Horoscop. Cele mai mincinoase zodii. Ei sunt nativii de care trebuie să te ferești

Horoscop. Cele mai mincinoase zodii. Ei sunt nativii de care trebuie să te ferești
Horoscop: Cele mai mincinoase zodii

Ferește-te de acești nativi, te vor face să plângi cu lacrimi amare. Horoscopul european realizează un clasament al celor mai mincinoși nativi. Care sunt cele cinci zodii care te pot duce cu zăhărelul fără nicio problemă și te pot trăda, afișând un zâmbet larg pe buze.

Horoscop. Cele mai mincinoase zodii

Taur

Nativii din zodia Taur sunt persoane foarte relaxate care nu se stresează pentru nimeni și nimic, atunci când este vorba despre starea lor de  spirit. Reprezentanții primei zodii de pământ sunt tare mincinoși și apelează la tot felul de tertipuri pentru a ieși basma curată din orice situație.

Femeile sunt cele care apelează la minciuni albe, pentr

Gemeni

Una dintre cele mai dificile zodii, nativii din Gemeni sunt persoane duale, cu foarte multe fețe. Acum te iubesc, acum te ignoră. Nativii acestei zodii de aer sunt persoane sociabile, dornice de afirmare, care ar face orice pentru a capta atenția celor din jurul lor. Te joacă pe degete și ar putea primi, lejer, premiul OSCAR pentru mitomanul anului.

Le place să păcălească oamenii cu diverse trucuri, pentru a se băga pe sub pielea lor. Astrele spun că Gemenii sunt persoane cu mai multe fețe, în care nu prea ai cum să te încrezi.

Leu

Nativii din zodia Leu nu iau lucrurile prea în serios. Aceștia sunt vulcanici, extrovertiți și extrem de orgolioși. Nu vei vedea niciodată un nativ Leu care își va recunoaște vina sau greșelile în fața altor persoane.

Deși sunt firi calde, vesele și sociabile, cei născuți sub semnul Leului adoră să apeleze la minciunele albe, pentru a le face farse prietenilor și nu numai. Unii nativi din Leu sunt în stare de a face orice pentru a-și salva pielea, inclusiv să mintă și să arunce vina pe altcineva nevinovat.

Vărsător

Vărsătorii sunt maeștri în arta manipulării. Reprezentanții acestei zodii sunt parșivi și șireți, te lasă să crezi că totul este în regulă și vor face ca ei, deși vor spune ca tine. Nativii Vărsători sunt foarte greu de influențat, dar adoră să dea ordine și să aibă un impact puternic asupra vieților persoanelor apropiate de ei. Te pot minți cu zâmbetul pe buze și tu nu vei afla niciodată felul în care te-au trădat.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn sunt tare alunecoși. Aceștia ar fi în stare de orice pentru a-și îndeplini scopurile, atât pe plan profesional cât și pe plan personal. Aceștia mint pentru a-și ascunde sentimentele sau pentru a părea interesanți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI