Horoscop 20 septembrie. Zodia care primește o ofertă de muncă neașteptată

Horoscop 20 septembrie. Zodia care primește o ofertă de muncă neașteptată
Zodia care primește o ofertă pentru un nou job

Astăzi se formează un trigon între Mercur, planeta comunicării, din zodia Balanță și Jupiter, Marele Benefic, aflat în retrogradare în zodia Vărsător.

Acest context ne poate aduce idei bune, revoluționare, sclipiri de moment și ne susține în negocieri, deși de preferat ar fi să lăsăm loc pentru a reveni asupra anumitor condiții.

Horoscop zilnic 19 septembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Este o zi bună să discuți cu partenerul de viață care vă sunt planurile de viitor și să ajungeți la o cale de mijloc favorabilă de ambele părți. Prietenii te pot lua prin surprindere cu unele vești sau poate fi vorba de un dialog purtat în online care să te surprindă. Ai idei foarte bune despre cum să-ți crești niște proiecte în care ești implicat.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Poți lua decizii bune legate de locul de muncă, de program, de modul în care îți rezolvi sarcinile, poți cere ajutorul colegilor în cazul ai nevoie pentru că vei fi plăcut surprins cât de deschiși vor fi aceștia să te ajute. Totodată, grație ideilor tale te poți face remarcat de un superior, de o persoană importantă, însă ai grijă să nu exagerezi cu laudele sau să ceri mai mult decât ți se oferă.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Profită de contextul astrologic al zilei pentru a discuta cu partenerul de viață despre anumite neînțelegeri pe care le aveți, despre anumite neclarități. Te poți exprima cu mai multă dezinvoltură și asta te va ajuta. Puteți contura planuri de viitor și puteți ajunge la o viziune comună de viitor. Este o zi bună să porți discuții deschise și cu copiii, să le afli planurile, să vezi ce gândesc ce idei au.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Starea emoțională te face să-ți pui multe semne de întrebare, ceea ce nu este rău deloc pentru că poți ajunge la un grad diferit de înțelegere a unei situații ce ține de viața intimă și personală. În plus, poți fi rațional acum, iar asta, din nou te avantajează să iei decizii corecte. Sfatul meu este să încercă să nu duci la extrem ceea ce simți, fricile tale, dependențele tale. Un atașament greșit te poate face să pierzi energie și resurse,

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Este o zi bună în comunicare, însă ai grijă la tendința de a spune verde-n față ceea ce crezi și gândești. Te exprimi mult mai ușor, ai putere de convingere mare și acest aspect te poate ajuta să negociezi un contract profesional. În cuplu este o zi favorabilă să discuți cu partenerul și să ajungeți la un acord comun, însă este nevoie și de compromisuri. Ai grijă la așteptările prea mari pe care le ai de la alții.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Te preocupă situația financiară și poți purta dialoguri pe această temă în încercarea de a găsi soluții bune de creștere a veniturilor. Poți profita de contextul astrologic și poți cere o mărire de salariu, mai ales dacă muncești mai mult decât era prezăvut. Ai idei bune, revoluționare despre cum să-ți echilibrezi bugetul, așa că fii atent la ele.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Ești foarte comunicativ astăzi și ai susținere în exprimarea artistică sau, de la caz la caz, în exprimarea propriilor emoții, sentimente, păreri. Poți profita pentru a discuta astăzi cu persoana iubită sau pentru a purta un dialog cu copiii și a găsi o cale de mijloc pentru a îmbunătăți lucrurile între voi.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Dacă ceva ți se pare că nu este în regulă în jurul tău, ei bine, află că astăzi poți săpa în adâncimi, poți pune întrebări, poți căuta lămuriri și poți deconspira unele jocuri care se petrec în spatele cortinei. Poți fi bârfit, dar și tu poți afla secrete despre alții. Pe de altă parte, încearcă să fii mai înțelegător cu cei dragi, să ierți și să nu ai așteptări prea mari de la ei.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

S-ar putea să porți niște discuții destul de neașteptate cu prietenii sau cu rudele, cu cineva apropiat. Poți să-ți faci planuri de viitor legate de un proiect pentru că ai o vizuine destul de îndrăzneață, dar în același timp rațională. Poți primi sfaturi bune de la asociați. Fii atent la ce ceri, la cum gândești și cum te exprimi, să nu dai prea multe din casă.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

S-ar putea să primești o propunere profesională neașteptată care să vină la pachet și cu o creștere financiară. Ai mare grijă ce discuți, ce negociezi cu superiorii să nu cumva să dai vrabia din mână pe cioara de pe gard. Poți să te bucuri de aprecieri, laude și să te faci remract prin ideile profesionale pe care le ai, prin soluțiile pe care le găsești la anumite probleme.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Gândești înalt, măreț și poți găsi soluții avantajoase pentru a rezolva favorabil ție niște situații ce țin de viața personală. Este o zi foarte bună să asculți ce spun alții, să ceri sfaturi și păreri, să vezi cu cine empatizezi cu adevărat la nivel de convingeri și credințe. Învață lucruri noi, citește, explorează pentră că astfel poți crește.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Poți fi foarte agitat astăzi, pot veni vești din toate părțile, te poți frământa prea mult cu privire la niște chestiuni și tot acest context te poate obosi. Poți pierde energie foarte ușor de aceea ar trebui să te odihnești mai mult. Unii nativi pot avea insomnii, însă în aceeași măsură pot avea revelații în puținele ore de somn. Mai multă atenție la visele avute acum. Totodată, poți descoperi care este cauza unor pierderi de energie și le poți remedia prin decizii înțelepte.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscopul zilei de 19 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 1900 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI