25 nov. 2020 | 19:59

Horoscop 26 noiembrie 2020. Zodia care pune mâna pe bani în plus. Oare e a ta?

Știri generale
Horoscop 26 noiembrie 2020. Zodia care pune mâna pe bani în plus. Oare e a ta?
Horoscopul zilei de joi, 26 noiembrie 2020

Horoscopul zileid e joi, 26 noiembrie 2020. Află și tu ce ți-au pregătit astrele pentru această zi. Nu uita nici de numerele norocoase ale zilei, care sunt 3, 14, 27 și 45, iar culorile care vă poartă noroc în ziua de joi sunt: galben, roz și roșu.

Horoscop joi, 26 noiembrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Berbecii trebuie să încerce să nu lase ca lucrurile mărunte să intervină în relațiile cu ceilalți. Este un moment sensibil pentru toți și ei nu știu ce se petrece în sufletul altora. Înainte de a judeca sau de a lua decizii, să încerce să afle mai multe detalii.

Taur

Pentru Tauri, Luna este în casa a 11-a, iar asta le aduce noroc pe toate planurile. Este posibil să primească vești bune, iar pe lângă asta, anumite persoane cu experiență îi vor ajuta cu niște sfaturi sau cu niște idei.

Gemeni

Gemenii trebuie să își facă curajul să depășească anumite frici sau blocaje și să spună lucrurilor pe nume. Deși anumite întâmplări nu promit nimic valoros, ei vor rămâne măcar cu o experiență, dar și cu conștiință curată.

Rac

Pentru Raci pot apărea anumite oportunități de a câștiga bani în plus, în decursul zilei. Dacă au anumite testări sau examene în perioada următoare, astrele îi susțin pentru a avea succes.

Leu

Ca să evite situațiile ciudate, Leii trebuie să încerce să se țină departe de oamenii negativi și de dramă. Anumitor persoane poate că nu le convine modul în care au evoluat, însă asta e problema lor.

Fecioară

Fecioarele trebuie să țină nivelul stresului sub control, inclusiv să nu ezite să folosească remedii homeopatice. Relațiile familiale sunt bune, iar asta le ajută psihic. Fecioarele pot face planuri în acest weekend, iar ele vor ieși așa cum își doresc.

Balanță

Pentru Balanțe, anumite obiecte  fie că le lipsesc, iar acum vor să le achizițoneze, fie vor să le înlocuiască. Aspectul financiar este important, de aceea trebuie să se axeze mai mult pe calitate decât pe cantitate. Citește mai departe pe Impact.ro.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Capital.ro
Horoscop 24 aprilie 2024. Balanţele sunt deschise la compromisuri, Peştii au karma de partea lor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENSIE MAI MARE! De la 1 SEPTEMBRIE să le luăm în calcul la calculul pensiilor
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro