Horoscop duminică, 22 mai. Zodia care dă frâu liber pasiunii

Horoscop duminică, 22 mai. Zodia care dă frâu liber pasiunii
Horoscop 22 mai

Săptămâna se încheie cu un aspect de susținere între Marte și Pluto, aspect care ne aduce putere interioară și încredere în noi înșine. Ne putem detașa de un context toxic și putem face pași în direcția spirituală. Pe de altă parte, ne bucurăm de mai multă pasiune în intimitate, dat fiind că este vorba de cei doi guvernatori ai Scorpionului. Cele mai avantajate zodii sunt cele de Apă (Rac, Scorpion, Pești) și cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn).

Horoscop zilnic 22 mai        

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

Contextul astrologic al zilei te susține să te eliberezi de ceva ce nu te face fericit și să depășești o serie de blocaje emoționale sau chiar probleme fizice. În acest sens te ajuta și activitățile spirituale. Pe de altă parte, dacă renunțase la niște obiective, acum le poți relua pentru că te simți mai stăpân pe tine.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Profită de energia zilei pentru a te apropia de partener și a petrece momente pasionale în doi. Este o zi buna sa descoperiți ce vă unește și să vă faceți planuri de viitor împreună. Dacă ești singur, nu sta în casă pentru că ai șanse să întâlnești o persoană care să te atragă prin intermediul anturajului.

Horoscop zilnicHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Ai tendința de a te iluziona în privința oficializării unei relații și poate ar trebui să discuți despre așteptările tale cu cealaltă persoană. Evită manifestările prea autoritare care nu aduc nimic bun. Unii nativi își pot analiza o situație profesională și pot conștientiza că trebuie să depășească niște frici legate de afirmare, de funcție sau de imagine.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Dacă ești la începutul unei relații, contextul astrologic de astăzi te ajută să o consolidezi. Pe de altă parte, dacă faci parte dintr-un cuplu solid, partenerul te susține în demersurile tale și te încurajează să faci pași către niște idealuri pe care le ai. Puteți discuta sincer și liber și vă puteți face planuri comune.

Horoscop zilnicHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Dacă vei deschide astăzi niște discuții financiare în cuplu există șanse de rezolvare, însă trebuie să te aștepți și la discuții în contradictoriu. Ești determinat să rezolvi niște situații care țin de un credit, de bunuri materiale, de un partaj sau poate chiar să fie vorba de o reglementare a bugetului comun în cuplu. Pe de altă parte, profită de acest context al zilei pentru a reaprinde pasiunea în dormitor.

Horoscop zilnicHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Dat fiind faptul că Marte se află în sectorul relațiilor tale și în aspecte bune cu Pluto, ai șanse să ajungi mai ușor la pace cu partenerul. Nu este exclus să ia naștere niște tensiuni, să intri într-o competiție cu cealaltă persoană, însă la final veți ieși amândoi învingători. Ai șanse mari să ajungi la o înțelegere, atâta timp cât nu-ți impui punctul de vedere cu autoritate.

Horoscop zilnicHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Vei da dovadă de spor și eficiență în toate activitățile întreprinse, mai ales dacă sunt legate de locuință. Important este să te și odihnești pentru că ai tendința de a te suprasolicitat fără să-ți dai seama. Contextul zilei este favorabil și pentru viața de cuplu, în special pentru a da frâu liber pasiunii în intimitate.

Horoscop zilnicHoroscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Te bucuri de energie și putere interioară, dat fiind că atât Marte, cât și Pluto te guvernează. Ai putere de convingere asupra celor din jur și îi poți face ușor să te urmeze. Ziua de azi vine cu chef de distracție aventură și flirt. Este un moment bun pentru gesturi romantice în cuplu sau pentru a cuceri persoana care îți place.

Horoscop zilnic 14 februarie 2022Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Te bucuri de spor în activitățile care privesc gospodăria și nu este exclus să cheltuiești niște bani pentru casă. Cel mai probabil, vei cumpăra lucruri utile, de care ai nevoie într-adevăr. Nu uita că Mercur este retrograd, deci nu te avânta în mari cheltuieli. Nu sunt excluse conflictele cu familia, însă vor fi trecătoare.

Horoscop zilnicHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Pluto este în zodia ta și îți oferă o mare putere de convingere asupra celorlalți. Îți susții cu îndrăzneală ideile și opiniile și îți vei apăra punctul de vedere cu mult curaj. Contextul zilei te ajuta sa analizezi pe toate părțile o situație și să vezi lucrurile în profunzime, astfel încât să iei o decizie bună.

Horoscop zilnicHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ziua de astăzi îți aduce preocupări financiare. S-ar putea să faci niște calcule și să ajungi la concluzia că poți returna o datorie. Pe de altă parte, poate fi vorba de frământări în încercarea de a găsi cea mai bună soluție pentru a-ți crește veniturile. Contextul zilei îți oferă foarte multă încredere în propria ta persoană și asta te ajută să vezi lucrurile cu mai mult optimism.

Horoscop zilnicHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Săptămâna se încheie cu bună dispoziție, energie și chef de viață. Ai mare încredere în forțele tale și îți vei face planuri de viitor îndrăznețe. În plus, ai spor în tot ceea ce vei face astăzi. Totodată, te dedici activităților care îți fac plăcere și, cel mai probabil, vei alege să ieși cu prietenii și să te distrezi.

Horoscopul zilei de 22 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!