Horoscop 21 octombrie 2021. Zodia care se ceartă cu șefii, va fi o zi tensionată

Horoscop 21 octombrie 2021. Zodia care se ceartă cu șefii, va fi o zi tensionată
Zodia care se ceartă cu șefii, va fi o zi tensionată

Horoscop 21 octombrie 2021. Luna traversează zodia Taur astăzi și ne insuflă o mai mare nevoie de stabilitate financiară și emoțională. Căutăm confortul și putem fi mai tentați să cheltuim pentru plăcerile noastre, deși s-ar putea să nu ne permitem acest lux momentan. Atenție la tendința de a mânca în exces și la încăpățânare.

Horoscop 21 octombrie 2021

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop 21 octombrie 2021

Horoscop 21 octombrie 2021 Berbec/ Ascendent Berbec

Luna trece chiar prin sectorul tău financiar și nu vei fi deloc încântat de ceea ce-ți dezvăluie portofelul sau contul bancar. Prin urmare nevoia ta va fi de a-ți păstra rezervele financiare, chiar de a economisi. Nu este deloc exclus ca zilele acestea să trebuiască să faci o plată deloc convenabilă, chiar neașteptată, așa că te-ar ajuta să faci ai un ban pus deoparte.

Horoscop 21 octombrie 2021

Horoscop 21 octombrie 2021 Taur/ Ascendent Taur

Luna îți tranzitează zodia și te susține să te echilibrezi emoțional, mai ales după intensitatea evenimentelor trăite ieri, când Luna Plină din Berbec te-a agitat peste măsură. Te bucuri de un sprijin subtil și la capitolul sănătate. Evită să consumi alimente pe fond emoțional. Totodată, preocupă-te mai mult de nevoile tale.

Horoscop 21 octombrie 2021

Horoscop 21 octombrie 2021 Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea să te simți mai obosit și să ai nevoie de odihnă mai mult ca de obicei. Încearcă să nu exagerezi cu nimic, nici cu gândurile, nici cu stările anxioase sau cu temerile și să nu lași amintirile dureroase să te copleșească. Încearcă să-ți descoperi echilibrul interior și emoțional și vei vedea că starea de spirit se va îmbunătăți.

Horoscop 21 octombrie 2021

Horoscop 21 octombrie 2021 Rac/ Ascendent Rac

Ziua de astăzi îți poate aduce o nevoie mai mare de a te înconjura de prieteni sau cel puțin de a socializa și chiar dacă nu poți ieși din casă. Poți alege mediul online pentru manifestare. Ai grijă că poți avea și surprize mai puțin plăcute din partea celor din anturaj. Pe de altă parte, este o zi bună să te ocupi de un proiect, să-i trasezi o direcție de viitor.

Horoscop 21 octombrie 2021

Horoscop 21 octombrie 2021 Leu/ Ascendent Leu

Se întrevede o zi destul de tensionată în plan profesional și s-ar putea să ai parte de dispute cu superiorii. Să pui piciorul în prag și să acuzi sau să contraargumentezi cu mult curaj niște acuze care ți se aduc. S-ar putea să ai senzația că cineva nu te lasă să avansezi, că-ți pune piedici sau nu te apreciază la adevărata valoare.

Horoscop 21 octombrie 2021

Horoscop 21 octombrie 2021 Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ziua de astăzi își pune mult accentul pe zona de raționament, de decizii înalte, poate chiar procese sau situații legate de învățământ, de călătorii. Principiile tale de viață și valorile morale pe care te bazezi îți pot fi puse la încercare. Va trebui să faci totul corect, să analizezi din toate unghiurile o situație înainte de a da un verdict sau a trage o concluzie.

Horoscop 21 octombrie 2021

Horoscop 21 octombrie 2021 Balanță/ Ascendent Balanță

După ziua intensă de ieri, în care cel mai probabil tensiunile cu cei din jur nu ți-au lăsat multe momente de pace, astăzi vei căuta liniștea și vei evita contradicțiile. Posibil ca unele situații financiare să te scoată din zona de confort sau situații ce țin de viața intimă, de dormitorul relației de cuplu.

Horoscop 21 octombrie 2021

Horoscop 21 octombrie 2021 Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și s-ar putea să-ți fie mai greu să găsești un echilibru între tine și ceilalți, mai ales dacă ai motive să devii suspicios sau dacă la mijloc este vorba de o miză financiară sau se dezbate ceva juridic. Este posibil să fii surprins de unele atitidini ale partenerului de viață sau ale asociaților, colaboratorilor și partenerilor sociali.

Horoscop 21 octombrie 2021

Horoscop 21 octombrie 2021 Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ai tendința de a te suprasolicita la locul de muncă și poți dori cu orice preț să rezolvi niște activități pe care le tot amâni de ceva vreme. În plus, te poți aștepta la fel și fel de sarcini care vin pe nepregătite și care te obligă, direct sau indirect, să stai peste program. Ține cont că nevoia de odihnă este mare și ar trebui să o iei în calcul.

Horoscop 21 octombrie 2021

Horoscop 21 octombrie 2021 Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna traverseză sectorul iubirii și te poate face să-ți dorești să ai parte de experiențe sentimentale mai intense. În unele cazuri, poți fi tentat să cauți pe cineva din trecut, iar în alte cazuri poți flirta și te poți lăsa cucerit la prima vedere, deși nu va fi vorba de nimic serios. Mai multă grijă la relațiile cu copiii, dacă ești părinte, și la nevoile acestora.

Horoscop 21 octombrie 2021

Horoscop 21 octombrie 2021 Vărsător/ Ascendent Vărsător

Cu Luna în tranzit prin Taur, azi vei simți nevoia să te dedici casei și familiei. Cel mai probabil te vei ocupa de activități gospodărești, vei repara defecțiunile apărute în casă sau vei rezolva chestiuni administrative ce țin de cămin. Nevoia de echilibru emoțional, de liniște interioară este mai mare, însă ține cont că sunt posibile și unele discuții în contradictoriu cu părinții.

Horoscop zilnic 20 octombrie

Horoscop 21 octombrie 2021 Pești/ Ascendent Pești

Ziua de astăzi îți poate aduce vești neplăcute, cel mai probabil legate de un context profesional, sau poți purta dialoguri care să te surprindă prin mesajul primit. Însă, este o zi bună pentru negocieri, pentru învățat și documentat, pentru a susține ședințe, interviuri și discursuri publice, deși aici trebuie să ai mare grijă ce spui și cum spui pentru a nu-ți strica imaginea.

Horoscop zilnic Horoscopul zilei de 21 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI