28 sept. 2021 | 19:32

Horoscop 29 septembrie 2021. Zodia care are parte de o veste neașteptată în carieră

Horoscop
Horoscop 29 septembrie 2021. Zodia care are parte de o veste neașteptată în carieră
Vin vesti bune pentru acesti nativi

Soarele din zodia Balanță va forma astăzi un trigon cu Saturn retrograd din Vărsător, aspect care ne susține foarte mult, în primul rând grație răbdării și tactului cu care ne înzeastrează în relațiile cu ceilalți.

De asemenea, avem idei constructive, dăm dovadă de moralitate și ne pasă foarte mult de ceilalți.

Horoscop zilnic 29 septembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Profită din plin de contextul astrologic al zilei pentru a-ți consolida o relație. Poți face planuri de viitor împreună cu partenerul de viață sau poți stabili noi obiective profesionale alături de un colaborator. Un proiect care stagna poate prinde aripi acum și îl poți debloca. Ziua este foarte bună și pentru acei nativi care doresc să reia o relație de prietenie mai veche pentru că pot, în sfârșit, pune mâna pe telefon și pot suna persoana respectivă propunându-i o întâlnire.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Ești harnic astăzi și foarte perseverent în rezolvarea sarcinilor profesionale și astfel poți reuși să te faci remarcat de superiori sau de o persoană importantă. Nu te grăbi să preiei noi responsabilități, ci mai degrabă caută strategii pentru a-ți eficientiza munca. În relațiile cu colegii ești foarte răbdător și poți să le ceri ajutorul cu încredere. Vei observa că munca în echipă te avantajează.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Profită de ziua de astăzi pentru a-ți exprima în cel mai onest și matur mod sentimentele, fie că o faci față de persoana iubită, fie că o fac față de copii. Ai toată susținerea astrelor să-ți consolidezi o poveste de dragoste pe baza unor noi convingeri și credințe. Pe de altă parte, creativitatea ta prinde contur și poți impresiona persoane importante grație talentelor tale.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Dacă vrei să porți o discuție cu cineva din familie care reprezintă o autoritate în viața ta sau chiar cu partenerul de viață, astăzi o poți face pentru că șansele de a ajunge la o înțelegere sunt mai mari. Vei avea răbdarea necesară și o stare emoțională puternică și poți primi sprijin de la cei dragi. Activitățile legate de casă sunt bine aspectate, iar dacă trebuie să rezolvi ceva legat de actele unei locuințe, unui bun patrimonial, vei avea susținere.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Profită din plin de contextul astrologic al zilei pentru a discuta cu partenerul de viață acele aspecte care nu-ți sunt pe plac în cuplu. Poți debloca o situație care stagnează de ceva vreme și șansele să ajungeți la un numitor comun sunt foarte mari. Azi dai dovadă de multă maturitate în dialog și o mare doză de răbdare și perseverență ți îți poți asuma noi responsabilități cu ușurință. Dacă vei vrea să obții ceva de la ceilalți, cu siguranță vei reuși.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

O situație de la locul de muncă care nu funcționa așa cum ți-ai fi dorit, astăzi prinde viață. Vei avea energie mai multă să rezolvi anumite sarcini și activități care păreau dificile și de preferat ar fi să te folosești de talentele și abilitățile tale. Ți se pot propune sarcini suplimentare pentru un venit în plus și ar trebui să nu te dai înapoi de la aceste provocări, însă ai grijă să nu te suprasoliciți.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Astăzi poți descoperi cauza multor stări de nefericire și neîmplinire sentimentală și s-ar putea să fii mai determinat ca niciodată să-ți consolidezi o poveste de iubire sau relația cu copiii. Vezi într-o notă mai optimistă minusurile afective și ești mai determinat să-ți îmbunătățești viața, așa că fă ceva care te bucură cu adevărat și îți aduce satisfacții personale. Te bucuri de răbdare și organizare în activitățile întreprinse și nu vei ezita să-ți asumi responsabilități.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Starea emoțională devine mai blândă și ești mai deschis unor discuții delicate, despre trecut sau poate privești într-o notă mai pasivă situații mai vechi pe care le-ai trăit. Devii mai responsabil vizavi de starea ta de sănătate și acesta poate fi un plus în procesul de ameliorare a unei afecțiuni deja existente. În continuare sunt aspecte care te susțin să fii mai sensibil, mai romantic și mai visător. Îț poți asculta cu încredere intuiția.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Poți readuce în discuție niște situații cu prietenii sau poți rediscuta aspecte profesionale cu asociații pentru că astăzi șansele de a pune lucrurile pe roate sunt mult mai mari. O discuție care rămăsese neîncheiată sau o negociere care nu părea să fie deloc ușoară, astăzi se poate debloca. Ascultă sfaturile celor cu experiență și bazează-te pe înțelepciunea unor sfaturi primite acum.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ești foarte conștient de talentele și abilitățile tale și asta îți va da foarte multă încredere în tine. Pot veni oportunități profesionale de creștere a veniturilor și nu ar trebui să le ratezi. Unii nativi care s-au confruntat cu minusuri financiare pot căpăta o rază de speranță. Poate fi o zi foarte bună să iei o decizie profesională pe care ai tot amânat-o, chiar și în contextul lui Mercur retrograd în sectorul carierei.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Te bucuri de recunoaștere, de aprecieri și vei lăsa rigiditatea deoparte în relațiile cu ceilalți, dar și cu propria ta persoană. Simți să faci ceva pentru tine, ceva care să-ți aducă evoluție personală sau progres profesional, poate chiar iei decizia să te înscrii la un curs sau poate alegi să vezi un documentar care se va dovedi sursă de inspirație pentru viitor. Ține cont că ai putere asupra celorlalți și orbele tale cântăresc destul de mult, mai ales grație înțelepciunii acumulate.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Te bucuri de putere interioară și poți face față mai ușor situațiilor emoționale vulnerabile cu care te confrunți. Dacă vei pierde ceva, vei avea maturitatea necesară să depășești momentul, dar și perseverența pentru a umple acel gol. Dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate, astăzi poți vedea și care este sursa lor, fie că este vorba de cauza spirituală, fie că descoperi pe unde-ți pierzi resursele și energia.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscopul zilei de 29 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 1900 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Capital.ro
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau BANII de PENSII! Cea mai bună veste înainte de PAȘTE
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro