Horoscop 28 noiembrie 2021. Zodia care este mai sensibilă decât de obicei

Horoscop 28 noiembrie 2021. Zodia care este mai sensibilă decât de obicei
Află care este zodia care este mai sensibilă decât de obicei

Horoscop 28 noiembrie 2021. Astăzi ne aflăm sub auspiciile unui aspect de susținere între Marte și Neptun retrograd, aspect care ne mai liniștește și ne oferă putere de vindecare. Totodată, ne aduce foarte multă creativitate, intuiție și empatie și susține latura spirituală. Pe de altă parte, acest aspect stimulează pasiunea și magnetismul, tandrețea și romantismul și putem atrage în viața noastră persoane cu care suntem pe aceeași lungime de undă.

Horoscop 28 noiembrie 2021

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop 28 noiembrie 2021 Berbec/ Ascendent Berbec

Cum Marte este guvernatorul tău, energia astrală de astăzi te poate ajuta să te vindeci mai ușor, atât la nivel emoțional, cât și fizic sau psihic. Poți ierta pe cineva care te-a făcut să suferi și poți fi mai empatic la problemele altora. În plus, astăzi, dar și mâine te poți conecta mai ușor la spiritualitate și poți fi foarte intuitiv.

Horoscop 28 noiembrie 2021 Taur/ Ascendent Taur

Profită de contextul astrologic al zilei pentru a readuce pasiunea în relația de cuplu, pentru a te reconecta la partener și a face planuri de viitor sau, dacă ești singur, pentru a ieși și a cuceri pe cineva. Ai șanse să întâlnești aceea persoană cu care să empatizezi la nivel subconștient. Ține cont că și mediul online poate fi un loc propice pentru asta.

Horoscop 28 noiembrie 2021 Gemeni/ Ascendent Gemeni

Ai mai multă energie în desfășurarea sarcinilor curente, ba chiar vei avea flerul necesar astfel încât să le rezolvi pe toate în timp util și să-ți rămână și câteva momente de odihnă și relaxare. Preocupările legate de casă și familie primează, însă este și o zi bună să iei o decizie profesională pe care mâine să o discuți cu superiorii.

Horoscop 28 noiembrie 2021 Rac/ Ascendent Rac

Te bucuri de o stare de spirit foarte bună. Ești energic, dornic de distracții și aventură și te poți preocupa de niște pasiuni pe care le ai. În cuplu este un moment propice să lași fantezia să-și spună cuvântul și să te apropii de partener prin gesturi romantice. Dacă ești singur, profită și cunoaște pe cineva. S-ar putea să fie chiar persoana potrivită pentru tine.

Horoscop 28 noiembrie 2021 Leu/ Ascendent Leu

Ești mai sensibil decât de obicei și mult mai empatic și înțelegător cu cei dragi. Poți ajunge mai ușor la o înțelegere cu cei din familie, te poți împăca cu părinții și chiar ai putea face niște gesturi emoționante care să te apropie de cei dragi. Pe de altă parte, poți reuși să scapi de niște stări emoționale apăsătoare, poate chiar de niște temeri și anxietăți.

Horoscop 28 noiembrie 2021 Fecioară/ Ascendent Fecioară

Profită din plin de această zi pentru a petrece timp cu partenerul, pentru a vă plimba și a discuta despre viitorul vostru, pentru a face planuri și a lămuri situații care au fost mai tensionate. În cazul nativilor certați, ziua de astăzi poate aduce ocazia împăcării. Dacă ești singur, ai toate șansele să cunoști pe cineva care să te atragă și să fie pe placul tău la nivel intelectual.

Horoscop 28 noiembrie 2021 Balanță/ Ascendent Balanță

S-ar putea să faci unele cheltuieli astăzi, însă nu vor fi bani aruncați, cât mai degrabă bani investiți. Unii nativi pot obține un comision consistent dacă lucrează astăzi. Pot încerca să-și crească veniturile prin fel și fel de activități și ar putea să fie chiar ei cei care fac propunerea.

Horoscop 28 noiembrie 2021 Scorpion/ Ascendent Scorpion

Ziua aceasta este încărcată cu romantism, cu pasiune și tandrețe. În cuplu te poți bucura de momente intime alături de partener care ajută la consolidarea legăturii voastre. Pe de altă paarte, dacă ești singur ai toate șansele, grație magnetismului de care dai dovadă, să cucerești persoana care-ți place.

Horoscop 28 noiembrie 2021 Săgetător/ Ascendent Săgetător

Pentru tine, acest context astrologic te poate ajuta mai mult să te conectezi la sinele tău interior, să faci o introspecție profundă și să lași latura sensibilă să se manifeste mai mult. Poți fi copleșit de amintiri, însă totodată poți reuși și să te vindeci după o despărțire sau deziluzie sentimentală. Relația cu familia este caldă și te poți refugia în intimitatea căminului.

Horoscop 28 noiembrie 2021 Capricorn/ Ascendent Capricorn

Este un moment bun să lămurești toate neînțelegerile avute cu prietenii în ultimul timp. Profită și ieși cu grupul, stați de vorbă, lămuriți și faceți planuri pentru perioada următoare. Astăzi vei fi mult mai empatic la problemele celorlalți, le vei sări în ajutor și te poți implica în acțiuni caritabile.

Horoscop 28 noiembrie Vărsător/ Ascendent Vărsător

Deja începi să-ți conturezi niște planuri profesionale destul de îndrăznețe și s-ar putea ca mâine să și acționezi în vedere îndeplinirii lor. Ai mai multă încredere în tine, în resursele tale, în talentele și abilitățile tale și asta te poate ajuta să te afirmi, să te pui în evidență. Poți scoate bani dintr-o activitate extra.

Horoscop 28 noiembrie Pești/ Ascendent Pești

Azi dai dovadă de foarte multă intuiție, sensibilitate sporită și empatie, dar și o mare atracție către latura spirituală a vieții. Ești foarte creativ, ai idei inspirate și ești dornic să faci progrese, fie pe calea evoluției personale, fie către atingerea unui obiectiv profesional. Cert este că ai toate șansele să-ți transformi un vis în realitate.

Horoscopul zilei de 28 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI