Horoscop 5-11 decembrie 2022. Zodia care are o săptămână dificilă, toate îi merg prost

Horoscop 5-11 decembrie 2022. Zodia care are o săptămână dificilă, toate îi merg prost
Horoscop 5-11 decembrie 2022

Potrivit previziunilor făcute de astrologul Mădălina Manole în horoscop 5-11 decembrie 2022, urmează șapte zile ce vor aduce conflict după conflict pentru multe dintre cele 12 semne ale zodiacului. Află care este zodia care va avea o săptămână dificilă.

Horoscop 5-11 decembrie 2022 – Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se vor concentra, în următoarele șapte zile, pe dezvoltarea lor pe plan profesional. Vor dori să se afirme la locul de muncă. Trebuie să aibă grijă, însă, căci Luna Plină poate aduce conflicte de idei, agitație, indecizie.

Taur

„Atât Venus, cât și Mercur te stimulează să înveți lucruri noi, să studiezi, să cercetezi noi domenii și te vor susține printr-o gândire logică, rațională, matură și înțeleaptă. Luna Plină se va petrece în sectorul financiar și poți primi bani sau propuneri de colaborare, poți negocia salariul, însă ține cont că în egală măsură poți pierde bani sau alte surse de venit.

Din punct de vedere sentimental, s-ar putea să fii atras de o persoană de altă cultură, naționalitate sau de un mentor”, a explicat astrologul Mădălina Manole.

Gemeni

Cu Luna Plină petrecându-se chiar în zodia lor, acești nativi vor avea puterea de a încheia un capitol important din viața lor. Venus și Mercur în tranzit prin Capricorn îi vor ajuta să își îmbunătățească situația financiară cu ajutorul altora și nu este exclus să obțină anumite avantaje materiale.

Horoscop 5-11 decembrie 2022 – Rac

Venus și Mercur vor tranzita sectorul relațiilor, ceea ce înseamnă că, în următoarele șapte zile, vor avea parte de o îmbunătățire a comunicării cu partenerul sau partenera de viață și vor face un pas înainte important în relație. Din punct de vedere profesional, perioada următoare poate veni cu noi contracte și colaborări.

Citește și: Zilele norocoase în decembrie pentru fiecare zodie. Când îți va ieși tot ce ți-ai propus

Leu

„Venus și Mercur vor tranzita sectorul muncii și al sănătății și vei reuși să-ți organizezi mai bine timpul, sarcinile de muncă și te vei bucura de un randament crescut. Sunt zile bune să faci schimbări cu impact pozitiv asupra stilului de viață și, implicit, asupra sănătății.

Luna Plină poate aduce conflicte cu prietenii și poate să-ți schimbe unele planuri făcute cu aceștia. Pe de altă parte, poți culege roadele unui proiect în care ai pus foarte mult suflet”, a mai spus astrologul.

Citește continuarea horoscop 5-11 decembrie 2022 pe EGO.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe