Horoscop 17-23 octombrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia care câștigă pe toate planurile

de: Stan Nicu
17 10. 2022

Horoscop 17-23 octombrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Astrologul a anunțat care este zodia care câștigă pe toate planurile în această perioadă. Citiți horoscopul pentru toate zodiile, în rândurile de mai jos.

Mihai Voropchievici a anunțat horoscopul pentru săptămâna 17-23 octombrie 2022. Care este nativul care are succes pe toate planurile

Mihai Voropchievici, numerolog, a anunțat horoscopul pentru săptămâna 17-23 octombrie 2022.

Dintre toți nativii zodiacului se face remarcată o zodie care va avea succes pe toate planurile în săptămâna care tocmai a început.

Berbec

Zodia deschizătoare a horoscopului primește două sfaturi. Să nu se mai enerveze şi să se liniștească. Persoanele la care se gândesc că sunt bolnave au, de fapt, o sănătate de fier.

Taur

Taurii au parte de schimbări în această săptămână. Acești nativi schimbă locuința sau locul de muncă. Acționează în privința celor care le gândesc mai demult și vor avea parte de succes. Runa şi Divinitatea le dau mintea necesară.

Gemeni

Gemenii au parte de protecţie divină totală în aceste zile. Vor fi protejaţi de toată răutatea oamenilor. Forţe malefice din jurul lor dispăr de lângă ei. Au o rună foarte puternică.

Rac

Racul are parte de câştig pe toate planurile. Nu contează că este vorba de bani sau de dragoste, le merge la fel de bine.

Leu

Leii află un secret important care le poate schimba viaţa, nu neapărat în mai bine. Totul depinde de ei și de comportamentul lor.

Fecioară

Nativii din fecioară trebuie să își arate toate forțele la locul de muncă. În plus, neglijează un factor important. Au uitat de dragoste.

Balanță

Balanţele au de dat o mică bătălie, ca de obicei. Balanțele mai în vârstă devin mai irascibile. Runa le spune că vor ieși cu fața curată din acest mic război.

Scorpion

Scorpionii au nevoie de răbdare multă. Nu acționați până nu primiți acordul, pentru ca altfel nu veți fi mulțumiți.

Săgetător

Urmează mai multe schimbări pentru Săgetător în zilele ce urmează. Schimbările vor fi de bine, ca de cele mai multe ori pentru această zodie.

Capricorn

Capricornii dau lovitura. Au parte de o creștere în viața lor. Îmbunătățirile sunt anunțate pe toate domeniile, bani, sănătate, dragoste.

Vărsător

Pentru vărsători se anunță fertilitate şi belşug. Mai au puțin până la îndeplinirea viselor.

Pești

Peştii găsesc răspunsul la toate problemele care îi frământă. Au parte de o discuție sinceră, faţă în faţă, cu cei din jurul lor, apropiați și prieteni. Această discuţie sinceră le poate aduce liniștea de care au nevoie.