Horoscop 17-23 ianuarie 2022. Zodia care va cheltui bani pentru rudele bolnave

Horoscop 17-23 ianuarie 2022. Zodia care va cheltui bani pentru rudele bolnave
Horoscop 17-23 ianuarie 2022. Zodia care va cheltui bani pentru rudele bolnave

Săptămâna 17-23 ianuarie aduce multe provocări pentru zodii. În timp ce unii se concentrează doar pe carieră și reușitele lor profesionale, alți nativi au probleme în cuplu sau familie. Pe de altă parte, unii reprezentanți ai horoscopului european rezolvă mici conflicte pe care le-au avut la serviciu, de-a lungul timpului.

Horoscopul săptămânii 17-23 ianuarie 2022

Berbec

Vești bune pentru nativii din zodia Berbec. În săptămâna ce urmează vor câștiga mulți bani, vor avea succes pe toate planurile. Vor avea noi reușite în carieră și se vor distra pe cinste alături de cei dragi.

Taur

Nativii din zodia Taur sunt mulțumiți de felul în care decurg lucrurile la locul de muncă. Deși ai avut anumite mici neplăceri vizavi de programul anumitor colegi, după o mică discuție cu șefii totul s-a rezolvat. Vei avea mici probleme financiare în weekend, dar nu e nimic atât de grav cât să nu poți soluționa cu un mic împrumut la persoanele cele mai apropiate.

Gemeni

În săptămâna 17-23 ianuarie, nativii din zodia Gemeni vor avea parte de recunoașterea talentelor lor artistice. Pe de altă parte, la capitolul amoros nu stai prea bine. Îți este teamă de responsabilități pe termen lung, motiv pentru care fugi de o relație serioasă. La job totul merge strună, ca de obicei.

Rac

Nativii din zodia Rac au mulți prieteni apropiați în jurul lor, alături de care petrec cele mai frumoase, relaxante și distractive momente în această perioadă. Pe plan profesional vei prinde curaj și vei privi mai cu îndrăzneală spre viitor. Rămân totuși sensibile și în discuție taxele, ratele, impozitele, pe care trebuie să le achiți dacă vrei să ai liniște.

Leu

Potențialul intelectual va crește, la fel și puterea de adaptare, de receptivitate, astfel încât dorința de noutate și schimbarea vor deveni un fel de nevoi spirituale. Nativii din zodia Leu cheltuie mulți bani în săptămâna următoare. De asemenea, un membru al familiei ar putea avea probleme de sănătate, motiv pentru care vei cheltui sume mari de bani pentru a-i ajuta.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară trebuie să aibă grijă de sănătatea lor, în săptămâna ce urmează. Apar mici complicații la locul de muncă, dar totul se rezolvă cu tact și calm. Nu vrei să te implici într-o relație amoroasă serioasă momentan.

Balanță

Vești bune pentru nativii Balanță. În această perioadă vei cunoaște câteva persoane ce ți-ar putea deveni viitori parteneri de afaceri. Te concentrezi pe carieră și pe îndatoririle tale profesionale, dar nu ar strica să-ți deschizi inima și pentru o potențială poveste de iubire.

Scorpion

Pentru nativii din zodia Scorpion aceasta nu este o perioadă favorabilă. Ești sensibil la anumite condiții meteo, te-ai certat cu cei dragi și nici la job nu-ți merge prea bine. E timpul să analizezi lucrurile care nu merg bine și să descoperi cauza.

Săgetător

Nu încerca să rezolvi singur problemele generate de schimbările profesionale care acum sunt încă în faza de implementare. Nu fi orgolios! Cere ajutor atunci când simți că situația te depășește. E o perioadă grea pentru nativii din zodia Săgetător.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn sunt nevoiți să ia o decizie drastică în ceea ce privește viața lor sentimentală. Unii nativi ajung într-un punct mort al relației, unde cel mai bine este să se despartă.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător sunt foarte tensionați în săptămâna 17 – 23 ianuarie 2022, motiv pentru care au nevoie să ia o pauză de la problemele de zi cu zi și să se relaxeze în compania partenerului de viață.

Pești

Se anunță incertitudini și probleme în viața nativilor Pești, în următoarea perioadă. Vei avea de luat decizii importante într-un timp extrem de scurt.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI