Horoscop Cristina Demetrescu pentru 1-15 noiembrie. Zodiile care au noroc și primesc aură divină

de: Corina Oprea
31 10. 2023

Horoscop Cristina Demetrescu pentru 1-15 noiembrie. Previziuni interesante de la unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din România. Vezi ce au pregătit astrele pentru tine în prima jumătate a lunii și ce surprize te așteaptă. Unii nativi au noroc și primesc aură divină, se anunță vremuri bune pentru ei.

Cristina Demetrescu, avertisment pentru 1-15 noiembrie

Cristina Demetrescu atrage atenția asupra faptului că Planetele trec prin Scorpion, ceea ce le face pe zodii să cadă pe gânduri. Se afundă în idei toxice, dureroase, care le dau lumea peste cap tuturor zodiilor.

Mercur din 3 noiembrie îi agită pe nativi și le strică starea pentru o perioadă și îi face

„Apoi, pe data de 8 noiembrie, trece Marte, atingând cele mai sensibile tumori ale conștiinței noastre.

Pe data de 11 sau 12 noiembrie, Soarele trece peste acest grad, activează opoziția dintre Marte și Uranus, și pentru că suntem în sezonul celor care se luptă, alimentează dorința de răzbunare, care nu este o chestie bună.

Dar este și Venus, care este o planetă a bucuriei, a frumuseții, a păcii, a iubirii, și intră în domiciliul său din Balanță, asta este vestea bună a acestei perioade”, a spus astrologul Cristina Demetrescu la Antena3.

Berbec

Berbecul poate găsi soluții favorabile în chestiuni legale sau în procese. De asemenea, acest semn zodiacal poate primi propuneri de căsătorie, sprijin din partea partenerilor și poate avea momente de reconciliere.

Chiar dacă influența lui Marte a fost dificilă în ultima vreme, prezența lui Venus aduce un calm și liniște în relații.

Taur

Taurii se angajează profund în activitățile care le aduc bucurie, iar unii ar putea opta pentru timp liber, relaxare și îngrijirea sănătății, beneficiind de soluții favorabile din punct de vedere medical. Acesta este un moment propice pentru Tauri să exploreze domeniul artistic sau să-și descopere noi talente și interese.

Vezi și: Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2024: „Energie bună din punct de vedere financiar”

Gemeni

„Gemenii au câteva invitații, se pot bucura, pot merge la petreceri, la evenimente. Se bucură de timp liber. Se pot îndrăgosti, pot găsi parteneri care să le asigure armonie, găsesc persoanele care le echilibrează. Sunt femei Gemeni care pot rămâne însărcinate”, a spus astrologul la TV.

Rac

„Racii se bucură, casele lor au un contur frumos. Marte, care a fost înainte de Venus, a stricat una alta, a mai rupt o ușă, a mai spart o placă de gresie, de faianță.

Într-un final, pentru că sunt atașați de căminele lor, Racii se pot bucura de armonie, pot da avansul pentru o casă frumoasă sau pot vinde o casă, au relații bune cu familia şi împăcări”, a explicat Cristina Demetrescu.

Leu

În următoarea perioadă, Leii ar putea obține venituri din predare sau prezentări publice, evidențiindu-și abilitățile de comunicare. Ei reușesc să obțină ceea ce își doresc, manifestându-se mai grațios, folosind cuvinte plăcute și creând o impresie pozitivă.

De asemenea, aceștia pot sprijini pe alții în promovarea examenelor sau a altor teste, dar pot fi și predispuși la flirte.

Fecioară

Fecioarele se pot aștepta la o posibilă creștere salarială în perioada următoare. Dacă au așteptat momentul potrivit pentru această schimbare, acum ar putea iniția negocieri cu superiorii lor. În plus, ar putea obține venituri din activități conexe sau chiar să vândă ceva, beneficiind de posibilitatea de a primi un cadou apreciat.

Aceasta reprezintă o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar pentru Fecioare, oferindu-le oportunitatea de a-și gestiona mai bine situația financiară. Vor scăpa de orice datorie sau grijă financiară.

Balanță

Balanțele se află sub influența lui Venus și ar putea experimenta o schimbare de look sau de stil personal. Această transformare nu este doar fizică, ci poate fi și rezultatul unei stări interioare îmbucurătoare sau a unei reîmprospătări a sinelui.

În plus, ar putea să simtă o strălucire interioară, să se simtă atras de ceva sau chiar să experimenteze sentimente de iubire. În următoarea perioadă, Balanțele vor fi, cu siguranță, o sursă de inspirație pentru alții,.

Scorpion

Scorpionii par să se calmeze și să încheie o perioadă mai dificilă din viața lor, având senzația că au scăpat de anumite greutăți. Se observă o îmbunătățire a somnului, iar cei care au avut insomnii sau probleme de somn par să-și recâștige un ritm mai odihnitor.

Există un presentiment că se apropie momente bune în viața lor, poate fi vorba de dragoste sau un eveniment fericit care pare să se apropie.

Săgetător

„Săgetătorii au parte de prieteni buni, de oameni care îi ascultă, îi ajută. Au o protecție bună astral vorbind, problema este să ne ascultăm intuiția.

E bine să dea mai multă importanţă pasiunilor, hobby-urilor, să aleagă lucrurile bune. Cei care au activități private au încasări care le dau curaj”, a mai spus astrologul.

Capricorn

Capricornii se bucură de o reputație solidă în cadrul locului de muncă, având șanse reale de promovare sau de a primi recunoaștere sub formă de premii. Unii manifestă un interes sporit către domeniul artistic, deoarece influența lui Venus îi îndeamnă către dans, mișcare și modă.

Acești nativi resimt satisfacții la nivel personal și, după o perioadă îndelungată, primesc recunoaștere pentru eforturile lor.

Te-ar putea interesa și: Revelaţia horoscopului: cele trei zodii care îşi schimbă viaţa în prima săptămână din noiembrie 2023. Au mult noroc

Vărsător

Vărsătorii se află într-o poziție favorabilă pentru a călători. Casa călătoriilor în străinătate este activă pentru Vărsători, iar din aceste experiențe pot apărea oportunități precum iubiri, daruri sau invitații, deschizându-le calea către noi idealuri.

De asemenea, este posibil ca aceștia să se implice în activități precum publicarea de articole sau cărți, dar pentru a profita la maxim de aceste oportunități, vor trebui să depășească limitele și să își extindă orizonturile.

Pești

„Peștii au parte de un bumerang pozitiv, se întorc faptele bune pe care le-au făcut cândva. Au unele câștiguri, pot investi, pot da avansul pentru o mașină sau pentru o casă, pot aplica pentru un credit şi e bine să aibă încredere că este investiția bună în viitor”, a spus astrologul Cristina Demetrescu.