16 mai 2021 | 09:42

Horoscop chinezesc 17-23 mai 2021. Zodia care are un început de săptămână excelent

Horoscop
Horoscop chinezesc 17-23 mai 2021. Zodia care are un început de săptămână excelent
Horoscop chinezesc pentru perioada 17-23 mai. Ce se întâmplă cu zodiile

Din 12 februarie 2021, Anul Șobolanului a fost înlocuit cu Anul Bivolului, deci toate zodiile întâmpină schimbări foarte mari. În timp ce unele cunosc succesul, altele se confruntă cu provocări imense, astfel că este bine să ne consultăm cu horoscopul înainte de a lua o decizie radicală sau a face o investiție mare.

Șobolan

Se pune accent pe zona profesională, iar eforturile tale vor fi răsplătite în sfârșit. O să ai parte de întâlniri importante ce o să te ajute din punct de vedere al finanțelor. Dragostea plutește și ea în aer, așa că o să întâlnești pe cineva special ce se va îndrăgosti imediat de tine.

Bivol

Încrederea în tine nu este punctul tău forte în perioada următoare, chiar dacă multe persoane nu observă ce se întâmplă. Încearcă să îți rezolvi mai repede problemele profesionale și pune pe ultimul loc problemele amoroase. Nivelul de energie este unul scăzut, așa că o să ai nevoie de un plan pentru a reuși să duci la capăt tot ce ți-ai propus.

Tigru

Poți să îți pui în evidență abordarea realistă pentru a da pe spate pe toată lumea. Nu uita de persoanele ce au nevoie de ajutorul tău și oferă sfaturi atunci când sunt cerute. Este recomandat să îți încarci bateriile în weekend, mai ales pentru că vei avea o perioadă extrem de bună și trebuie să te folosești de toată energia.

Iepure

Adevărul iese la iveală în această săptămână pe mai multe planuri, deci trebuie să spui tot ce crezi cu sinceritate pentru a ajunge la o decizie benefică. Se anunță lucruri bune din punct de vedere amoros, așa că o să te simți aproape de partener și o să ai parte de momente cât mai frumoase în următoarea săptămână.

Dragon

Afacerile și romantismul sunt punctele tale forte, așa că este bine să te axezi pe ele în perioada următoare. Programează cu încredere întâlniri, dar încearcă să grăbești lucrurile. Dacă ești la începutul unei relații sau dacă abia acum cunoști pe cineva nou, nu îți încerca norocul dacă nu simți că această legătură are șansă de reușită.

Șarpe

Trebuie să ai răbdare și să fii mai rezervat atunci când vine vorba de acțiuni. Tinzi să nu iei în calcul toate detaliile, mai ales pentru că îți dorești să faci cât mai multe în cât mai puțin timp. Încearcă să te relaxezi în weekend pentru a nu te confrunta cu frustrări.

Cal

Problemele au nevoie de atenție maximă, mai ales în plan casnic. Este important să îi anunți pe cei din planul profesional că nu te poți concentra la anumite lucruri importante pentru că te confrunți cu provocări acasă. Weekend-ul vine cu vești bune și romantism, astfel că dacă ai probleme cu partenerul se poți rezolva imediat.

Oaie/Capră

Ai parte de multe surprize din punct de vedere profesional, așa că nu trebuie să te îngrijoreze orice situație ce te îndepărtează de la drumul pentru cariera pe care ți-o dorești. În relații te bucuri de ajutorul celor din jur ce sunt acolo oricând ai nevoie. Iubirea plutește și ea în aer, dar nu uita să ceri tot ce ai nevoie atunci când îți dorești!

Maimuță

Cariera va străluci, iar eforturile vor fi răsplătite. Totuși, vei primi din ce în ce mai mult de muncă acum că ești în centrul atenției. Încearcă să îți pui la punct prioritățile pentru a reuși să te relaxezi și să te bucuri de un weekend plăcut, alături de o persoană pe care ți-o dorești lângă tine din punct de vedere romantic.

Cocoș

O să existe multă emoție în perioada următoare, așa că te așteaptă foarte multe provocări. Pot să apară multe conflicte, așa că încearcă să gestionezi totul cu mult calm. Nu te lăsa ghidat de furie. Spre final, ai parte de un weekeend relaxant alături de jumătatea ta. Dacă ești singur, acum este momentul să îți cauți pe cineva potrivit.

Câine

Trebuie să stai cât mai departe de lucrurile noi și să încerci să duci la final orice sarcină ce nu poate să mai fie amânată. Atunci când vine vorba de zona profesională, acordă toată atenția problemelelor ce pot să apară. Evită orice fel de conflict pentru a ajunge la un premiu. Totuși, gândește-te bine la orice pas îl faci, mai ales pentru că există persoane ce vor să te păcălească.

Mistreț

Poți să depășești acum multe obstacole ce ți-au făcut zile fripte în trecut. Vei avea parte de clipe ce îți vor schimba viața, așa că trebuie să acorzi atenție planurilor tale. Dacă te bucuri de o relație, în weekend o să ai parte de momente romantice alături de partener. Dar, dacă nu există cineva, mare grijă la reputație!

PlaySport
Eliminare surpriză la Survivor pe 28 martie! Iancu o salvează pe Ana Pal și altă Faimoasă pleacă acasă: Cine se duelează
Ego.ro
Dumnezeule! Cât de frumoasă este iubita lui Pescobar. De asta o ține ascunsă
Digi24
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel către aliații NATO
Cancan.ro
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
Zece ore a fost violată de iubitul ei și prietenul acestuia, în Alba. Coșmarul trăit de o femeie în casa partenerului ei
Romania TV
Mirela Retegan a părăsit România după scandalurile repetate din Gaşca Zurli
Capital.ro
Ungaria stă pe o COMOARĂ! Ungurii au făcut descoperirea de zeci de miliarde de euro
EVZ.ro
Piața imobiliară. Cele mai mari chirii din țară, raportate la veniturile salariale
Adevarul
Marele baraj din Valea Jiului, investiția care a ajuns atracție turistică, dar nu va fi terminată niciodată FOTO
BZI.ro
Scandal cât casa la Gașca Zurli: Angajații Mirelei Retegan aveau salarii mizerabile!
Spynews.ro
Artiștii din România îl plâng pe George Nicolescu, cântărețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breaslă
Libertatea.ro
„Nu cred!” Un brașovean și-a construit legal o „vilă” pe un bloc cu 8 etaje: „Există contract de vânzare cumpărare”
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Taxe și impozite mai mari din 2025. Câți bani vor scoate românii din buzunar
Redactia.ro
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”
Digisport.ro
Povestea neștiută a legendarului apaș Geronimo, indianul pe urmele căruia au fost trimiși 5.000 de soldați americani
Click.ro
Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă
Viva.ro
Imagini virale cu dictatorul din Belarus. Cu un cățel alb și pufos în brațe, Lukașenko vorbește cu generalii despre atacarea Poloniei
Digi24
O româncă din Spania a crezut că Brad Pitt a văzut-o pe TikTok și s-a îndrăgostit de ea. Apoi i-a cerut bani
Digi24
Retrasă din lumea mondenă, fosta bombă sexy e de nerecunoscut! S-a apucat de scris cărți de bucate
Unica.ro
Cătălin Botezatu, prins în fapt. Pe cine a înșelat
EVZ.ro
Loredana Groza, gest emoționant pentru Petra, tânăra nevăzătoare devenită virală în mediul online. Cum a surprins-o marea artistă / VIDEO
Spynews
Îți vine amenda direct acasă! Șoferii vor fi sancționați automat. Nu mai scapă nimeni
Capital.ro
Cele patru zodii care vor afectate de karmă în perioada următoare | Toate greșelile pe care le-au făcut se întorc împotriva lor
Antena 3
Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
CÂND cresc PENSIILE și SALARIILE. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Artiștii din România îl plâng pe George Nicolescu, cântărețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breaslă
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Bebelușul pietrificat care a stat 56 de ani în burta mamei. Cum a fost posibil cazul uluitor și ce s-a întâmplat cu femeia
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro