Horoscop 31 iulie – 6 august 2023. Mihai Voropchievici anunță care sunt zodiile care-și vor întâlni marea iubire

de: Stan Nicu
30 07. 2023

Horoscop 31 iulie – 6 august 2023. Mihai Voropchievici anunță care sunt zodiile care-și vor întâlni marea iubire săptămâna care stă să înceapă. Potrivit predicțiilor, se anunță o săptămână cu unele mici restricții impuse chiar de către nativii din horoscop.

Horoscop săptămâna 31 iulie-6 august. Mihai Voropchievici a anunțat ce se întâmplă cu fiecare nativ din zodiac

Berbec

Pentru berbeci urmează o săptămână aproape magică. Tot ce își propun le reușește. Primiți recompense finaciare de peste tot, dar mai ales de la locul de muncă unde ați ajuns să fiți foarte bine văzuți.

Taur

Taurii vor avea o săptămână mai cenușie. Vor liniște, însă nu o găsesc niciunde. Din nefericire, un proiect pe care îl desfășoară la locul de muncă nu merge așa de bine pe cât sperați.

Gemeni

Pentru gemeni urmează o săptămână uluitoare. Soarele iese pe strada lor zilele care urmează. Din punct sentimental totul merge bine, iar în plan financiar totul își va reveni odată cu apariția unei sume mari.

Rac

Racii, în zilele următoare dau importanță schimbărilor. Urmează schimări în plan sentimental, dar și schimbări în ceea ce privește locuința. Ori schimbați casa, ori faceți anumite schimbări în casa pe care o aveți.

Leu

Leii vor avea o săptămână de coșmar. Sunt înconjurați de oameni de rea-credință, de oameni trădători. Nu i se mai acordă atenția meritată de către apropiați din cauza anturajului.

Fecioară

Fecioarele sunt cu sufletul zburător, au elan în tot cea ce fac. Săptămâna ce urmează, fecioarele pleacă în vizită la o rudă pe care nu au mai văzut-o demult. Plimbarea va fi una frumoasă, mai ales că ruda stă în străinătate.

Balanță

Balanța încearcă și acceptă o schimbare în profunzime, nu numai la suprafață. Astfel, vor simți că renasc după toate întâmplările neplăcute.

Scorpion

Scorpionii sunt pe val săptămâna ce urmează. Demarează un proiect de la care vor trage foloase mult timp de acum înainte. Și pe plan sentimental scorpionilor le merge bine pentru că în scurt timp își vor găsi marea iubire.

Săgetător

Săgetătorul este stăpân pe situație, are echilibru foarte bun în această perioadă. Urmează o călătorie, concediu probabil, în afara țării. Vă bateriile cu energia care vă lipsea.

Capricorn

Sentimentele capricornilor sunt exclusive, posesivitatea, gelozia și duritatea îi face să îo poată manevra pe cei din jurul lor așa cum vor ei.

Vărsător

Vărsătorii sunt visători în această perioadă. Se retrag în visare, în amintiri, însă sunt precauți, chiar dacă se gândesc la cai verzi pe pereți.

Pești

Peștii în săptămâna următoare se aleg cu orgoliul rănit. De vină, binențeles, este partenerul de acasă. În plus, dezamăgiți vor fi și de un coleg de la serviciu, posibil chiar un șef.