Horoscop 25 ianuarie – 3 februarie. Zodiile care vor avea noroc în dragoste și la locul de muncă

Horoscop 25 ianuarie – 3 februarie. Zodiile care vor avea noroc în dragoste și la locul de muncă
Horoscop 25 ianuarie – 3 februarie

Săptămâna 25 ianuarie – 3 februarie aduce multe vești surprinzătoare pentru cei 12 nativi ai horoscopului european. Iată care sunt zodiile care vor avea noroc pe toate planuri, atât la serviciu, cât și în viața sentimentală. Începând cu luni, 24 ianuarie, când Marte, planeta conflictului şi acţiunii traversează zodia Capricorn, începem să profăm de energia luptătoare pentru a ne cere drepturile la serviciu.

Horoscopul săptămânii 25 ianuarie – 3 februarie 2022

Berbec

Pentru nativii din zodia Berbec, cel mai bine ar fi să nu amestecați treburile de acasă cu relațiile de la locul de muncă. Astrele îți recomandă să te concentreze pe carieră și beneficiile materiale care vor veni în curând.

De asemenea, să nu crezi tot ceea ce auzi la serviciu, există unele persoane care ar da orice pentru ca tu să-ți dai demisia.

Taur

Vești proaste pentru nativii din zodia Taur. Aceștia se vor confrunta cu anumite plăți care nu figurau, până acum, în planurile lor. Ai grijă să mai pui bani la ciorap, deoarece te așteaptă zile grele. La serviciu te înțelegi bine cu toată lumea.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni traversează o perioadă mai sensibilă din punct de vedere al sănătății. Cel mai bine ar fi să te duci la medicul de familie, să îți faci un consult. Nici cu banii nu stai prea bine, abia în prima lună din februarie te vei mai redresa.

Rac

În săptămâna 25 ianuarie – 3 februarie, nativii din zodia Rac vor avea probleme cu banii. Ai multe plăți de făcut și datorii de achitat. Cei care vor să-și schimbe locul de muncă sunt sfătuiți să aștepte până în luna martie.

Leu

Probleme de sănătate în viața familiei unora dintre nativii Leu. Ai grijă de cei dragi pe cât de mult poți. Este o perioadă sensibilă pentru tine și cei din jurul tău. Banii nu contează, sănătatea primează. Cu toate acestea, unele dintre native și-ar putea întâlni sufletul pereche chiar la job.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară au multe responsabilități, în perioada următoare. Sunt determinați să cucerească noi culmi pe scara succesului profesional. Ambiția lor va aduce rezultate financiare satisfăcătoare.

Balanță

Surpriză pentru nativii din zodia Balanță. Se pare că unii reprezentanți ai semnului de aer care se află la începutul unei relații amoroase sunt extrem de entuziasmați de partenerul lor de viață. Vor avea și noroc la bani, dar trebuie să aibă grijă cum îi gestionează.

Scorpion

Vești proaste pentru Scorpioni. Nativii acestei zodii de apă vor avea conflicte cu persoanele din anturajul lor. Se ceartă cu partenerul de viață, iar tensiunile apar și în familie. Astrele îți recomandă să te relaxezi și să nu te mai gândești la asemenea probleme.

Săgetător

În perioada aceasta, nativii din zodia Săgetător fac tot posibilul pentru a se înțelege cu persoanele mai în vârstă, dar, din păcate, nu prea reușesc acest lucru. Conflictul dintre generații lasă urme, dar astrele te sfătuiesc să treci peste certuri.

Capricorn

Săptămâna 25 – 3 februarie îi împinge pe nativii din zodia Capricorn să apeleze la introspecție. Ai anumite probleme pe care trebuie să le rezolvi, iar acum încerci să găsești o soluție salvatoare. Aceasta va veni în curând.

Vărsător

Unii nativi din zodia Vărsător au lăsat câteva probleme nerezolvate în trecut. O fostă mare iubire reapare în viața ta și te poate da peste cap. Rămâne de văzut cum vei gestiona situația.

Pești

Nativii din zodia Pești se ocupă, de obicei, de problemele altora și le neglijează pe cele proprii. În perioada asta vei avea parte de câteva conflicte, dar acestea vor trece repede.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI