Horoscop 17 septembrie 2020. Singura zodie care primește bani azi și alte recompense!

Horoscop 17 septembrie 2020. Singura zodie care primește bani azi și alte recompense

În data de 17 septembrie avem parte de lună nouă în zodia Fecioară, aspect deschizător de drumuri și aducător de noi oportunități. În plus, Soarele va tranzita Fecioara până pe data de 22 septembrie, moment în care va activa zodia Balanță.

Horoscop 17 septembrie 2020: zodia care primește bani și alte recompense azi

Berbec

Ai mult de lucru la serviciu. Relațiile colegiale sunt distorsionate, de aceea ar fi recomandat să te bazezi doar pe forțele tale și să te ocupi strict de sarcinile care îți revin.

Taur

Persoana iubită sau, după caz, copiii, îți pot aduce neplăceri. Sunt posibile dialoguri aprinse și unul dintre ele pare chiar de netrecut. Încearcă să te detașezi și să privești realist întâmplările. Se anunță o nouă etapă sentimentală.

Gemeni

Este o zi favorabilă treburilor gospodărești. Există incertitudini, confuzie și secrete în segmentul familial, dar astăzi sunt șanse să dai vălul deoparte. Dialogul este cheia.

Rac

Țintele zilei pot fi diverse: de la cele de agrement până la cele în interes de serviciu. Se anunță noutăți relaționale și informații prețioase.

 

Leu

Astăzi ești preocupat strict de capitolul financiar. Sunt momente prielnice pentru noi achiziții, în mare parte doar cele necesare traiului zilnic, căci poți strecura printre acestea și un mic dar pentru sufletul tău. Este posibil să primești bani sau alte recompense de la oameni nu atât de apropiați ție.

Fecioară

Zilele trecute ai avut un elan fantastic de a te implica în treburi sau de a face chiar lucruri și în locul altora, lucru care azi se vede, căci ești epuizat complet. Este o zi bună pentru a te ocupa de tine; ai timp la îndemână, folosește-l!

Balanță

Dacă ai putea, te-ai ascunde sub o piatră, pentru a nu te vedea și intervieva nimeni. Nu ai starea necesară pentru dialog, darămite pentru o discuție serioasă. Există nemulțumiri legate de domeniul profesional și de relația cu partenerul de viață, dar nu uita…cu răbdarea treci și marea.

Scorpion

Sunt posibile neînțelegeri, discuții purtate pe un ton ridicat, dar și noi lecții de viață de memorat. Ar fi bine dacă ai cere sfatul cuiva. Cei dragi îți vor fi alături. Se întrevede o etapă nouă în relațiile cu prietenii.

Săgetător

Domeniul profesional te acaparează astăzi, dar și tu lași ca acest lucru să se întâmple. De altfel, sunt momente bune de a discuta cu superiorii legat de progresul tău profesional.

Capricorn

Dacă ai în plan, trebuie să știi că demersurile legate de călătorii pot avea succes azi. Treci într-o etapă educațională nouă.

Vărsător

Sunt momente prielnice pentru a-ți achita facturile, taxele și impozitele ori pentru a da înapoi obiecte împrumutate. Sectorul financiar este susținut de astre, dar o evidență sctrictă a bugetului nu are ce rău să facă. Totodată, se deschide o etapă de câștig de la și prin alți oameni.

Pești

Ceva scârțâie. Asupra relației de cuplu planează controversele, tocmai pentru că în ultima perioadă ai neglijat unele aspecte ce țin de iubire, din dorința de a face și de a avea mai mult în plan profesional, ori poate doar din comoditate. De asemenea, ar trebui să fii mai îngăduitor cu ceilalți și să ții cont și de părerea lor. Ai posibilitatea de a înoi relațiile parteneriale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI