16 mai 2021 | 19:57

Horoscop 17 mai 2021. Zodia care nu trebuie să își asume riscuri, nu e o perioadă potrivită

Horoscop
Horoscop 17 mai 2021. Zodia care nu trebuie să își asume riscuri, nu e o perioadă potrivită
Horoscop 17 mai 2021, zodia care nu trebuie sa isi asume riscuri

În ziua de 17 mai, astrele spun că una dintre zodii nu trebuie să își asume riscuri, deoarece aceasta nu este perioada potrivită pentru acest lucru. Cine sunt cei mai norocoși nativi și cine va plânge cu lacrimi amare. Pentru cine vrea să atragă energii pozitivei, horoscopul îl sfătuiește să îmbrace haine în culorile alb si verde deschis. Nu uita că numerele care aduc noroc sunt 2, 12, 24, 33 și 36.

Horoscop 17 mai 2021. Ce îți rezervă astrele în funcție de zodie

Berbec

Ziua de luni, 17 mai, îi găsește pe nativii din zodia Berbec foarte agitați și nervoși. Știm că lunea nu este ziua ta favorită din calendar, dar astrele îți recomandă să rezolvi problemele și neînțelegerile cu mult tact. Nu uita să fii diplomat și să ai puțină răbdare.

Taur

Vești bune pentru nativii din zodia Taur. Începi săptămâna cu dreptul și ai mai multă energie decât de obicei. Astrele sunt de partea ta, bucură-te de acest lucru! Se anunță mari câștiguri pe plan profesional, în viitorul apropiat.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni trec printr-o perioadă destul de delicată, în aceste zile. Poate ar fi o soluție benefică pentru sănătatea ta mentală să nu te mai stresezi din toate lucrurile mărunte. Te-ai îndepărtat de persoanele dragi, poate ar trebui să ceri ajutorul cuiva specializat.

Rac

Horoscopul zilei de 17 mai îi găsește pe nativii din zodia Rac în sânul familiei. Simți nevoia de a comunica mai des cu părinții, frații și membrii familiei tale. Ai nevoie de sprijinul oamenilor dragi pentru că le vei cere un sfat tare important. Ai câteva decizii de luat și cel mai bine este să te sfătuiești cu persoanele în care ai cea mai mare încredere.

Leu

Nativii din zodia Leu trebuie să învețe să comunice mai des și productiv cu persoanele din jurul lor. Apar câteva mici neînțelegeri, dar nimic din ceea ce nu poți rezolva. Mercur te ajută să te deschizi față de cei pe care îi vezi ca pe potențiali prieteni.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară pun ceva la cale, spun astrele. Ai planuri bine stabilite și nimic nu te poate face să te dai la o parte de la drumul tău. Cu toate astea, cel mai important este să ai răbdare. Unele lucruri vor veni natural, de la sine, iar pentru altele va trebui să muncești puțin mai mult.

Citește continuarea pe impact.ro

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro