politicieni care se bat pe funcția de președinte al Comisiei Europene, în locul Ursulei von der Leyen
Romania TV
Anca Dumitra a făcut anunţul! Pro TV o pierde pe Geanina din Las Fierbinţi
Capital.ro
Elena Udrea e distrusă. Ce i s-a întâmplat în închisoare
EVZ.ro
Locuri de muncă în România. Salariile oferite de un mare angajator
Adevarul
O familie de „țepari în serie” a fugit fără să plătească din nu mai puțin de şapte restaurante în ultimul an
BZI.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Spynews.ro
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Povestea bizară a familiei care se deplasează doar în patru labe. Care e explicația
Redactia.ro
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Mâncare de urzici cu hrean. Un deliciu de la Radu Anton Roman
EVZ.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
Decizie pentru permisele de conducere din România. Cine poate să îl obțină mai devreme
Capital.ro
Animalul pentru care primești 2.000 de lei de la stat dacă îl crești. Carnea lui e la fel de sănătoasă ca a somonului
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
E PE MOARTE! ȘOC în RUSIA! I-au găsit deja ÎNLOCUITOR!
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro