Horoscop 20-30 septembrie. Ce lecție majoră primesc zodiile începând cu data de 22

Horoscop 20-30 septembrie. Ce lecție majoră primesc zodiile începând cu data de 22
Horoscop 20-30 septembrie.

Luna Plină care se va afla în zodia Pești din 20 septembrie îți amintește că uneori este mai bine să accepți situațiile în care ești prins să faci compromisuri, fără a încerca să schimbi ceva în mod forțat. Ce lecții primesc zodiile din 22 septembrie.

Horoscop 20-30 septembrie. Lecția majoră pe care o primesc zodiile începând cu data de 22

Berbec

Ajutor de la prieteni și de la susținători. Pe plan afectiv, înstrăinarea este posibilă din cauza manifestării geloziei, iar separarea nu este exclusă.

 

Taur

Risc de conflict și de înstrăinare în relațiile cu cei dragi. Va veni și un moment reușit pentru munca organizațională, pentru un viitor de succes.

 

Gemeni

O perioadă favorabilă pentru stabilirea unor noi conexiuni, dar urmează și dificultăți financiare. Trebuie să ai mare grijă la drumuri.

 

Rac

Se vor rezolva probleme financiare din trecut, vei duce la capăt sarcini și îți vei putea consolida poziția financiară. Vei petrece timp prețios alături de copii și noi proiecte vor avea succes.

 

Leu

Activitățile vor deveni mai fructuoase, mai intenționate, organizate, iar Unversul te susține. Poți solicita sprijinul unor persoane influente și poți să închei contracte profitabile.

 

Fecioară

Ești afectat pe zona de relații și parteneriate și trebuie să înveți să îți spui părerea și să încerci să o accepți pe a altcuiva. Trebuie să înveți și să faci un compromis.

 

Balanță

Balanța resimte tensiunile astrale și va fi o perioadă nefavorabilă. Nu trebuie să aștepți profituri semnificative, dar ambiția ta va face ca profiturile să crească iar.

 

Scorpion

Vei pune în ordine lucrurile, vei mai rezolva din probleme. Vei fi capabil să finalizezi cu succes cazuri mai vechi, mai ales în plan profesional.

 

Săgetător

Urmează o perioadă interesantă și luminoasă în viața personală și poți întâlni dragostea adevărată. Crește probabilitatea de a restabili o conexiune romantică veche și nesănătoasă.

 

Capricorn

Activitatea de afaceri va crește și te poți baza pe sprijinul colegilor și prietenilor în dezvoltarea unor noi planuri de afaceri. În viața personală se pot ivi dezacorduri grave.

 

Vărsător

Nu te purta arogant și nu începe vreo confruntare cu cineva. Fii prudent cu cheltuielile și nu te baza pe partener. În ultimele cinci zile din septembrie situația ta se schimbă în bine și vei fi mulțumit.

 

Peşti

Vei cheltui bani mulți și vei avea scandaluri în parteneriate. Dorința de manifestare a egoului va crește, vei scăpa de vechile probleme și te vei simți mai liber. Vei avea noroc la final de lună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI