Horoscop 23 iunie – 7 iulie. Vești proaste pentru Leu, în timp ce Gemenii se schimbă radical

Horoscop 23 iunie – 7 iulie. Vești proaste pentru Leu, în timp ce Gemenii se schimbă radical
Ce se întâmplă cu zodiile în perioada 23 iunie-7 iulie

Nativii vor avea foarte multe surprize între 23 iunie și 7 iulie. În timp ce unele zodii o să aibă parte de vești proaste, altele trec prin schimbări radicale și vor surprinde pe toată lumea.

Berbec

Cei aflați sub acest semn zodiacal trebuie să fie pregătiți să încetinească și să se întoarcă din drum. Mercur este retrograd, așa că este normal ca lumea să încetinească, chiar dacă este nevoie de comunicare pentru a prospera.

Taur

Taurilor li se deschide o nouă ușă după Luna nouă ce are loc în 10 mai. Acești nativi trebuie să își pună la punct planurile și dorințele pentru a profita de oportunități și a ajunge la succesul la care mereu au visat.

Gemeni

Acești nativi trebuie să își încarce bateriile pentru a reuși să facă față la orice se va întâmpla în această perioadă. Este important să își adune gândurile și să se gândească la tot ce au reușit să facă în trecut pentru a merge mai departe.

Rac

Mulți oameni noi se anunță în cercul nativilor de apropiați, mai ales pentru că Luna nouă din 10 iunie pune accentul pe socializare. Unul dintre prieteni ar putea să intervină în viața persoanelor guvernate de acest semn, lucru ce le va schimba viața. De asemenea, vor exista multe schimbări în domeniul profesional.

Leu

Leilor li se vor pune bețe în roate atunci când vine vorba de carieră și ambiții. Aceștia trebuie să facă un efort uriaș pentru a ajunge unde își doresc, la o promovare sau la un loc de muncă mult mai bun. Atenție mare la această perioadă, ea va defini viitorul profesional.

Fecioară

Fecioarele trebuie să schimbe anumite lucruri ce s-au întâmplat în trecut. Luna nouă din 10 iunie îi va influența pe acești nativi să înceapă un nou proiect academic. Momentul perfect trebuie ales foarte bine pentru a da lovitura. Cât despre o pauză, se anunță o vacanță în viitorul apropiat.

Balanță

Acești nativi vor găsi echilibrul în parteneriatele importante. Luna nouă îi va ajuta pe cei guvernați de respectivul semn zodiacal pentru a rezolva o problemă ce are legătură cu partea financiară, fie că este vorba de un divorț sau un împrumut.

Scorpion

Cel mai important partener al nativilor o să iasă la iveală. Poate să fie vorba de o persoană din domeniul profesional sau din viața amoroasă. Atunci când este vorba de relații, nativii sunt liniștiți și știu ce se va întâmpla pe viitor. Perioada următoare este perfectă pentru a face planuri sau pentru a găsi un loc de muncă.

Săgetător

Specialiștii în astrologie îi anunță pe nativi să se pregătească pentru mai multe proiecte. Săgetătorii trebuie să își schimbe planul de lucru, dar și stilul de viață. Aceștia trebuie să mănânce mult mai sănătos pentru a scăpa de problemele de sănătate și a avea mai multă energie.

Capricorn

Favorizate în următoarea perioadă sunt creativitatea și fertilitatea, așa că o ușă importantă o să fie deschisă pentru acești nativi. Capricornii trebuie să se gândească la cum pot lua mai multe din ce le oferă viața, dar și să se axeze pe întâlniri pentru a găsi o persoană interesantă.

Vărsător

Vărsătorii au parte de o îmbulzeală de planete în casa identității, așa că în perioada următoare trebuie să se concentreze neapărat pe afacerile interne, dar și proiectele pe care le au împreună cu familia.

Pești

Mintea nativilor este foarte activă, așa că ei vor să vorbească, să transmită persoanelor tot ce au de spus. Este posibil ca acești nativi să găsească un noi proiect în publicitate, marketing sau social media pentru a reuși să se implice în acest domeniu ce îi va pune în fața tuturor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI