Horoscop chinezesc 3 – 9 octombrie 2022. Zodiile care au probleme mari până duminică

Horoscop chinezesc 3 - 9 octombrie 2022. Zodiile care au probleme mari până duminică
Horoscop chinezesc pentru 3-9 octombrie.

Astrologii vin cu noi detalii despre cele 12 zodii din horoscopul chinezesc. Din păcate, unii nativi au mari probleme până la finalul săptămânii, iar nici weekend-ul nu este unul mai fericit pentru ei. Aceștia au parte de câteva dezamăgiri și lecții grele pe care trebuie să le învețe de la viață. Unele semne nu sunt deloc pregătite pentru ce urmează și le va fi extrem de greu mai ales acum, dar trebuie să aibă în minte faptul că este doar o perioadă. Soarele o să vină și pe strada lor după câteva zile pline de agitație și tristețe.

Horoscop chinezesc pentru 3 – 9 octombrie 2022: vești noi pentru zodii

Șobolan: vor avea motive de bucurie în săptămâna aceasta. Viața profesională și sectorul financiar se îmbunătățesc așa cum au sperat. Au parte de vești bune și de oameni frumoși lângă ei.

Bivol: vor avea mare succes în domeniul profesional în această perioadă. Ei au muncit mult și acum culeg roadele. Progresul continuă și după săptămâna în care ne aflăm. Reușesc să îi uimească pe cei din jur.

Tigru: vor învăța în perioada următoare cum să își gestioneze mai bine finanțele și vor face o investiție ca la carte cum s-au așteptat. Vor avea parte de un conflict cu un prieten.

Iepure: au avut probleme de sănătate în ultima vreme, dar acum a ieșit soarele pe strada lor și se simt din ce în ce mai bine pe zi ce trece.

Dragon: ar putea avea suferit în perioada următoare din mai multe puncte de vedere. Trebuie să fie mai atenți în privința vieții personale.

Șarpe: vin noi provocări în viața profesională. Nu trebuie să le fie frică de riscuri. E cel mai bine să își asume tot ce se va întâmpla.

Cal: trebuie să se aștepte la reproșuri în viața de cuplu. Au neglijat partenerul și prietenii în ultima vreme și asta se vede acum.

Capră: ai reușit să stârnești interesul multor persoane cu toate că cel mai probabil nu ți-ai dat seama că faci asta oricum de obicei.

Maimuță: ai parte de succes în carieră și finanțe. Averea ta crește considerabil și pare că totul se întâmplă fabulos în viața ta. Traversezi o perioadă impresionantă.

Cocoș: viața profesională vine cu îmbunătățiri în cele ce urmează. O să te bucuri de un nou statut, dar și de câștiguri pe măsură.

Câine: te-ai confruntat cu dezamăgire și suferință în ultima perioadă, dar acum pare că vei avea în sfârșit parte de o pauză de la lacrimi și durere. Vine soarele pe strada ta!

Mistreț: urmează o călătorie în perioada următoare. Cel mai probabil are legătură cu locul tău de muncă. Vei avea parte de vești care îți vor aduce satisfacție în viitorul foarte apropiat.