Horoscop chinezesc 15-21 august 2022. Zodia care are mari probleme cu banii, atenție la cheltuieli

Horoscop chinezesc 15-21 august 2022. Zodia care are mari probleme cu banii, atenție la cheltuieli
Atentie mare la bani, conform zodiacului chinezesc

Ce spune horoscopul chinezesc despre perioada 15-21 august 2022. Citește zodiacul pentru această săptămână și află ce îți rezervă astrele în ultimele zile de vară. Cui îi lipsește entuziasmul la locul de muncă și ar trebui să-și ia o vacanță. Sfatul experților este să trăiești mai mult prezentul și să nu te mai gândești la ce urmează. Lasă Universul să te surprindă. Nu același lucru este valabil pentru un nativ care are mari probleme financiare.

Horoscop chinezesc 15-21 august 2022. Află ce surprize te așteaptă

Anul Tigrului de Apă, care a început la 1 februarie 2022 și se va încheia la data de 21 ianuarie 2023, influențează masiv horoscopul chinezesc în perioada 15-21 august. O zodie va avea mari probleme cu banii, de aceea trebuie să aibă grijă la cheltuieli.

Horoscop chinezesc Tigru

În aceste zile, semnul Tigru își face toate socotelile, pune totul pe foaie și calculează banii pe care îi mai are de cheltuială până la finalul lunii. Traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, dar nu trebuie să dispere. Norii negri vor dispărea.

Horoscop chinezesc Iepure

Pui preț pe reamenajarea locuinței și ceri sfaturi de la persoana iubită, deși are păreri total diferite de ale tale. Din cauza viziunilor voastre, nu vei reuși să finalizezi proiectul în aceste zile.

Horoscop chinezesc Dragon

Aștepți cu nerăbdare să faci inaugurarea casei tale și te gândești să inviți gașca de prieteni. Ideea ta nu este rea.

Horoscop chinezesc Șarpe

Nativului Șarpe îi lipsește energia și se simte epuizat, fiindcă nu mai face față presiunii de la locul de muncă. Cel mai bine ar fi să-ți iei niște zile libere.

Horoscop chinezesc Cal

Trebuie să pleci din localitate în interes de serviciu. Veste bună este că îți poți lua și familia cu tine. În felul acesta îmbini utilul cu plăcutul și te bucuri de prezența celor dragi. Se anunță o săptămână excelentă.

Horoscop chinezesc Capră

Găsești timp pentru mai multă mișcare, deoarece ai luat ceva kilograme în concediu, iar acum a venit vremea să revii la forma ta inițială.

Horoscop chinezesc Maimuță

Zodia Maimuță se bucură de vacanță alături de persoana iubită și vizitează peisaje de basm. În perioada următoare, acest nativ va realiza cât de prețioasă este relația sa, așa că va dori să treacă la următorul pas.

Horoscop chinezesc Cocoș

Te simți fără chef de nimic și eviți să stai la serviciu peste orele de program. Mergi și la un consult medical.

Horoscop chinezesc Câine

Îți faci bagajele de vacanță și pui la punct ultimele detalii. Situația ta financiară este foarte bună, dar niște cheltuieli neprevăzute ar putea să îți dea socotelile peste cap.

Horoscop chinezesc Mistreț

În perioada 15-21 august 2022, te bucuri mai mult de prezența familiei tale, care a venit în vizită. Pe de altă parte, simți că ai pierdut din intimitate și încerci cumva să rezolvi situația.