02 aug. 2021 | 21:45

Horoscop 3 august 2021. Zodia care trebuie să facă schimbări majore pentru bani

Horoscop
Horoscop 3 august 2021. Zodia care trebuie să facă schimbări majore pentru bani
Horoscop 3 august 2021. Zodia care trebuie să facă schimbări majore pentru bani

Astăzi se formează un trigon, adică un aspect de susținere, între Venus, planeta iubirii, din zodia Fecioară și Uranus, planeta neprevăzutului, din zodia Taur.

Este o zi în care trebuie să facem lucrurile altfel în plan sentimental și financiar, dar și în modul de desfășurare a activităților.

Suntem mai deschiși schimbărilor, acceptăm noutatea în relații și vrem să inovăm. Putem veni cu schimbări practice care să ne îmbunătățească viața și relația de cuplu, iar cei singuri pot fi atrași de persoane atipice, nonconformiste și diferite de tiparul cu care erau obișnuiți.

Horoscop zilnic 3 august

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Ai trecut prin schimbări financiare în ultima perioadă, poate chiar ai revoluționat modul în care-ți câștigi banii, iar trigonul de astăzi te susține să muncești în continuare pentru a câștiga bani, dar îți cere să o faci diferit.

Încearcă să schimbi ceva în programul tău, în modul de desfășurare al activităților zilnice, mai ales dacă lucrezi pe cont propriu sau câștigi la procent, în funcție de cât muncești.

Pe de altă parte, este o zi bună să vii cu ceva nou la locul de muncă, să te lași purtat de flow și să-ți îmbunătățești randamentul. Te poți adapta mai ușor la ce spun și vor ceilalți și asta te ajută.

Cum Venus este și planeta care-ți guverneză relațiile, fii mai deschis schimbărilor propuse de partener și inovează, alungă monotonia din cuplu prin activități practice în doi. 

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Ești printre zodiile favorizate de acest trigon de astăzi dat fiind că Venus este guvernatoarea ta și se află în sectorul tău sentimental, iar Uranus chiar în zodia ta.

Dacă faci o scurtă analiză, vei vedea că în ultima perioadă (lungă) din viața ta ai trecut prin fel și fel de schimbări, iar aspectul de astăzi vine să te ajute să le integrezi, să le accepți în mod rațional și să-ți dai seama că fac parte din evoluția ta și sunt menite să-ți îmbunătățească viața.

Faptul că accepți mai ușor schimbările te ajută mult să-ți recapeți entuziasmul. Pe de altă parte, poți face o schimbare de look sau în stilul de viață, legată de timpul liber și poți petrece timp alături de partener și de copii, făcând altceva, ceva nou care să vă reapropie.

Dacă ești singur, poți fi atras de o persoană atipică și nu este deloc exclus să te îndrăgostești. Ține cont că o relație începută acum poate fi diferită de tot ce ai trăit și poate aduce schimbări în viața ta.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Ca lucrurile să funcționeze în familie și să te bucuri de înțelegere cu cei dragi, azi va trebui să fii mai îngăduitor, mai deschis la ce-ți propun ceilalți și să lași autoritatea deoparte.

Este o zi foarte bună să schimbi ceva în casă, să reamenajezi astfel încât să aduci mai mult confort în cămin sau poate să cumperi ceva pentru locuință.

Este un moment bun să te desprinzi de ceva din trecutul tău, de ceva sau cineva care te-a rănit și să-ți schimbi atitudinea față de copilul interior.

Cum Venus este planeta care-ți guvernează iubirea, poți veni cu ceva nou în cuplu și-ți poți surprinde plăcut partenerul, iar dacă ești singur ai putea fi atras de o persoană diferită de tiparele tale. Posibil să treci printr-un impas decizional, să nu știi ce să alegi sau pe cine să alegi.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Este o zi foarte bună să iei decizii importante, să negociezi și chiar să schimbi modul în care interacționezi cu cei din jur.

Poți primi vești neașteptate, dar care să te surprindă plăcut. Mintea îți merge rapid, ai idei inovatoare și nonconformiste și îți place să te implici în dialoguri care te stimulează și-ți deschid noi orizonturi.

Folosește-ți mintea pentru a aduce îmbunătățiri unui proiect de grup sau online în care ești implicat. Unii nativi se pot împăca cu un prieten.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Dacă ai trecut prin schimbări profesionale majore în ultimul timp, azi poți vedea și beneficiile acestora, iar un prim beneficiu poate fi salariul sau recâștigarea încrederii în propria persoană.

Oricum, atât financiar, cât și în ceea ce privește stima de sine, trebuie să faci ceva diferit astăzi dacă vrei să ai câștiguri. Începe prin a fi mai adaptabil și maleabil, mai deschis schimbărilor și noutăților care apar.

Poate ar trebui să iei frâiele în mâini și să mergi să discuți cu superiorii despre ceea ce te macină.

Ține cont că lipsa de încredere în tine și inhibițiile pe care le ai te pot face să pierzi ocazii de afirmare și pot reprezenta o adevărată piedică în calea progresului tău.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Venus se află chiar în zodia ta și prin frumosul trigon pe care-l face cu Uranus te susține puternic să faci lucrurile altfel în viața ta, să vii cu o schimbare, fie de stil, fie de atitudine, fie de viziuini și concepții.

Te vei adapta mai ușor noului și vei dori chiar tu să-ți inovezi viața.

Este o zi foarte bună să-ți schimbi look-ul, să te preocupi de felul în care arăți, să faci ceva nonconformist, ceva ce n-ai fi făcut altă dată.

Totodată, este o ocazia bună să te îndrăgostești, să începi o nouă relație, însă ține cont că fie lucrurile se vor schimba pe parcurs, fie nu va fi de prea lungă durată pentru că poate interveni monotonia și va trebui mereu să depui efort să aduci ceva nou în cuplu.

Dacă ești deja parte a unui cuplu, atunci profită și alungă monotonia!

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Cum Venus este guvernatoarea ta, ai putea face niște schimbări care țin de look, de garderobă, de stil de viață.

Încearcă să te odihnești astăzi și să descoperi care este cauza pierderilor de energie cu care te confrunți. Dacă vrei să ierți pe cineva care te-a rănit, azi ai putea face acest pas sau dacă vrei să te detașezi de ceva din trecutul tău, de asemenea, ai susținere.

Poți depăși o infidelitate a partenerului, un secret, o minciună, iar dacă afli despre acestea acum, consideră că este spre binele tău.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Dedică-ți ziua de astăzi partenerului de viață și fă lucrurile cu totul altfel decât le-ai făcut până acum. Ajunge cu stresul profesional acumulat.

Pleacă mai devreme de la muncă și fă-i o surpriză, acest lucru va contribui semnificativ la închegarera relației voastre, mai ales dacă în ultimul timp ai fost mai absent.

Poate chiar aveți ceva de sărbătorit astăzi. Pe de altă parte, te atrag conversațiile profunde și ești mai deschis către zona ezoterică, ba chiar poți decide brusc că trebuie să-ți îmbunătățești cunoștințele și să-ți schimbi anumite principii înrădăcinate.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Deși ai parte de multă muncă și mult stres profesional, le vei face față cu brio, cu atât mai mult cu cât ești deschis schimbărilor care vin.

Cu cât te adaptezi mai repede, cu atât progresul îți este asigurat. În plus, azi emani multă încredere celorlalți și asta îți poate aduce, inclusiv profesional, o surpriză, o recunoaștere, un moment de glorie. Poate îți atingi un obiectiv într-un mod neașteptat.

Oricum, este nevoie să schimbi ceva în zona profesională și acum ești deschis pentru asta, chiar dacă pentru unii nativi poate însemna o nouă direcție profesională.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Vino cu ceva nou în relația ta, surprinde-ți plăcut partenerul pentru a-ți consolida povestea de iubire. Dacă ai o relație la distanță, contextul astrologic de astăzi te susține să faci ceva practic, dar ieșit din comun.

În primul rând, astăzi trebuie să fii mai deschis la comunicare, mai deschis la opiniile celuilalt, să te adaptezi din mers unor noi principii de viață, unor convingeri diferite de ale tale.

Dacă ești sdingur, nu este deloc exclus să fii atras de o persoană cu filozofii de viață diferite de ale tale, poate chiar de altă naționalitate, însă deși atracția este bruscă, lucrurile s-ar putea să nu dureze prea mult. Poți planifica o călătorie în străinătate.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

După o perioadă destul de tensionată în cuplu, azi ar trebui să profiți de contextul astrologic și să te lași purtat de pasiune.

Momentele de intimitate te pot reconecta la partener și te pot reîncărca cu energie și poftă de viață. Ai nevoie de asta, dat fiind că ai fost extrem de rigid în ultimele zile. Dacă ești singur, te poți lăsa dus de val într-o aventură intensă, însă ține cont că o relație începută acum este transformatoare și nu are mari șanse de durabilitate. Pe de altă parte, nativii care vor să-și facă un credit imobiliar sunt foarte bine susținuți de astre.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Venus se află în sectorul relațiilor tale și aspectul de susținere pe care-l face cu Uranus te poate stimula să faci o declarație de dragoste care va schimba mersul lucrurilor în cuplu și te va reconecta la partener.

Fii sincer și recunoaște ceea ce simți. Profită și fă lucrurile altfel în cuplu, vino cu ceva nou, cu o schimbare sau acceptă provocările partenerului.

Dacă vei continua să te dedici doar muncii tale, vei avea de pierdut în plan sentimental. Cei singuri pot flirta cu mai multă poftă, însă o relație începută acum s-ar putea să nu fie chiar de durată.

Horoscopul zilei de 3 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

PlaySport
Jador și Oana Ciocan, filmați în intimitate după Survivor! Imaginile incendiare au apărut pe net
Ego.ro
INCREDIBIL cum arăta Roxana Ionescu acum 20 de ani, când poza fără haine! Imaginile XXX au scăpat pe net
Digi24
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Cancan.ro
Ce bilețel a primit o șoferiță din România, pe parbrizul mașinii: 'Ești frumoasă, dar..'
GSP.ro
Fosta iubită celebră a lui Stelea, detalii neștiute: „El era căsătorit atunci. Îl am și acum în suflet”
Stirile PROTV
Unde a fost găsit, de fapt, Radu Aryan, copilul de 2 ani dispărut în Botoșani. Cine sunt "eroii zilei" | GALERIE FOTO
Romania TV
ULTIMA ORĂ! A murit Adina Cezar! Este vestea extrem de tristă a începutului de săptămână!
Capital.ro
Se poate reține PERMISUL PE NEDREPT. Este obligatoriu ca șoferii din ROMÂNIA să știe acest lucru
EVZ.ro
Cutremur la Antena 1. Schimbarea e fără precedent
Adevarul
Cum sunt săpate tunelurile din vestul României. Trenurile vor circula cu 160 km/h prin munte VIDEO
BZI.ro
Andra, despre infidelitate: „Dacă ai copii, treci peste niște lucruri!”
Spynews.ro
Soția lui Gabi Stângău, devastată de durere și la o lună de la moartea lui! Diana nu își găsește liniștea: ”Totul este bucăți” / FOTO
Libertatea.ro
Unde a fost găsit copilul de 2 ani din Botoșani după mai bine de 24 de ore de căutări. „Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei”
Sport.ro
FOTO "Nu găsesc bikini potriviți pentru mine". Cum arată sportiva care a fost desemnată "cea mai sexy voleibalistă"
Impact.ro
Otilia Cazimir și George Topîrceanu, o iubire ca-n fime. Moartea i-a despărțit prea devreme: ”Prea mi-e dor de el”
Parteneri
Prima reacția a tatălui micuțului de 2 ani dat dispărut. Radu Ayan era desculț și ud, ghemuit lângă un copac
Redactia.ro
Puțini își mai amintesc: cum a reacționat Paula Badosa, după ce Simona Halep s-a operat la nas
Digisport.ro
Ce spune tatăl lui Jador despre nunta fiului său: „Trebuia să…”
Click.ro
Un bărbat din Mureș a fost prins de polițiști în timp ce îşi viola fiica
Digi24
Putin amenință Occidentul că un conflict Rusia-NATO ar fi la doar un pas de al treilea război mondial
Digi24
Alimentele pe care să le consumăm în Postul Paștelui și la care să fim atenți
EVZ.ro
Român, condamnat la cinci ani de închisoare, după ce și-a obligat fratele mai mic să fure, încă de când acesta avea 12 ani. Băiatul primea liber numai în zilele de marți
Spynews
Carmen Grebenișan a făcut anunțul la doi ani de la nuntă: „Tot timpul m-am gândit să fac asta!“
BZI.ro
ADIO, MAESTRE! A murit marele actor al României, sărac și uitat de toți. 2024 de coșmar
Capital.ro
Zodiile care dau lovitura în perioada următoare. Berbecii au oportunităţi istorice la bani, Peştii au succes în toate proiectele
Antena 3
Pescobar este din nou tătic! Paul Nicolau este în culmea fericirii!
BZI.ro
Lourdes Leon, aproape dezbrăcată la un eveniment. Imagini incendiare cu fiica Madonnei
TV Mania
Adeverințe pentru BANI ÎN PLUS la pensie. Pensionarii iau cu asalt Casele de Pensii
Mediaflux
Soția lui Gabi Stângău, devastată de durere și la o lună de la moartea lui! Diana nu își găsește liniștea: ”Totul este bucăți” / FOTO
Spynews.ro
„Escrocheria de aur” face ravagii printre șoferi. Cu ce îi ademenesc tâlharii pe șosea
Realitatea.net
Pescobar caută înlocuitor pentru Larisa Popa la Taverna Racilor. Ce salariu generos oferă
Antena 1
Cum se numește familia de români care a dat lumii 5 genii?
Shtiu.ro