Horoscop bani pentru 2021. Zodiile care vor câștiga mai mult decât și-au imaginat

de: Ana Chivu
16 02. 2021

Specialiștii aduc noi previziuni despre zodii pentru perioada ce urmează. Saturn urmează să fie staționat în Capricorn pe parcursul anului, urmând ca în septembrie să se întoarcă retrograd, după ce în aprilie Vărsătorul e în vizorul astrelor din nou.

Horoscop pentru bani 2021. Care sunt zodiile care au noroc în acest sector?

Berbec – Începutul acestui an e excelent pentru tine din acest punct de vedere. Urmează să ai parte de multe oportunități, dar și să investești mult. Trebuie să faci câteva cheltuieli majore în perioada următoare.

Taur – Îți este sugerat să nu te pui pe cheltuit în luna aceasta, pentru că perioade bune pentru investit sunt pentru tine în iulie, august și octombrie.

Gemeni – E posibil să cheltui mult pe sănătate în primele luni ale anului curent. Secretul constă în echilibru. Încearcă să prevezi lucrurile de care vei avea nevoie și să fii mai ponderat în privința banilor.

Rac – De la jumătatea lui martie și până la finalul lunii mai ai șanse să primești bani de la stat. Nu vei păstra banii pentru a-i pune pentru zile negre, ci preferi să-i dai pe ceva ce-ți va aduce o fericire pasageră.

Leu – Ar fi bine să dai dovadă de prudență în acest sector pentru că vei avea oportunități de câștig, doar că trebuie să ai răbdare pentru a te putea bucura de tot ceea ce-ți vine în cale.

Fecioară – Ai un simț al banilor special de care uiți uneori. Trebuie să cântărești bine lucrurile în sectorul acesta în dățile de 30 mari, 23 iunie, 27 septembrie și 18 octombrie.

Balanță – Urmează să câștigi foarte bine în primele două luni ale anului, ulterior e posibil să investești. Urmează o serie importantă de cheltuieli. Nu reușești să pui nimic la o parte, din păcate.

Scorpion – Ai un an plin de satisfacții materiale. Veniturile vor crește, la fel și cheltuielile, dar tot reușești să pui ceva deoparte. Perioada iulie – august e benefică pentru tine.

Săgetător – O investiție în luna ianuarie ți-a asigurat confortul pentru tot restul anului. Poți să cumperi lucrurile pe care ți le-ai dorit. Nu e rău să încerci măcar să pui deoparte.

Capricorn – Luna mai îți aduce câștiguri pe care nu le-ai sperat. Urmează să fii mai stăpân pe tine în acest sector și să te bucuri de multe.

Vărsător – Totul se schimbă pentru tine din luna aprilie. Esști obligat să ai parte de cheltuieli neașteptate din cauza stării de sănătate.

Pești – Vine soarele pe strada ta după o perioadă tulbure. Trebuie să încerci să-ți readuci echilibrul în viață.