17 iun. 2021 | 19:44

Horoscop 18 iunie 2021. Zodia care profită de zilele de weekend

Horoscop
Horoscop 18 iunie 2021. Zodia care profită de zilele de weekend
Ce se întâmplă cu zodiile vineri, 18 iunie

După o săptămână foarte grea și plină de provocări, există unii nativi ce vor profita din plin de acest weekend! Planurile au fost făcute, iar relaxarea o să fie răsplata pentru cei ce au muncit din greu. Culorile norocoase pentru ziua de vineri, 18 iunie, sunt roz și mov, iar numerele ce vor purta noroc sunt 3,23,29,33,35.

Berbec

Berbecii simt nevoia de o vacanță sau de o pauză, așa că abia așteaptă să vadă ce le va oferi acest weekend. În timp ce ei profită din plin de orice moment frumos, cei dragi și partenerii ar trebui să știe ce se întâmplă în viața nativilor pentru a nu se isca un conflict.

Taur

Cei aflați sub acest semn zodiacal trebuie să profite din plin de weekend și să lase gândurile pentru alte zile. Chiar dacă au muncit din greu și simt că rezultatele nu vin așa de repede, ei mai trebuie să aibă puțină răbdare și totul se va rezolva.

Gemeni

Gemenii au parte doar de momente frumoase. Aceștia merită din plin orice lucru bun li se întâmplă, mai ales pentru că au așteptat de mult o asemenea perioadă frumoasă. Totuși, acești nativi trebuie să învețe să aibă mai multă încredere în propriile forțe.

Rac

Nativii sunt foarte obosiți, dar plini de energie pozitivă. În timp ce mintea le merge brici, aceștia trebuie să mai aibă și din când în când parte de o pauză pentru a se relaxa și a pune toate gândurile în ordine.

Leu

Luna se află în semnul Leului, așa că persoanele guvernate de acest simbol sunt mult mai sensibile și empatice în această perioadă. Pentru a nu se mai gândi la tot ce li se întâmplă, nativii trebuie să profite de weekend și să îl petreacă alături de cei dragi.

Fecioară

Fecioarele ar trebui să își plănuiască acest weekend alături de persoanele dragi sau chiar de parteneri. Nativii ce se află în acest semn zodiacal nu mai trebuie să asculte de părerea oamenilor și să meargă într-un loc pentru a se relaxa după ce au muncit din greu.

Balanță

Cei guvernați de acest semn zodiacal sunt plini de energie și abia așteaptă să facă diferite activități interesante. Pentru puțin ajutor, ei ar trebui să apeleze la prietenii ce nu îi vor lăsa la greu niciodată, potrivit Impact.

Scorpion

Scorpionii au scăpat de blocajul adus de nodul sud, așa că își pot vedea în sfârșit în continuare de viață fără a se confrunta cu provocări. Aceștia trebuie să înceapă să își organizeze planurile pe termen lung, acum că totul a intrat pe un făgaș normal.

Săgetător

Săgetătorii au mari probleme atunci când vine vorba despre imaginea lor personală. Ei trebuie să se asigure că nu vor lăsa loc interpretărilor pentru a nu avea de suferit mai târziu. În aceste momente, sfaturile celor apropiați trebuie să fie prețuite.

Capricorn

Capricornii simt că nu pot să ajungă la succesul pe care îl doresc, iar Saturn Retrograd le cam pune piedici. Răbdarea îi va ajuta și de această dată să ajungă unde își doresc, așa că nu trebuie să renunțe mai ales pentru că se bucură de sprijinul familiei.

Vârsător

Cariera și proiectele trebuie lăsate pentru că familia are nevoie de multă atenție. Acești nativi trebuie să se ocupe de activitățile pe care le au împreună cu persoanele dragi și să se implice cât mai mult în viața apropiaților.

Pești

Pentru Pești nu totul merge așa cum sperau, dar aceștia trebuie să își ducă fiecare proiect la capăt. Chiar dacă rezultatele nu se văd încă, pe viitor ei vor avea parte doar de lucruri bune dacă își canalizează energia pe ce este important.

PlaySport
Cât A COSTAT cavoul lui Corduneanu! Familia a cheltuit SUTE DE MII DE EURO și a gravat simbolul Jocurilor Olimpice pe el
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Cancan.ro
Cum se comportă, de fapt, Kate Middleton în spatele camerelor de luat vederi. Un fost angajat a spus adevărul gol-goluț!
Stirile PROTV
Șoferii pot reduce cu 25% consumul de carburant dacă renunță la un singur element din mașină. Sfatul util al experților
Romania TV
Cântăreață scuipată, înjurată și dată afară de la filmările pentru Paște: „Am trăit o experiență traumatizantă”
Capital.ro
Devine obligatoriu prin lege în România. Îți confiscă toți banii. Se aplică din 1 octombrie
EVZ.ro
Soluția eficientă pentru a elimina buruienile. Rezultate în doar 24 de ore, fără chimicale
Adevarul
Comorile satului ajuns pe fundul Lacului Cinciș. Românii erau uimiți de mulțimea vestigiilor antice VIDEO
BZI.ro
Spynews.ro
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
FOTO Ce face un milionar român la Dubai, ”când nu are chef să ia mașina”
Digisport.ro
Rețeta simplă de eclere de casă. E un desert delicios, iar toată familia ne va adora
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Fermierii aruncă tone de legume în timp ce samsarii din piețe vând marfa cu 200% mai scumpă. „De trei zile arunc”
Digi24
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Pozele devin filme cu un singur click. Vestea momentului de la Microsoft
EVZ.ro
Drama uriașă a lui Naomy, prima femeie transgender din România, care a murit la doar 47 de ani! A fost abandonată într-un șanț, la trei zile după naștere
Spynews
MAGHIARII, umiliți în România. Porneşte revoluţia: Reacţionăm!
Capital.ro
Horoscop 22-28 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii se scufundă în fericire și reușită. Fecioarele merg pe un drum nou
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cum scoți BANII de la PENSII! Un avocat a explicat EXACT PROCEDURA
Mediaflux
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro