Horoscop 23 septembrie 2020. Zodia care riscă să rămână fără bani, dar care poate avansa în carieră!

Horoscop 23 septembrie 2020. Zodia care riscă să rămână fără bani, dar care poate avansa în carieră

Soarele a intrat din 22 septembrie în Balanță, ceea ce marchează, din punct de vedere astronomic, echinocțiul de toamnă și denotă începutul unei perioade fructuoase pentru zodiile Gemeni, Balanță și Vărsător.

Horoscop 23 septembrie 2020: o zodie riscă să rămână fără bani, dar poate avansa în carieră

Berbec

Sunteți emoționali astăzi și începeți munca pentru un nou proiect, care vă poate aduce multe beneficii. Dați dovadă de profesionalism și devotament, iar superiorii voștri observă asta. Atitudinea vostră va fi recompensată.

Taur

Uneori este bine să fii în centrul atenției pentru tine. Trebuie să înveți să spui și ”nu” atunci când îți dorești altceva. Ai mai mult curaj în a-ți susține opiniile.

Gemeni

Vă pregătiți pentru o perioadă dificilă, dar frumoasă, cel puțin din punct de vedere emoțional. Se întrevăd schimbări mari într-ale dragostei. Dacă discuțiile cu partenerul sunt productive, iar dorințele vi se oglindesc, atunci totul va merge înspre bine.

Rac

Nu mai aștepta ca ceilalți să facă prima mutare. Acționează și învață să-ți asumi responsabilitatea faptelor tale. În plus, nu uita niciodată că greșelile sunt făcute pentru a ajunge mai aproape de fericire.

Leu

Cineva din trecutul tău se reîntoarce în viața ta, lucru îmbucurător. Nu îi reproșa că a dispărut, ci bucură-te de reluarea legăturii. Oamenii vin și pleacă…și de multe ori se pot întoarce, așa că sărbătorește reunirea.

Fecioară

Ești într-o perioadă a vieții în care asupra ta planează dubiul, chiar dacă nu vrei să-ți recunoști asta. De câțiva ani tot faci schimbări în viața ta care au dus la bine, dar, în același timp, ți-au stricat echilibrul, paradoxal, tu fiind în goana după el. Ai grijă de sufletul tău și ascultă-te mai mult.

Horoscop duminică, 20 septembrie 2020. Zodia care primește un cadou important. Cine se bucură și în dragoste

Balanță

Dacă ești într-o dispoziție de flirt, nu vei avea nicio problemă să atragi privirea cuiva. Căutați cu ardoare consolarea, dar disperarea nu este un aliat de cele mai multe ori în aceste situații.

Scorpion

Ziua de astăzi nu va fi exact cum te aștepți. Nu va fi nici o aventură, dar clar nu te va plictisi. Glumele unui amic ori atenția unui coleg de serviciu se dovedesc a fi ceea ce îți lipsea. Aveți starea de spirit potrivită pentru a vă uita în jur într-un mod cu totul nou.

Săgetător

Fă un bilanț al prieteniilor. S-ar putea să fie momentul potrivit pentru a fi mai selectiv decât până acum și să ai discuții serioase, dar din inimă, cu oamenii care îți ”calcă pragul”, dar la nevoie nu sunt aici.

Capricorn

Ești plin de energie și gata să-ți asumi orice risc, dar nu uita că nu e nevoie să faci compromisuri pentru a ajunge în punctul dorit. Mergi pe instinct și ai răbdare!

Vărsător, zodia vizată

Ziua de miercuri se anunță dificilă. Ești în mijlocul bârfelor pentru că ești invidiat de multe persoane, ba chiar unele subiecte care îți ajung la urechi ți-ar putea strica starea de spirit. În plan financiar, ai mare grijă la bani. Cât despre sectorul profesional, ai putea avansa, datorită unei propuneri venite din partea unei cunoștințe.

Pești

Riscați să vă consumați preluând câteva probleme de-ale prietenilor. În plan personal, dacă ai planuri cu partenerul, este timpul să le pui în aplicare. Perioada următoare este potrivită pentru a lua decizii. Ai mai multă încredere în oameni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI