Horoscop. Ce spune numărul zodiei despre tine, de fapt. Balanța posedă cunoaștere spirituală

Horoscop. Ce spune numărul zodiei despre tine, de fapt. Balanța posedă cunoaștere spirituală
Ce spun cifrele despre fiecare zodie în parte

Numerologia are rădăcini încă din astrologia antică, iar fiecare cifră reprezintă o legătură indestructibilă cu o anumită zodie chiar și în zilele noastre. Dacă o aflii, poți să știi mai multe despre destinul tău, personalitatea ta, dar și despre relația pe care o vei cu partenerul.

Scorpion – 1

Simbolul Soarelui și al absolutului reflectă unitatea. În timpul anului, persoanele ce se află sub influența semnului se vor simți pline de energie, încrezătoare și se vor impune cu multă ușurință. În dragoste, femeile vor prefera bărbații spirituali și își vor dori să fie dominante și posesive.

Rac și Pești – 2

Această cifră reprezintă unitatea, principiul feminin, dualitatea, echilibrul și prietenia. Cei ce se află sub acest simbol sunt amabili, calmi, sensibil atunci când vine vorba la ce au alții de spus. Femeile sunt romantice și pun familia pe primul loc.

Taur – 3

Nativii se bucură de un număr magic, perfect, ce simbolizează desăvârșirea. Un optimism molipsitor îi va cuprinde, bucurându-se de viață și învățându-i pe cei din jur să facă la fel. Vor câștiga admirația tuturor prin personalitatea frumoasă. În dragoste, femeile uită de inhibiții și complexe, captând toată atenția bărbaților.

Leu – 4

Universul este simbolizat de această cifră. Nativii se vor lăsa greu conduși de emoții, astfel că vor prefera lucrurile ce sunt clare. Situațiile sigure îi atrag pe lei, iar persoanele vorbărețe și superficiale îi îndepărtează total. În dragoste există stabilitate, dar și o frică de respingere.

Gemeni – 5

Armonia este din plin adusă de această cifră. Originalitatea, dar și pofta de viață îi cuprinde pe gemeni, iar dorința de a explora necunoscutul pare de neoprit acum. Trecutul va fi lăsat în spate, iar senzualitatea va marca dragostea, chiar dacă poveștile de iubire sunt descrise ca fiind furtunoase și pline de peripeții.

Capricorn – 6

Această cifră reprezintă destinul mistic, așa că în anul ce vine acești nativi vor fi iubiți de cei din jur, având un farmec personal la care nu va putea să reziste nimeni. Ei vor profita din plin de frumusețe, confort, dar îi vor sprijini și pe cei ce au nevoie de ajutor. Tot anul se va căuta iubirea perfectă pentru că firile romantice speră să își găsească jumătatea cât se poate de repede.

Fecioară – 7

Numărul spiritual simbolizează desăvârșirea, având, cu ajutorul lui, o intuiție dezvoltată și a atracție spre spiritualitate. Sfaturile altora nu mai contează, așa că aceste persoane guvernate de cifra menționată vor asculta de instinctul lor, găsind mereu liniștea în mijlocul naturii atunci când vor să se relaxeze sau să găsească răspunsuri la unele întrebări.

Vărsător – 8

Echibilibrul cosmic, balanța dintre bine și rău, prosperitatea, toate se întâlnesc sub această cifră. Firi muncitoare, curajoase, îndrăznețe, vărsătorii încep să se încreadă într-un final în ei și să nu se mai uite la ceilalți. Totuși, partenerul ideal se lasă mult timp așteptat, mai ales pentru că există anumite pretenții mult prea mari și foarte greu de îndeplinit.

Berbec – 9

9 stă sub desăvârșirea creației, aducând independență și libertate. Nativii întâmpină probleme în dragoste, rămânând rezervați cu privire la anumiți parteneri. Firi visătoare, pot pierde ocazia de a găsi partenerul perfect pentru că se îndrăgostesc în cele mai nepotrivite momente, lucru ce le dăunează la capitolul iubire.

Balanță – 11

Balanțele sunt ghidate de un număr ce simbolizează cunoașterea spirituală. Nativii au o fire sensibilă, cu o gândire profundă. Speră la mai bun, au încredere în persoanele din jur și își doresc să depună eforturi pentru scopuri umanitare. Când vine vorba despre dragoste, pretențiile cresc, dar cei guvernați de această cifră au mereu grijă să își asculte instinctul.

Săgetător – 22

Puterea îi simbolizează pe săgetători. Nativii se bucură de un spirit practic foarte dezvoltat, având grijă să nu se lase să vâneze prea mult vise. Responsabili, hotărâți și calmi, ei au un scop foarte bine definit cu privire la viitor. Când vine vorba de iubire, intervin spontaneitatea, sensibilitatea, dar și pretențiile pe care nu foarte mulți parteneri le pot îndeplini.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI