Horoscop 7-13 octombrie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care va avea mari probleme de sănătate VIDEO EXCLUSIV

de: Irina Maria
04 10. 2024

Horoscop 7-13 octombrie 2024 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în luna octombrie 2024.

Horoscop 7-13 octombrie 2024

Au trecut săptămâni grele și nu vom scăpa de ele, momentan, dar suntem pe ultima sută de metri. Astrele vin cu vești excepționale! Lucrurile urmează să se mai tempereze după această perioadă plină de solicitări și încercări grele. Eclipsa de Soare care a trecut anunță vremuri cu greutate, martori reali vor fi evenimentele care s-au succedat. Încă nu a trecut greu, dar vom răsufla ușurați după 2-3 săptămâni.

Destinul spune că așa cum vă așterneți, așa veți dormi. Unii vor zice că nu e așa, ca s-au născut sub o stea norocoasă sau călăuzitoare. Cei care nu au una din cele două, cel mai probabil au o stea protectoare. Trebuie să știți cum să faceți distincția între aceste informații subtile. Universul are un plan pentru noi și, la un moment dat, ne indică o cale de lumină și de ascensiune corectă.

Cei mai mulți consideră viața un labirint din care cu greu găsesc căile spre lumină, vindecare, împăcarea cu sinele, spre corectarea unor chestiuni ce țin de carieră, caracter, personalitate. Vom avea conjuncție Soare-Lilith cu Mercur, planetă bodyguard, în Balanță. Vă puteți feri de pericole. Pe 9 octombrie avem Jupiter retrograd în Gemeni, marele benefic se vrea activat cu orice preț și nu oricum. Universul pune lupa pe noi!

Berbec / Ascendent Berbec

E mai mult decât destin înscris la voi, săptămâna ce vine. Ține chiar de soartă. La unii vizează banii, la alții dragostea, dar la mai toți vizează sănătatea. Agitația aceasta maximă pe termen scurt, mediu și lung nu face decât să se ducă pe zona sănătății. Parcă cineva v-a lăsat în mijlocul deșertului. Un soi de dilemă existențială sau, la unii, dilemă de-a dreptul. Cum voi nu prea calculați consecințele, intrați cu capul și coarnele în acțiune, fără să cântăriți prea mult. Uneori e bine, alteori nu.

Horoscop 7-13 octombrie 2024. Taur / Ascendent Taur

La voi lucrurile par ceva mai clare pentru că cineva vă întinde, vă arată calea sau unde este acel fir al Ariadnei. Filoane noi pe destin. Faptul că vreți să le și vizualizați, să le găsiți, să le activați este un lucru lăudabil. Perioada de după eclipse vine cu o amprentă foarte importantă. Ceva se întâmplă pe zona locului de muncă, atenție.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Descâlciți ceva ițe pentru că aflați sau găsiți ceva date, informații de o chestiune care, brusc, vă incită interesul, atenția și vă potențează imaginația. Cele încurcate vizează parteneriatele, copiii și relațiile sentimentale, chestiuni care țin strict de familie și de bucătăria fiecărui om în parte. Agitația nu e ușoară și nu e de ici, de colo.

Horoscop 7-13 octombrie 2024. Rac / Ascendent Rac

Trigonocrația Marte-Venus-Saturn retrograd îi îndrăgostește pe unii la prima vedere. Deci atenție! Îi pune în gardă pe alții cu dragostea care trece prin stomac. Prin urmare, când vorbim de iubiri, îndrăgostiri, lucruri frumoase și fluturi în stomac, lucruri care ne dau aripi și trăiri unice, e de bine. Dacă îi pune pe alții în gardă, care poate au relații și se gândesc la ceva cu dragostea care trece prin stomac, vorbim de bani, beneficii și, de ce nu, atenție la pierderi. Și lucrul acesta trebuie înțeles ca atare.

Leu / Ascendent Leu

Discuții sau dispute cu cineva. E săptămâna în care vreți să împăcați oameni, persoane care sunt oarecum certate, morăcănoase, nu comunică, nu au chef să vorbească, sunt altfel decât de obicei. De ce? Pentru că vreți să fie liniște, armonie, pace și de acolo să apară beneficiile. Fie că sunt de ordin afectiv și emoțional, fie că sunt de altă natură, în sensul financiar, câștig, producție, profit.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Fiți cu mâna pe buzunare, nu deschideți ușa oricui și nu intrați în vorbă cu oricine. Asigurați-vă ușa și bunurile la plecare, în așa fel încât atenția să vă pună într-o zonă sigură, să puteți pleca liniștiți, să vă desfășurați activitatea cu plecăciune, cu dorința de a nu sta cu gândul că ceva poate să vă neliniștească, să vă agite.

Horoscop săptămânal cu Mariana Cojocaru

Balanță / Ascendent Balanță

Pentru a ieși cu bine la liman pe această conjunție Soare-Lilith, e bine să vă sfătuiți cu un adevărat cunoscător. Lilith este cea care provoacă, este mai degrabă considerată o malefică decât o benefică. Dar nu mereu. Ea nu are tendința de a distruge, ea funcționează diferit de la un om la altul. Dar cum mai toți nu trăiesc în ideea că Lilith trebuie temperată, mai mult o agită și o provoacă. Și atunci ea are alte planuri. Există mesaje care ne spun că nu e o perioadă bună de concepe sau a aduce copii pe lume.

Sau că poate să afecteze sănătatea, lucru pe care Lilith îl face. Ea mai poate afecta și siguranța unei relații, dacă ea este de un fel anume, adică sentimental, dar și relațiile părinți-copii. În esență, dacă Lilith e respectată și nu e zgândărită, are și valențe pozitive. Universul vă ajută și vă trimite mesaje criptate, la unii în vis. E important să fiți atenți la compatibilitatea perioadelor, funcționează sub sintagma dileme, drame și dor.

Horoscop 7-13 octombrie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Micul noroc vă caută și în gaură de șarpe pentru a vă aduce un câștig, un beneficiu, un bonus. Dar numai la cei ultra specializați, cercetători, oameni care sunt doar în atelierul lor și muncesc de luni sau ani de zile. Dacă sunteți cât se poate de bine pregătiți în domeniul vostru, norocul vă caută special pentru a vă aduce bonusuri, bani, recunoaștere, diplome și tot așa.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Ceva agitație la ușa din dos a destinului. Se spune că există o ușă din față, oficială, și una din spate, pe unde se întâmplă lucruri. Discutăm despre persoanele foarte bine pregătite, per ansamblu, și care gândesc de multă vreme să obțină rezultatul la ceva unde esența este esență.

Horoscop 7-13 octombrie 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Pluto retrograd face trigonocrație cu ascendentul perioadei. Prioritatea o reprezintă străinătatea versus țară. Examene, studii, probe care țin de localitatea de obârșie, de altă localitate la alții, fie că sunt în țară, fie în străinătate. Consolidarea poziției sociale cu schimbările aferente, dar care se pot dovedi profitabile, le aduc câștiguri, sau chiar un câștig mult mai consistent.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Căutați noi filoane cu pietre prețioase, în sensul de energie benefică, inspirație și resurse pentru profit. Ține de evoluția spirituală, dar și de iubirea celestă. Un adevăr care sigur este atât de profund și de subtil, de liniștitor, de vindecător, încât nu trebuie trecut cu vederea.

Horoscop 7-13 octombrie 2024. Pești / Ascendent Pești

Norocul ține clar de cineva care vă poate arăta modalitatea sau simbolurile corecte pentru a accesa un drum corect, de destin. Știți ce înseamnă semnele, exact cum este marcat traseul din munți pentru a ajunge undeva, în așa fel încât să nu rătăciți. Ci să anticipați, cu toate aceste aspecte, o mare șansă pe care să nu o ocoliți sau ratați. Evident, ea trebuie studiată înainte de a purcede la drum.

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri și de pe Facebook Vocea.biz.