Horoscop. Ce putere sacră are fiecare zodie în parte și nu a aflat încă

Horoscop. Ce putere sacră are fiecare zodie în parte și nu a aflat încă
Puterea sacră a fiecărei zodii

Astrologii au adus în prim-plan puterile pe care se bazează semnele zodiacale. Ele sunt foarte diferite, motiv pentru care fiecare are o altă putere sacră de care beneficiază. Află mai multe despre ființe mistice cu abilități secrete și puteri incredibile oferite de fiecare planetă. Fiecare nativ are în interiorul lui o forță uriașă foarte bine ascunsă. Care este puterea pe care o ai în funcție de zodia ta?

Horoscop mistic: puterea sacră pentru fiecare zodie

Berbec – planeta care te guvernează este Marte, zeul războiului și al bătăliei. Ai un foc în interiorul tău care  pur și reprezintă lumina ta. Acesta îți arată calea de fiecare dată și îți dă curaj.

Taur – moștenești farmecul zeiței Venus. Experimentezi viața prin intermediul celor cinci simțuri. Ești plin de senzualitate și vezi ceva frumos în orice lucru din preajma ta.

Gemeni – planeta care te guvernează este Mercur, singura care a putut călători în iad și înapoi. Ești mereu însoțit de zei și îți place să mergi prin colțurile întunecate ale minții.

Rac – Ești un copil al lunii care este mereu într-o continuă schimbare. Ai intuiție și ești mereu binecuvântat de îngeri și strămoșii tăi. Empatia ta e incredibilă.

Leu – Soarele este planeta care te guvernează. Ai o energie uriașă și poate îi copleșește pe cei din jurul tău. Ești generos și iubitor, dar mai ales autentic.

Fecioară – Ești guvernat de Mercur. Îți pasă constant de nevoile celorlalți și în mintea ta se află numai perfecțiunea pe primul loc.

Balanță – Ești curios din punct de vedere social și trăiești ca un copil adevărat al lui Venus. Te simți mereu fermecător și plin de încredere.

Scorpion – Zodia ta este guvernată de Pluto, planeta transformării și zeul iadului. Pasiunile sunt extreme și mintea ta impenetrabilă. Ești foarte intuitiv și un cititor mental înnăscut. Ai obsesii în partea emoțională, dar ești și o inimă blândă cu cine trebuie.

Săgetător – Ești copilul lui Jupiter, plin de vindecare și expansiune. Adesea optimismul tău este prea puternic pentru unii oameni din jur.

Capricorn – Nativul tău este foarte strict și de încredere. Unii ar spune că ești distant și rece, dar ești pur și simplu corect cu tine și ai răbdare.

Vărsător – Ești un rebel social dominat de Uranus, planeta haosului și a schimbărilor neașteptate. Mintea ta este futuristă și progresistă.

Pești – Semnul divinității și uniunii universale. Ești guvernat de Neptun, planeta compasiunii și a tărâmului subconștient. Adori să călătorești între spațiu și timp.