22 apr. 2021 | 20:19

Horoscop 23 aprilie 2021. Zodia care intră în conflicte cu familia și prietenii

Horoscop
Horoscop 23 aprilie 2021. Zodia care intră în conflicte cu familia și prietenii

Horoscop vineri 23 aprilie. O zi care îi face pe Scorpioni să simtă că ar putea face orice. Au o energie căreia îi duceau dorul, dar e bine să rămână calmi și să ia fiecare situație cu o doză de scepticism, mai degrabă decât să se arunce cu capul înainte. Pentru astăzi, numerele norocoase sunt 3, 13, 23, 24, 34 și 45.

Zodia care intră în conflicte cu familia și prietenii

Berbec

Ai parte de o zi în care reușești să comunici mai ușor cu cei din jur. Nu stai foarte bine la capitolul bani, dar vei reuși să treci cu bine și peste asta.

Taur

Ai parte de o energie pozitivă care te îndeamnă să pui la punct mai multe lucruri. Te pregătești temeinic pentru primirea musafirilor și pui la punct câteva detalii importante pentru întâlnirea cu ei.

Gemeni

Ești agitat și simți o presiune asupra ta. Relaxează-te și lasă lucrurile să meargă în direcția lor, fără să intervii. Concentrează-te pe echilibru și armonie și lasă frâiele controlului, măcar pentru puțin timp.

Leu

Se întâmplă lucruri care îți fac sufletul să tresară de fericire. Chiar dacă e un lucru foarte mic, uneori gesturile înseamnă mai mult decât ceea ce lasă să se vadă la suprafață.

Fecioară

Simți nevoia să ieși din monotonie, doar că momentan nu prea poți, din cauza obligațiilor pe care le ai. Încearcă să faci atât cât poți cu ceea ce ai. Organizează un joc de societate cu familia, te poate relaxa și te va face să mai ieși din rutină.

Balanță

Ai parte de conflicte, fie că sunt în relația cu familia sau cu partenerul de viață. Ai răbdare cu tine și nu te mai justifica pentru progresul pe care îl faci, fie el și unul lent. Planul tău își urmează cursul, iar pașii mici sunt tot pași în direcția pe care o vrei.

Scorpion

Marte te ambiționează astăzi și simți că poți să faci orice îți propui. Totuși, încearcă să iei lucrurile ușor și să înțelegi ce ți se întâmplă. Nu te avânta să faci de toate într-un timp scurt, pentru că nu îți vor ieși.

Săgetător

S-ar putea să ai o zi în care să nu te simți prea bine. Încearcă să faci ceva în legătură cu imunitatea ta și să acorzi mai multă importantă somnului și alimentației.

Capricorn

Ai grijă la relația ta și la nevoile celui de lângă tine, ar putea să treacă prin momente mai dificile și are nevoie de susținerea ta. Reușești să comunici eficient și să faci lucrurile așa cum trebuie.

Vărsător

Casa copiilor și a câștigurilor este ceea ce vă ține ocupați astăzi. Ai diverse activități care țin de câștigul unor bani în plus sau activități cu familia.

Pești

Vrei să faci noi achiziții pentru casă sau vrei să te pregătești pentru un eveniment important. Încearcă să te distrezi în timp ce faci asta, ca să nu se transforme totul într-un stres.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Sancțiuni dure pentru angajatorii români. Legea s-a schimbat, se dau amenzi grase
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Capital.ro
Prime de Paşte oferite de angajatorii români. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Locuri de MUNCĂ disponibile! Se oferă SALARII de 6.500 de lei
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro