03 dec. 2020 | 21:05

Horoscop 4 decembrie 2020. Zodiile care au noroc în dragoste

Știri generale
Horoscop 4 decembrie 2020. Zodiile care au noroc în dragoste
Horoscop 4 decembrie pentru fiecare zodie

Horoscopul zilei de vineri, 4 decembrie 2020. Ce schimbări aduce luna decembrie pentru nativi. Nu uitați și de numerele norocoase ale zilei. Acestea sunt: 5, 13, 16 și 24, iar culorile aducătoare de vibe bun sunt: roz și mov.

Horoscop 4 decembrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Pentru Berbeci, anumite activități pe care le vor întreprinde o să necesite un efort mai mare ca să fie finalizate. Cei dragi sunt alături de ei pentru a-i ajuta să treacă prin această etapă destul de dificilă.

Taur

Taurii își găsesc cumva liniștea în persoana, iar asta îi ajută să-și organizeze gândurile și prioritățile. Este un moment bun să se încarce cu energie pozitivă și prin meditație, rugăciune, băi cu sare.

Gemeni

Pentru Gemeni, dacă anumite probleme de cuplu care au tot rămas nerezolvate, în această zi este un moment bun să își exprime cea ce simt cu răbdare, fără a începe să reproșeze, ci mai degrabă prezentându-le punctul lor de vedere.

Rac

Pentru Raci, un anumit comportament al partenerului de viață îi supără cumva, însă cea mai bună metodă de a-l înțelege este să încerce să se pună în locul lui. Poate nu e rău intenționat, poate că partenerul caută numai niște răspunsuri.

Leu

Pe Lei, familia îi susține în tot ceea ce fac, de aceea este indicat să petreacă acest început de weekend cu ei împreună. Evenimentele din ultima săptămână i-au dat peste cap un pic, iar asta îi ajută să conștientizeze niște lucruri.

Fecioară

Pentru Fecioare, partenerul de viață este alături de ei, dar și familia, iar asta este foarte important, să vadă că au pe cine se baza. Atunci când vine vorba despre aspectul financiar, au cumva de câștigat.

Balanță

Pentru Balanțe, susținerea în această zi o primesc de la norocul lor. Anumite împliniri sau vești bune pot să vină pentru că le merită. Pe de cealaltă parte, anumite evenimente din viața lor încă mai au nevoie de timp pentru a se vindeca. Citește mai departe pe Impact.ro.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro