30 nov. 2020 | 18:43

Horoscop 30 noiembrie–6 decembrie 2020 cu Minerva. Două zodii câștigă mulți bani!

Horoscop
Horoscop 30 noiembrie–6 decembrie 2020 cu Minerva. Două zodii câștigă mulți bani!
Horoscop saptamanal cu Minerva

Horoscop 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 cu Minerva. O săptămână plină reușite pentru mulți dintre nativi. Ce spune Minerva despre fiecare zodie în parte.

Horoscop 30 noiembrie–6 decembrie 2020 cu Minerva

Berbec

Berbecii trebuie să lucreze la menținerea ordinii la locul de muncă. Este posibil ca ei să își piardă răbdarea rapid și să te simți neputincios atunci când o lucrare rămâne neterminată. De asemenea, termenele, contractele și inițiativeșe nu pot fi respectate. Persepctivele carierei vor fi mult mai bune spre sfârșitul săptămânii.

Taur

Pentru Tauri apar niște câștiguri financiare pe la mijlocul săptămânii. Așteaptă ca o bătălie legală să fie decisă în favoarea lor. Acest lucru le va ușura povara pe financiară pe care au simțit-o în ultima vreme. Profituri bune săptămâna aceasta.

Gemeni

O săptămână bună pentru Gemeni. Dar dacă au descoperit recent o problemă cardiacă au șanse mari să o controleze, să urmeze sfaturile medicului și poți salva o mulțime de probleme de mai târziu.

Rac

Pentru Raci, este timpul să se reevelueze la locul de muncă și să vadă ceea ce le trebuie. Este posibiș să se confrunte cu unele probleme din cauza unui coleg de muncă. Atenție la locul de muncă.

Leu

Este o perioadă bună pentru profesioniștii din mass-media și comunicare. Dacă vor o schimbare, apare o ofertă mai bună, așadar trebuie să o accepte. Parteneriatele vor funcționa extrem de bine în acest timp. Alegerile le vor spori perspectivele de carieră.

Fecioara

Pentru Fecioare, probleme juridice sunt lăsate în așteptare, săptămâna acestea rezultatele vor fi în favoarea lor. Câștiguri financiare. Atenție însă la cheltuieli.

Balanță

Penrru Balanțe, exercițiile fizice sunt cheia acestei săptămâni, întrucât este momentul perfect să se apuce de fitnees. Mintea lor este mai receptivă la gândurile pozitive. Să nu se joace cu sănătatea, pot să apară tuse și răceală.

Scorpion

Urcușuri și coborâșuri în viața sentimentală. Poate să izbucmească o polemică între ei și partener. Dacă există un blocaj în comunicare, să încerce să îl elimine, întrucât înțelegeera e baza unei relații sănătoase.

Săgetător

Săgetătorii vor fi optimiști cu privire la finanțele lor, iar poziția financiară li se va îmbunătăți foarte mult. Vor obține un profit frumușel și vor face o afacere de succes în domeniul imobiliarelor.

Capricorn

Dacă Capricornii s-au gândit să intre în noi proiecte, pot începe planificarea. Femeile se vor descurca excelent profesional și vor câștiga mult în ce privește interesul personal și al carierei. O săptămână bună.

Vărsător

Să nu renunțe la cererile care le par rezonabile, deoarece acest lucru ar putea duce la diferende și argumente care nu-și au locul. Până la jumătatea săptămânii însă, relația va merge fără probleme.

Pești

Pentru Pești, poate să fie o săptămână mixtă. Se pot confrunta cu tulburări digestive, deci trebuie să evite alimentele grase și să includă fibre în alimentație. Pot face febră pe fond de oboseală, nu neapărat din cauză de boală.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Capital.ro
Blocurile de pe strada surpată din Slănic Prahova sunt evacuate chiar acum | Raed Arafat, decizie de ultimă oră
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau BANII de PENSII! Cea mai bună veste înainte de PAȘTE
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro