Horoscop bani 26 decembrie – 1 ianuarie. Zodia care va avea o săptămână de vis

de: Bișinicu Andreea
26 12. 2022

Ultima săptămână din luna decembrie ne aduce multe surprize celor 12 reprezentanți ai horoscopului european. Zodiacul banilor și-ar fi ales, deja, preferații, iar unii nativi se vor bucura de mai mult sprijin financiar în următoarele zile. Verifică și tu, mai jos, dacă te numeri printre cei norocoși.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 26 decembrie – 1 ianuarie

Berbec

Deși Mercur e retrograd, nativul din zodia Berbec este unul dintre favoriții horoscopului financiar. Profiți de faptul că obții venituri din mai multe părți, de aceea nu vei acvea probleme cu banii.

Taur

Te ocupi cu organizarea petrecerii de Crăciun de la firmă, ocazie care îți oferă oportunitatea de a face pace cu toți colegii de la birou și cu cei cu care te-ai certat în ultimul an. Este momentul să îți așterni pentru anul viitor, veniturile tale își vor continua creșterea încet, dar sigur.

Citește și Horoscop 26 decembrie 2022. Zodia care are momente neplăcute în a doua zi de Crăciun

Gemeni

Pentru nativul din zodia Gemeni, sfârșitul anului 2022 vine cu o propunere de job, o funcție mai mare și un salariu mult mai avantajos. Ești tare norocos în acest aspect, deși astrele te sfătuiesc să analizezi bine toate aspectele înainte de a accepta postul.

Rac

Ai noroc la bani în această săptămână. Unii nativi primesc o primă de Crăciun, în timp ce alții reușesc să-și recupereze o anumită sumă de bani ce li se cuvine. Ești ferit de probleme, cât noroc pe tine.

Leu

Nativul din zodia Leu stă foarte bine la capitolul financiar, în săptămâna sărbătorilor. Unii reprezentanți ai zodiei de foc primesc un bonus la care nu se așteptau, alții primesc o moștenire surpriză.

Fecioară

Vei avea parte de câteva probleme pe parte financiară. Deși vei încasa sume frumușele la începutul acestei săptămâni, Anul Nou te va găsi cu buzunarele goale. De ce? Se pare că vei fi nevoit să returnezi niște bani.

Balanță

Săptămâna aceasta începe promițător pe plan financiar. Ai magnet la bani mai mult ca niciodată, dar nu te îmbăta cu apă rece, deoarece ai de făcut câteva plăți neprevăzute, în apropiere de Revelion.

Scorpion

La sfârșitul anului, Nativul Scorpion trage linia și face o analiză amănunțită a ultimelor 365 de zile trăite. Pe parte financiară, realizezi ce greșeli ai făcut și începi să strângi bani pentru viitor.

Săgetător

Nativul Săgetător are multe cheltuieli în perioada următoare, iar Mercur retrograd aduce întârzieri pe plan financiar. E posibil să iei bani cu împrumut pentru a rezolva anumite treburi.

Capricorn

Perfecționistul Capricorn are probleme la actualul loc de muncă și ajunge la dureroasa concluzie că nu se mai duce cu plăcere la job, motiv pentru care vrea să își dea demisia. Ceri o mărire de salariu, iar dacă nu o vei primi, ești determinat să părăsești corabia.

Citește și Zodiile care au un final de an de vis. Le iese totul, vor fi cei mai fericiți oameni

Vărsător

Intri într-o încurcătură la locul de muncă și asta te va costa mult pe termen lung. Stai bine pe plan financiar, ca de obicei, însă banii nu îți pot rezolva toate problemele.

Pești

Ultima săptămână a acestui an vine cu schimbări rapide pe plan profesional pentru nativul Pești. Stai bine cu banii, însă după data de 18 ianuarie vor avea loc anumite schimbări în viața ta.