Horoscop 4 august 2021. Zodia care este foarte nervoasă, evită să iei decizii drastice

Horoscop 4 august 2021. Zodia care este foarte nervoasă, evită să iei decizii drastice
Horoscop 4 august 2021. Zodia care este foarte nervoasă, evită să iei decizii drastice

Mercur, planeta comunicării, din zodia Leu face astăzi un careu cu Uranus, planeta neprevăzutului, din zodia Taur.

Acest context astrologic este destul de tensionat și poate aduce agitație mentală, nervozitate și lipsă de concentrare dar și conflicte cu cei din jur.

De asemenea, poate aduce vești neașteptate, surprinzătoare și neplăcute, care să ne dea planurile peste cap. În mod constructiv, careul ne poate stimula să avem idei ingenioase, sclipitoare, să descoperim soluții revoluționare și practice la problemele cu care ne confruntăm.

Horoscop zilnic 4 august

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Mercur se află în sectorul iubirii tale și astăzi s-ar putea să ai parte de conflicte cu persoana dragă sau cu copiii, dacă ești părinte.

Dacă te simți neapreciat, transmite-i asta partenerului, dar nu o face sub formă de reproș. Evită să iei decizii radicale și sub impulsul momentului pentru că riscul de a fi greșite și incorect evaluate este foarte mare.

Evită speculațiile financiare!

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Ești în mijlocul unui uragan în familie și s-ar putea să dai naștere unor conflicte mult prea dure, chiar exagerate cu cei dragi, în special cu părinții, iar temele legate de bani pot fi cauza.

Pe de altă parte, o decizie legată de locuință, de acte sau de o mutare, se poate se poate schimba complet. Oricum, evită astăzi să iei decizii legate de casă și familie, dar și decizii financiare.

Totodată, nu face investiții majore.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Este momentul să vorbești despre ce te doare, chiar dacă te doare sau te temi. Ai nevoie să ierți și să înțelegi aspecte dificile cu care te-ai confruntat în trecut dintr-o altă perspectivă.

Doar așa te vei putea detașa. În plus, poți alege să vorbești cu un psiholog dacă te frământă o problemă și nu știi cum să o depășești. În unele cazuri, secrete pot ieși la suprafață în perioada aceasta.

Pe de altă parte, ține cont că Mercur este guvernatorul tău și ipostaza în care se află astăzi te va face mai tensionat și agitat, iar concentrarea îți va lipsi cu desăvârșire, așa că ai grijă la deplasări și la ce acte semnezi.

Înainte de a te urca la volan, asigură-te că totul este în regulă și nu lua decizii importante.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Veștile financiare pe care le primești nu sunt deloc pe placul tău. Totodată, evită să iei decizii legate de bani și să dai sau să iei bani cu împrumut de la prieteni.

Discuțiile care vizează acest sector sunt tensionate și orice limitare și nemulțumire ai avea acum, va reprezenta un stimul pentru a-ți reorganiza cheltuielile și modul în care-ți administrezi și câștgi banii în viitor.

Starea de spirit poate fi mai proastă, poți fi mai agitat mental, mai instabil emoțional și mai vulnerabil, mai ales dacă te confrunți cu unele probleme de sănătate mai vechi.

Atenție la persoane care încearcă să te păcălească.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Mercur se află în zodia ta, iar contextul zilei îți aduce tensiune nervoasă, interacțiuni conflictuale cu ceilalți, în special tensiuni cu superiorii sau frustrări profesionale, nervi în cazul în care un obiectiv pe care ți l-ai propus nu poate fi atins.

Ești foarte agitat, neliniștit și veștile pe care le primești acum te pot debusola, te pot da complet peste cap și-ți pot schimba niște planuri.

Evită astăzi să iei decizii pentru că ești confuz și ai tendința de a-ți schimba rapid punctul de vedere și părerile.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Careul dintrte Mercur, guvernatorul tău, și Uranus îți cere mai multă adaptabilitate, flexibilitate și acceptarea schimbărilor așa cum vine ele.

Poți primi vești care să te șocheze, poți transmite mesaje eronate sau poți interpreta greșit ceea ce spun alții, de aceea poate ar fi mai bine să te retragi în mintea ta și să eviți afirmațiile și deciziile importante.

Totuși, în mintea ta poate fi o adevărată furtună de gânduri și idei, unele prea negativiste, și acestea te pot face să treci de la o stare la alta destul de ușor, fără a reuși să te liniștești, ceea ce te poate vulnerabiliza pe zona de sănătate și îți poate aduce insomnii.

Atenție la discursurile și ipostazele publice în care te afli astăzi.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Sunt posibile tensiuni în grupul de prieteni sau informații eronate care vin din partea acestora.

Deocamdată nu ar trebui ascultate sfaturile și îndrumările nimănui și nici tu nu ar trebui să-ți expui prea mult opiniile pentru că pot s apară divergențe.

Comportamentul schimbător al unora te poate enerva și debusola pentru moment, mai ales dacă la mijloc este și o oarecare atracție.

Pe de altă parte, în cazul în care ești implicat într-un proiect de grup, poți fi critic cu ceilalți, având senzația că doar tu depui efort.

O carte citită, un seminar, un documentar sau orice altă sursă de acest gen te poate ajuta să te liniștești.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Este o zi foarte tensionată în comunicarea cu cei din jur, fie că este vorba de șefi, de colaboratori, parteneri de afaceri sau alte persoane care au autoritate în viața ta, părinți, partener de viață.

Totodată, poți fi constrâns într-un context de viață, poți fi forțat să iei o decizie, posibil chiar profesională, forțat să ieși la scenă deschisă și să preiei controlul, să trebuiască să te exprimi în fața unei mase de oameni, aspecte care te vor suprasolicita nervos și-ți vor creea o stare de nervi.

De evitat deciziile financiare majore, cum ar fi investițiile riscante, împrumuturile sau alte tranzacționări riscante.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna trece prin sectorul relațiilor tale astăzi și cum i se supune lui Mercur, deja tensionat de Uranus, te poți aștepta la tensiuni în cuplu, motiv pentru care ar trebui să fii atent la dialog și să nu iei decizii radicale.

Va fi greu să ajungi pe aceeași lungime de undă cu partenerul pentru că veți avea opinii diferite.

Pe de altă parte, există un risc care vine și din zona profesională, unde poți fi mai ușor înșelat dacă nu ești atent la detalii, așa că nu lua de bune orice propuneri venite și nu te grăbi să semnezi conracte.

Niște situații la locul de muncă te pot enerva și agita.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

S-ar putea să ai parte de discuții tensionate pe teme financiare, mai ales dacă este vorba de bani pe care-i împarți, îi ai la comun cu alții.

Inclusiv în cuplu, bugetul comun poate aduce dialoguri acide. Pe de altă parte, niște secrete pot ieși la suprafață sau se poate discuta pe tema încrederii, fidelității, respectului.

În alte cazuri este vorba de traume emoționale, pierderi și dureri mai vechi care sunt răscolite acum.

Relațiile cu colegii de muncă aduc și ele, pe de altă parte, multe enervări și agitație.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Mercur este în sectorul relațiilor tale și acest aspect aduce multă tensiune și agitație în dialogurile cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri.

Se pot spune cuvinte grele care să schimbe un context existent, de aceea nu este exclus să se discute de despărțiri. Este de evitat să iei astăzi orice fel de decizie leagtă de relațiile tale.

Dacă ești singur, evită să începi ceva nou pentru că va fi vorba de multă dezamăgire. Dacă ai de semnat un contract, încearcă să nu te lași distras de nimic și fii atent la detalii.

Relația cu copiii, pentru cei care sunt părinți, poate fi încordată.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Este o zi destul de tensionată la locul de muncă, posibil și cu schimbări neprevăzute, cu vești neașteptate care te agită, iar discuțiile cu colegii nu vor fi deloc calme.

Nu lua decizii majore, mai ales în plan profesional, pentru că nu vor fi de durată. Unii nativi s-ar putea să fie forțați de un context să schimbe ceva legat de job, de program, de sarcini sau de stilul de viață.

Dacă revii la muncă după concediu, starea ta emoțională va fi destul de afectată, așa că nu te suprasolicita, ci caută să te relaxezi mental.

Grijă și la tensiunile în familie și la erorile care pot să apară în actele ce vizează o locuință, un bun patrimonial.

Horoscopul zilei de 4 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 400 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI