Horoscop 27 septembrie 2022. Zodia care are planuri mari în carieră

Horoscop 27 septembrie 2022. Zodia care are planuri mari în carieră
Horoscop zilnic pentru 27 septembrie 2022.

Mercur, planeta comunicării, aflat în retrogradare prin zodia Fecioarei, formează un trigon cu Pluto din zodia Capricorn, aspect care ne oferă voință puternică și o gândire profundă. Totodată, vom reveni asupra unor decizii luate, vom renegocia cu încredere și ne putem schimba unele puncte de vedere.

Horoscop zilnic 27 septembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

Ai spor în activitățile desfășurate la locul de muncă și ai șansa să rezolvi niște chestiuni care te frământă de ceva vreme. Contextul astrologic te ajută să-ți urmărești obiectivele profesionale ți să revii asupra unor decizii legate de muncă și sănătate.

Horoscop zilnicHoroscop Taur/ Ascendent Taur

Contextul astrologic de astăzi poate să-ți aducă vești bune sau rezolvarea unei situații în favoarea ta, situație care te-a agitat până acum. Relația cu partenerul de cuplu devine din ce în ce mai apropiată, și puteți rediscuta despre posibilitatea de a deveniți părinți.

Horoscop zilnicHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Trigonul dintre Mercur retrograd, guvernatorul tău, și Pluto te ajută să ai intuiție într-o chestiune financiară, dar și în rezolvarea unor probleme apărute la serviciu. Dacă până acum ai trecut printr-o perioadă mai tensionată în familie, lucrurile vor începe să se așeze.

Horoscop zilnicHoroscop Rac/ Ascendent Rac

Configurația astrologică a zilei îți aduce o comunicare bună cu partenerul și reușiți să fiți pe aceeași lungime de undă în planificarea proiectelor de viitor. Și în relațiile profesionale vei reuși să ajungi la o cale de mijloc destul de ușor.

Horoscop zilnicHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Contextul astrologic te ajută să negociezi în favoarea ta un contract, un parteneriat sau o colaborare. În plus, îți poate aduce unele oportunități financiare care să te ajute să-ți redresezi veniturile. Poate fi vorba de proiecte profesionale suplimentare.

Horoscop zilnicHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur retrograd, guvernatorul tău, prin trigonul cu Pluto te ajută să fii deschis către o nouă relație și dacă-ți place de cineva să îndrăznești să faci primul pas. De asemenea, dacă ești părinte, relațiile cu copiii se îmbunătățesc.

Horoscop zilnicHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Configurația de astăzi de pe cer te ajută să găsești niște soluții la probleme apărute în familie sau care au legătură cu locuința, mai ales dacă până acum ai încercat toate variantele. Starea de spirit poate fluctua destul de mult astăzi așa că ar trebui să te înconjori de oameni optimiști, cu energie pozitivă.

Horoscop zilnicHoroscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Găsești soluții bune la problemele apărute la locul de muncă, ai o voință puternică, gândire profundă și-ți urmărești obiectivele fără abatere. Îți poți face planuri de viitor cu prietenii și poți rediscuta despre proiecte de grup în care vrei să intri.

Horoscop zilnicHoroscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Din punct de vedere financiar s-ar putea să ai ocazia să primești o sumă de bani sau să preiei un proiect suplimentar care să-ți aducă venituri în plus. S-ar putea să renegociezi un contract sau chiar condițiile salariale.

Horoscop zilnicHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ești într-o stare de spirit foarte bună și dai dovadă de multă încredere în tine. În plus, ești foarte convingător în dialoguri. Ziua de astăzi îți poate aduce soluții sau idei prin care poți aplana un conflict sau să rezolvi o situație la locul de muncă.

Horoscop zilnicHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Încearcă să te înconjori de persoane cu energie bună, optimiste și să stai departe de cei care-ți consumă energia fără rost. S-ar putea ca starea de spirit să fluctueze destul de mult astăzi, așa că ai grijă să te odihnești corespunzător.

Horoscop zilnicHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Comunici foarte bine cu cei cu care intri în contact și pot reveni asupra unor discuții, decizii și negocieri mai vechi. Mercur se află în sectorul relațiilor tale, aspect care arată că partenerul ar putea să-ți fie suport, să-ți ofere acea siguranță emoțională și determinare să-ți urmărești niște obiective profesionale.

Horoscopul zilei de 27 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Playtech.ro și pe