Horoscop 27 octombrie 2021. Zodia care trebuie să evite speculațiile financiare, va pierde bani

Horoscop 27 octombrie 2021. Zodia care trebuie să evite speculațiile financiare, va pierde bani
Horoscop pentru 27 octombrie

Venus, planeta iubirii, aflată în Săgetător, va face astăzi un careu cu Neptun retrograd din Pești, planeta confuziilor. Acest aspect nu este deloc favorabil vieții sentimentale și nici planului financiar pentru că putem fi ușor de păcălit.

Nu este momentul ca cei singuri să înceapă noi relații pentru că nu vor vedea realitatea și se pot iluziona ușor, ceea ce implicit va aduce dezamăgiri, iar în cuplu putem avea tendința de a idealiza partenerul și de a crede tot ce ne spune sau, pe de altă parte, putem fi nesiguri de sentimentele noastre sau de sentimentele celeilalte persoane. Țineți cont că scenariile pe care vi le faceți acum sunt ireale. Atenție la minciuni, trădări și confuzii! Putem folosi acest aspect în mod constructiv pentru a ne vindeca, pentru a ierta și a crește spiritual.

Din punct de vedere financiar este recomandat să evităm deciziile și acțiunile importante, cu grad de risc, pentru că putem pierde bani, putem fi înșelați. De asemenea, nici cumpărăturile nu sunt recomandate acum pentru că putem cheltui mai mult decât ne permitem și, în plus, putem da bani pe lucruri inutile.

Horoscop zilnic 27 octombrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

Venus este planeta care-ți guvernează relațiile, prin urmare este de așteptat să nu vezi prea clar care este situația în cuplu, să ai sentimente neclare față de partener sau să pui la îndoială sentimentele partenerului. Dacă ești singur, nu începe acum noi relații pentru a evita o eventuală dezamăgire. În schimb, aspectul acesta te ajută foarte mult să te detașezi de ceva din trecut, să treci peste o trădare, să ierți și să vindeci o rană sentimentală. Pe de altă parte, ai grijă la ce judecăți emiți astăzi, la ce sfaturi dai, la ce decizii iei pentru că nu vei vedea prea clar situația.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Taur/ Ascendent Taur

Cum Venus este guvernatoarea ta, te poți aștepta la o doză mai mare de confuzie în viața ta, însă nu te grăbi să tragi concluzii sau să iei decizii. Pe de altă parte, Venus se află într-un sector relațional și ar fi recomandat să eviți noile povești de iubire pentru că poți suferi ulterior. În cuplu te poți simți trădat, poți afla de o infidelitate sau poți avea tendința de a idealiza prea mult partenerul de viață. Ai grijă la tranzacții, investiții și tot ce ține de zona financiară, de procese, litigii, credite pentru că poți pierde sau poți fi păcălit. Evită speculațiile financiare!

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Venus, planeta care ție îți guvernează iubirea, se află chiar în sectorul relațiilor tale, prin urmare evită să legi acum o nouă conexiune, atât de natură sentimentală, cât și profesională. Ai grijă la ofertele profesionale pe care le primești, la contractele pe care le semnezi acum pentru că nu vezi prea clar termenii și condițiile și poți fi păcălit ușor. În cuplu, tendința de a urca partenerul pe un piedestal este foarte mare și poți fi ușor mințit. Nu este exclus ca unii nativi să afle că au fost înșelați sau să se simtă trădați. Este o perioadă a dezamăgirilor în viața de cuplu, dar și confuziilor, de aceea nu ar trebui să iei decizii sau să dai verdicte acum.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Rac/ Ascendent Rac

La locul de muncă poți să nu vezi prea clar care este situația și să intri în conflicte cu colegii din cauza unor viziuni și principii diferite. S-ar putea ca părerile tale să nu se potrivească cu ale lor. Pe de altă parte, ai mare grijă la ofertele profesionale care-ți vin acum și la modul în care-ți desfășori activitățile. Poți fi mai neatent, de aceea dacă nu înțelegi ceva, nu te teme să întrebi de mai multe ori. Pe de altă parte, nu este exclus să fii dezamăgit de niște prieteni sau de un context ce ține de casă și familie.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Venus se află în sectorul iubirii tale, iar Neptun într-un sector relațional, așa că evită să te lași cucerit de un flirt de moment, evită aventurile și noile povești de dragoste pentru că te poți iluziona foarte ușor, iar dezamăgirea va fi pe măsură. În plus, nu vei reuși să faci diferența între dorință și iubire. Pe de altă parte, s-ar putea să dezvolți sentimente de neîncredere în persoana iubită, să te simți trădat, mai ales dacă ești într-o relație nouă și nesudată. Poți fi foarte ușor păcălit de copii și poți scoate bani din buzunar pentru plăceri și distracții, însă ai grijă la suma pe care o cheltui. Evită speculațiile financiare! Poți pierde bani! Unii nativi sunt nesiguri privind direcția profesională.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Neptun este guvernatorul relațiilor tale și se află chiar în acest sector, prin urmare poți avea așteptări prea mari de la partener și te poți simți neiubit, neapreciat sau poți dezvolta sentimente de teamă vizavi de stabilitatea relației. S-ar putea să simți dintr-o dată că între tine și partener este o prăpastie mult prea adâncă. Pe de altă parte, viziunea asupra ideii de cămin, de familie poate fi distorsionată și tensiunile între părinți și partener nu sunt excluse. Cum Venus este guvernatoarea banilor tăi, azi evită cheltuielile și investițiile riscante.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus este guvernatoarea ta, deci este foarte probabil ca astăzi să resimți un haos în mintea ta, de aceea nu lua decizii importante. Dacă nu le poți amâna, ai mai multă grijă la ce acte semnezi, la ce negocieri faci, la modul în care gândești și la ce informații transmiți, dar și la cum interpretezi mesajele altora. Grijă, de asemenea, și la deplasări, la relațiile cu rudele și apropiații. Poți fi neatent și concentrarea îți poate lipsi, iar la locul de muncă poți trece prin fel și fel de situații neclare sau poți avea parte de trădarea unor colegi. Nu ezita să întrebi acolo unde nu te descurci. Pe de altă parte, este foarte probabil să treci și printr-o confuzie sentimentală, de aceea nu acuza și nu trage concluzii și evită să intri în aventuri, să dai curs unor pasiuni sau să legi noi relații.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cum Venus este guvernatoarea relațiilor tale, iar Neptun se află în sectorul iubirii, de preferat ar fi să stai departe astăzi de flirturi și noi povești de iubire pentru că te poți iluziona peste măsură și poți fi dezamăgit. Nu este exclus ca suspiciuni și sentimente de gelozie să ia naștere și în cuplu, să te simți trădat sau neapreciat. Încearcă să lași trecutul în pace și nu-l răscoli. Pe de altă parte, Venus se află în sectorul tău financiar, așa că evită cheltuielile pentru că poți cumpăra lucruri nefolositoare, mai scumpe decât merită, te poți păcăli ușor de fel și fel de oferte și poți pierde bani dacă te aventurezi în speculații financiare.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Venus se află chiar în zodia ta, așa că poți fi destul de ușor mințit, păcălit și nu este exclus să te simți trădat, dezamăgit de o situație sau să te iluzionezi prea ușor. Este foarte multă confuzie sentimentală în viața ta în acest moment și s-ar putea să nu-ți poți traduce prea bine emoțiile, să dezvolți sentimente de nesiguranță și neîncredere în propria ta persoană. Pe de altă parte, ai mai multă grijă la situații care vizează casa, familia, pentru că nu vezi deloc clar ce se întâmplă în această zonă. Pot veni deziluzii din partea anturajului, a prietenilor, colegilor de muncă, asociaților.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Venus este planeta care îți guvernează iubirea, prin urmare în viața ta sentimentală poate fi multă confuzie în acest moment. Evită să iei decizii importante. Poți fi copleșit de emoții, frământări, de situații din trecut, ba chiar poate apărea tentația de a contacta un fost partener sau de a da frâu unei relații ascunse. Unii nativi se pot judeca prea aspru pentru anumite dorințe pe care le au. Nu este nici pe departe cea mai bună zi pentru negocieri pentru că te poți păcăli. Partea cu plus poate veni în cazul nativilor care au afinități artistice pentru că dintr-o durere, dintr-o pierdere, pot da naștere unui act creativ, iar imaginația îi ajută în acest sens.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Azi va trebui să eviți cumpărăturile pentru că tentația de a cheltui fără logică și pe lucruri de care nu ai reală nevoie este mare, mai ales pentru casă. Evită să te lași furat de oferte promoționale și să dai sau iei bani cu împrumut pentru că îi vei recupera sau returna foarte greu. S-ar putea să fii destul de confuz cu privire la o călătorie, la un curs, să nu vezi prea clar o direcție de viitor, sau niște principii, convingeri să-ți fie puse sub semnul întrebării. Grijă mai mare la prieteni pentru că poți fi ușor dezamăgit. Unii nativi pot dezvolta sentimente de nesiguranță vizavi de familie, chiar de ideea în sine de cămin.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Neptun se află în zodia ta și îți este și guvernator, iar Venus se află în sectorul carierei tale, prin urmare s-ar putea să fii indecis cu privire la o situație profesională, să fii confuz cu privire la direcția profesională, de aceea nu lua decizii acum și nu crede toate ofertele și promisiunile care vin spre tine. Ai mare grijă la imaginea ta, la reputația ta pentru că ți-o poți strica foarte ușor în această perioadă. Totodată, evită să faci lucruri ascunse pentru că acum pot ieși la suprafață și viața ta privată, sentimentală sau financiară, poate fi subiect de bârfă sau poate fi expusă public.

  • Horoscopul zilei de 27 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI