06 sept. 2020 | 08:04

Horoscop 6 septembrie. Ce trebuie să facă leii astăzi

Știri generale
Horoscop 6 septembrie. Ce trebuie să facă leii astăzi
Horoscop 6 septembrie

Astrele indică noi experiențe prin care trec cele 12 zodii. Ce trebuie să facă cei născuți sub semnul leului și care sunt îndatoririle celorlalte zodii pentru azi, 6 septembrie?

Horoscop 6 septembrie

Horoscop 6 septembrie. Ce se întâmplă cu zodiile?

Horoscop 6 septembrie. Ce se întâmplă cu zodiile?

Berbec – Cei din jurul tău te vor dezamăgi mai devreme sau mai târziu, dar tu trebuie să știi că nu ești tu vinovat pentru asta. Pentru cei mai mulți este o problemă că tu ai evoluat. Află care este problema celorlalți.

Taur – Ai parte de mai multe veșt bune! Taurii urmează să aibă parte de achiziții mari precum o casă sau o mașină. Ești pe drumul cel bun și simți asta.

Gemeni – Ziua de 6 septembrie vine cu multe lucruri de rezolvat. Lucrurile stau bine pe plan financiar, chiar s-ar putea să vină o promovare, dar pe partea sentimentală nu e tocmai roz.

Rac – Te concentrezi foarte multe pe locuința sa și pe amenajarea ei. La finele zilei, ai putea să primești un telefon important.

Leu – Este sugerat să elimini telefoanele și întâlnirile de afaceri. Nu ești într-o formă de invidiat și asta se vede. Retrage-te în preajma celor apropiați și dragi ție.

Fecioară – Aveai o problemă financiară care-ți dădea bătăi de cap, dar acum lucrurile par că merg pe un făgaș normal. Veniturile tale urmează să crească spectaculos.

Balanță – Trebuie să eviți drumurile cu mașina azi pentru că pot exista accidente. Pe plan profesional, lucrurile nu merg prea bine pentru că s-ar putea să ai discuții cu superiorii tăi.

Scorpion – Se anunță o zi foarte bună pentru scoprion. Ești într-o formă de zile mari și ești foarte atent la propria persoană. Te bucuri de multe beneficii.

Săgetător – Trebuie să oferi o mai mare atenție asupra stării tale de sănătate. Fii atent la fiecare schimbare și fiecare gest din partea corpului tău.

Capricorn – Nu ești într-o dispoziție nemaipomenită, dar intuiția te ajută pe toate planurile. Ai răbdare.

Vărsător – Ești copleșiți din cauza programului. Ai grijă mare la durerile de cap și ai răbdare pentru ceea ce urmează.

Pești – Îcearcă să eviți contactul cu oamenii în perioadele ce urmează. Nu te simți în largul tău și asta se vede de la o poștă. Urmează să te cerți mult.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Anca Alexandrescu este "o nenorocită", un "cancer"! I-a trădat pe toți cei cu care a lucrat! General SRI, atac murdar la adresa jurnalistei
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro