08 iun. 2023 | 23:43

Horoscop 9 iunie 2023. Zodia care va avea probleme la locul de muncă

Horoscop
Horoscop 9 iunie 2023. Zodia care va avea probleme la locul de muncă

Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 vine cu vești mai puțin plăcute pentru una dintre semnele zodiacale. Problemele de la locul de muncă, dar și stresul, par că vă dau bătăi de cap.

Horoscopul zilei de 9 iunie 2023

Astăzi astrele vă iau prin surprindere.  Nativii zodiacului sunt rugați să aibă mai multă grijă cu sănătatea lor și, cu această ocazie, pot să își dezvolte și un stil de viață mai activ, mai ales acum, când relațiile cu cei apropiați încep să se sudeze și îmbunătățească. Scorpionii pot avea mici discuții adversale chiar din primele clipe ale zilei.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Astăzi, ar fi bine să fii mai atentă la ce scoți pe gură, pentru că doar cu o vorbă îi poți răni pe cei dragi și după s-ar putea să regreți. Personalitatea ta puternică și autoritară va fi domolită de Mercur în pătrarul lunii și îți poate scoate la iveală slăbiciunile.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nu îți mai vezi capul de treabă și ești speriată că nu te poți împărți atât în treburile de la muncă, cât și în cele casnice. Ia-o ușor,  comunică mai bine cu partenerii tăi de afaceri și nu uita să profiți de abilitățile tale comunicaționale.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Fii atentă la ceea ce visezi! Acum e momentul oportun să deschizi un nou capitol în viața ta, iar astrele sunt de partea ta. E posibil ca visul pe care l-au avut să ți se materializeze chiar astăzi. Mare atenție!

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Simți că ești copleșită de tot ce se întâmplă în jurul tău, astăzi simți că nici prietenii nu te mai înțeleg și gîndul că cineva te poate trăda te bântuie. Ei bine, fii atentă în fața cui te deshizi astăzi, că prietenii îți pot deveni principalii inamici.

Leu: 23 iulie – 22 august

Zodia focului a obosit. Ai nevoie de odihnă, să te deconectezi de la muncă și de la grijile cotidiene. Poate fi un prilej bun prin care să îți ghidezi viitoarele decizii, dar ai neapărată nevoie de un moment tu cu tine, atât.

Citește și: Zodiile care vor face cei mai mulți bani până în decembrie 2023. Norocul este de partea lor, vor fi cei mai fericiți

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 te sfătuiește să pui pe primul plan sănătatea și să fii mai atentă la semnele pe care ți le dă corpul tău.  O plimbare în parc cu prietenii sau o ieșire undeva la mare, că tot e sezonul, cred că ți-ar prinde bine.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Astăzi este despre familie. Dacă ai copii, petrece timp cu ei, mergeți în natură și amintește-ți cum era să fii copil. Arată-i iubirea copilului tău prin aceste momente speciale, cu siguranță îți va mulțumi mai târziu. Iar dacă nu ai copii, fii atentă, poate barza e pe drum deja.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Măsoară-ți impulsivitatea și nu spune tot ceea ce gândești. Astăzi este momentul oportun să te gândești înainte să exprimi ceva sau ar fi indicat chiar să te abții. E posibil să ai probleme la muncă dacă nu reușești să te stăpânești.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

E timpul să îți încarci bateriile și, cum ești un suflet de artist, acum e momentul să te refugiezi în muzică.  Nu se știe ce îți poate rezerva viitorul. Astrele sunt de partea ta și te îndeamnă să fii cât mai creativ.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Dacă ai deja un partener de viață, bat clopoțeii de nuntă. Horoscopul din 9 iunie 23 te sfătuiește să ai mai multă încredere în tine și să te iubești mai mult pentru a-i putea iubi și pe cei din jurul tău.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Astăzi ești din nou copil. Dacă nu ai apucat să îți termini studiile, acum e momemtul ideal să te întorci și să continui ce ai lăsat neterminat. Ai încredere în tine și în instinctele tale!

Pești: 19 februarie – 20 martie

Se pare că există pe lângă tine o persoană care ți-a pus gând rău. Sună-ți prietenii și cheamă-i la tine pentru a vă alia și pregăti un plan de atac. Ai grijă pe cine chemi, să nu fie chiar dușmanul tău printre ei!

Citește și: Horoscop 8 iunie 2023. Zodia care va avea probleme în plan personal

PlaySport
Fotografii RARE cu VĂDUVA lui Corduneanu! Cum arată Grațiela, femeia care a rămas singură cu 3 copii
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Cancan.ro
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc! A luat bani de la toată lumea”
Stirile PROTV
Cine sunt cei șapte politicieni care se bat pe funcția de președinte al Comisiei Europene, în locul Ursulei von der Leyen
Romania TV
Anca Dumitra a făcut anunţul! Pro TV o pierde pe Geanina din Las Fierbinţi
Capital.ro
Este lege pentru cei care care nu stau la ADRESA DIN BULETIN. Decizia este deja obligatorie
Adevarul
O familie de „țepari în serie” a fugit fără să plătească din nu mai puțin de şapte restaurante în ultimul an
BZI.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Spynews.ro
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Povestea bizară a familiei care se deplasează doar în patru labe. Care e explicația
Redactia.ro
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
Elena Udrea e distrusă. Ce i s-a întâmplat în închisoare
Capital.ro
Floarea românească despre care se spune că a crescut din sângele eroilor moldoveni. Cei care o rup au parte de un necaz
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Schimbări MAJORE privind PERMISUL de CONDUCERE! SE obține altfel
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro