Horoscop. Ce noroc are fiecare zodie în parte și cum trebuie să profite de el

Horoscop. Ce noroc are fiecare zodie în parte și cum trebuie să profite de el
Horoscop. Ce noroc are fiecare zodie în parte și cum trebuie să profite de el

Horoscop. Ce noroc are fiecare zodie și cum trebuie să profite de el. Iată care sunt zodiile norocoase și ce trebuie să facă cu norocul care le iese în cale.

Horoscop. Zodiile și norocul

Berbec

Are destul noroc când vine vorba de oportunități. El își cam face singur norocul și nu prea crede în el. Cu toate acesta, Berbecul nu este nelipsit de la noroc și ar putea chiar să joace la Loto.

Taur

El nu crede în noroc, dar nici nu prea are parte de el, ci mai degrabă de ghinion. Partea bună este că eșecurile reușesc cumva să îl ambiționeze. Taurul crede totuși în steaua lui norcoasă și poate într-o zi să joace la Loto.

Gemeni

Sunt printre cei mai norocoși nativi. Dar ei sunt și un semn foarte inteligent și ambițios, pragmatic și rațional, iar deciziile bune vin firesc, deși unii pot numi asta noroc. Ar putea juca la Loto într-o zi de vineri.

Rac

Și Racii au destul de multă baftă. Ei sunt oamenii reducerilor deoarece găsesc multe obiecte la reduceri. Ar putea juca la Loto într-o zi de duminică.

Leu

Leul își face singur succesul și norocul. El știe să întoarcă o situație defavorabilă pe toate părțile, așa încât să devină una favorabilă. Ar putea juca la Loto într-o zi de luni.

Fecioară

Nu este nici printre cele mai norocoase semne, dar nici printre cele mai ghinioniste. Fecioarele muncesc pe brânci pentru fiecare câștig pe care unii îl numesc noroc. Fecioara poate câștiga însă niște bani nemumciți într-o zi de miercuri.

Balanță

Balanța are noroc, fiind ajutată de optimismul care o caracterizează și de ambiția de a-i învăța pe cei din jur să gândească pozitiv. Ea reușește să găsească ceva bun în orice situație cu care se confruntă. Ar putea juca la Loto într-o zi de vineri.

Scorpion

Scorpionul nu prea are noroc și din acest motiv e mai tot timpul ranchiunos și îmbufnat. El reușește să obțină ceea ce-și propune, însă trebuie să depună mult efort. Ar putea juca la Loto într-o zi de marți.

Săgetătorul

Săgetătorul este la polul opus al Scorpionului, este unul dintre cei mai norocoși nativi. Face ce face și prinde ultimul loc la un spectacol fără să depună mare efort. Poate juca la Loto într-o zi de vineri.

Capricorn

Și Capricornii au noroc la bani, premii și statut social de invidiat. Au și susținerea astrelor, deși muncesc mult. Ar putea juca la Loto într-o zi de joi.

Vărsător

Vărsătorul are noroc și nu prea. Luptă pentru ce își dorește și asta îl face să câștige. Poate face bani buni într-o zi de luni.

Pești

Nativii Pești sunt sub protecția astrelor, având un car de noroc. De departe, nativii Pești sunt preferații astrelor. Poate juca oricând la Loto.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI