26 ian. 2021 | 08:43

Horoscop 2021-2031. Totul despre bani, căsătorie și cariera zodiilor, pe următorii 10 ani

Știri generale
Horoscop 2021-2031. Totul despre bani, căsătorie și cariera zodiilor, pe următorii 10 ani
Horoscop 2021-2031. Totul despre bani, căsătorie și cariera zodiilor, pe următorii 10 ani

Ce se arata în horoscop și cum vor fi următorii zece ani din punct de vedere astrologic, dar și cum va influența planeta Saturn omenirea în următorii ani. Previziuni pe care oricine trebuie să le cunoscă.

Încă de la finele anului 2020 a început o perioadă de schimbări majore care vor avea la nivel mondial. Aceste schimbări vor avea pe o perioadă de zece ani de acum înainte. Deja unele schimbări se resimt, iar astrologii susțin ca anul 2021 va fi un an cu totul aparte, în care vor avea loc schimbări foarte mari pe toate planurile, atât micro, cât și macro.

După cum scrie în horoscop, dar și după cum putem deja observa, schimbările au început să se vadă încă de pe data de 21 decembrie 2020, odata cu marea conjuncție Saturn-Jupiter. În horoscopul Vedic, Saturn se află de la începutul anului 2020 în Capricorn și va sta acolo până la jumătatea anului 2022, deci nu sunt întâmplătoare toate aspectele pandemiei globale și a blocajului general care încă există.

Cine e Saturn și ce schimbări aduce aceasta planetă

Această planetă este considerată a fi cel mai aspru judecător al omenirii, este planeta restricțiilor, iar prin acest tranzit în Capricorn, vrea să ne învețe responsabilitatea propriilor noastre alegeri. Unele apectele care au venit odată cu această planetă se întâlnesc doar la 800 de ani, spun astrologii.

Saturn aflat pe harta unei persoane poate aduce împlinire, bogăție și tot ce e mai frumos, iar în harta alteia poate aduce, în schimb lene, sărăcie și frustrare din cauza restricțiilor și blocajelor pe care acesta le impune, iar totul se vede într-adevăr doar în harta personală.

Prin modul lui Saturn de a acționa va purifica o persoană, îl va învăța lecții  prin greutățile pe care le aduce, tocmai pentru a o motiva să muncească mai mult, să fie mai corectă, să fie mai ambițioasă să își învingă fricile, se arată în horoscop.

Lupta pentru independență va fi intensă în perioada următoare

Saturn va stă până în 2022 în Capricorn, apoi va trece în Vărsător, ceea ce înseamnă că va aduce în următorii cinci ani, din nou în atenție valorile din trecut si intenția de a face lucrurile corect , dar și lupta pentru independența, pe toate planurile.

Până în 2024 lumea va fi într-un proces de regenerare și vindecare atât trupesc, sufletesc și economic, iar multe țări care în trecut erau destul de restrictive în ce privește oferta de muncă, acum își pot deschide granițele.

Anul 2026 poate începe o nouă perioada de evoluție incredibilă pentru omenire în tot ceea ce ține de industrie, tehnologie, descoperiri și creștere enormă a piețelor, o dezvoltare din punct de vedere tehnologic pe toate planurile.

Horoscop- Anii când vin câștigurile mari

Între 2026 și 2027 se așteaptă câștiguri  mari pentru cei care au muncit în trecut, și-au învins fricile și și-au păstrat determinarea, dar care și-au investit banii strânși în acțiuni sau diverse bunuri imobiliare. O mare șansă  de afirmare o au acele persoane care nu se regăsesc în mulțime și care sunt originale si care luptă pentru propriile principii și idei.

Conceptul de familie va fi mai bine înțeles și se va pune mai mult preț pe noțiunea de familie. Se vor face legături sufletești mai mult decât trupești, iar asta va da armonie societății în care trăim.

Cei mai buni ani pentru dezvoltarea în carieră sunt: 2022,2025,2026,2029. Anii potriviți pentru a pune bazele unei familii și a întemeia căsatorii sunt: 2022,2026,2028,2030. Din punc de vedere financiar începând cu: 2021,2022,2024,2025, 2030, conform astrologilor

Parteneri
Care este ultima dorință a lui Celine Dion. Artista suferă de o boală incurabilă, dar speră la o minune
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Capital.ro
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro