Horoscop chinezesc 31 octombrie – 6 noiembrie. Zodia care are o săptămână de foc

de: Ana Chivu
31 10. 2022

Astrologii vin cu noi detalii pentru zodiile horoscopului chinezesc. Specialiștii oferă veștile pentru semne pentru perioada cuprinsă între 31 octombrie – 6 noiembrie. Unii nativi au parte de lecții extrem de grele de la viață, timp în care altele se bucură de succesul dorit în special pe plan profesional. Cu toate astea, câțiva dintre aceștia nu sunt mulțumiți și vor să aibă și noroc în dragoste. Iată cum va fi pentru tine la începutul lunii noiembrie în funcție de semnul sub care te-ai născut!

 Horoscop chinezesc pentru 31 octombrie – 6 noiembrie 2022

Șobolan: vrei să îți îndeplinești visele cât de curând. Simți că urmează un eșec și din cauza asta nu duci la bun sfârșit vreun plan. Lucrurile vor lua o întorsătură complet diferită față de ce te aștepți.

Bivol: ai depus mult eforturi pentru a pune pe picioare un proiect de succes și chiar îți dorești ca totul să iasă perfect. Acum a venit vremea să te bucuri de roadele muncii tale.

Tigru: vei transforma săptămâna viitoare într-una din cele mai bune din viața ta. Vrei cu orice preț să ai zile mai frumoase. Pui bazele unor afaceri care îți vor oferi venituri substanțiale în viitor.

Iepure: te vei transforma într-un erou pentru cei din familia ta. Sari în ajutorul lor exact atunci când au nevoie. Reușești să rezolvi cu succes o situație neprevăzută.

Dragon: vei înregistra rezultate uimitoare în domeniul carierei. Averea ta va crește, iar lucrurile se vor rezolva în bine din punct de vedere financiar. Nu trebuie să îți faci griji.

Șarpe: iubirea îți va umple viața și vei fi înconjurat de oameni care au grijă de tine, arată previziunile astrologilor pentru perioada menționată.

Cal: te vei bucura de un real progres în ceea ce privește viața profesională și dezvoltarea relațiilor de muncă.

Capră: ești din ce în ce mai determinat, iar viitorul sună bine pentru asta. Vrei o provocare la locul de muncă pentru un salariu mai mare.

Maimuță: viața ta sentimentală este într-o perioadă normală, dar pare că nu te mai mulțumește așa. Vei lua decizii importante în cele ce urmează.

Cocoș: ai multe de recuperat pe plan profesional. Te axezi mai mult pe viața de familie în cele ce urmează.

Câine: nu îți oferă nimeni nicio șansă de reușită, dar ambiția ta le arată totul celor care nu cred în tine.

Mistreț: ești impulsionat să dai tot posibilul să demonstrezi totul și să nu mai pici mereu pe locul al doilea.