15 aug. 2020 | 20:28

Horoscop 16 august 2020. Zodia care riscă să își pună relația în pericol chiar azi

Diverse
Horoscop 16 august 2020. Zodia care riscă să își pună relația în pericol chiar azi
Horoscop 16 august 2020. Zodia care riscă să își pună relația în pericol chiar azi

În rândurile care urmează vă propunem Horoscopul pentru duminică, 16 august 2020. Alege-ți semnul zodiacal din lista de mai jos pentru a ști ce îți aduce a doua zi cu privire la dragoste, romantism și carieră. Marte și Soarele trinează în foc semnul Berbecului și Leului, oferindu-ți un impuls fierbinte de energie!

Horoscop 16 august 2020

Acesta este un moment dinamic al încrederii, alergării și al emoției incredibile. Sunteți gata să strigați „Chaaarge!”. Luna Rac este joc pentru orice, pus pe Jupiter, Marte, Pluto și Saturn așa cum este. Există un mic luptător în tine, mai ales când bătălia contează cu adevărat. Vei avea impresia că vei lupta pentru ceea ce îți pasă acum.

BERBEC

Este momentul să vă decideți asupra obiectivelor dvs., deoarece aveți toate șansele să le realizați cu succes. Este, de asemenea, un moment pentru comunicare, așa că luați legătura cu prietenii și cunoscuții, inclusiv cu cei cu care ați pierdut contactul până târziu.

TAUR

Încercați să vă mențineți asteptarile scăzute astăzi. Ziua te cheamă să fii atent la cele mai importante și grave probleme din viața ta și să nu-ți pierzi energiile în altă parte. Nu-ți pierde timpul cu oameni care doresc doar să-ți facă rău.

GEMENI

Vă descurcați mult cu energia și dinamismul dvs. actual și așa trebuie să fie. Utilizați această perioadă pozitivă în avantajul dvs. și ordonați -vă ideile în cap, închizând capitole vechi și întorcând pagina. De asemenea, puteți folosi influența favorabilă a stelelor pentru a rezolva orice neînțelegeri cu cei dragi care v-au fost în minte, până nu e prea târziu.

RAC

Pari copleșit de lista de a face. Responsabilitățile și obligațiile se acumulează și te simți constant sub presiune, cu atât mai puțin din cauza cerințelor pe care le ai în timp de la cei care se bazează pe tine. Într-adevăr, trebuie să găsiți timpul pentru a vă destresa, a vă relaxa și a stabili un program mai viabil sau nu veți reuși.

LEU

Trebuie să te organizezi astăzi. Planifică-ți ziua astfel încât să poți bifa totul din listă într-o manieră ordonată și metodică. Acest lucru va permite lucrurilor să cadă la locul lor și să vă fie de folos. Începeți să vedeți că obiectivele dvs. devin realitate și acest lucru este sigur că vă va ridica spiritul. Anumite probleme de familie care v-au fost în minte vor fi rezolvate în cele din urmă și în cel mai bun mod posibil.

FECIOARĂ

Nu vă lăsați viața să vă treacă fără să luați parte la frumusețile ei. Puteți să aveți grijă de multe probleme care v-au fost în minte atât timp așa că luați inițiativa. Familia și prietenii pot fi de mare ajutor când vine vorba de a vă scoate dintr-un loc întunecat. Acesta este un moment bun pentru a inova, a scăpa de situațiile care te pot duce în jos și a merge mai departe cu orice idei noi pe care le-ai putea avea.

Horoscop bani luna iunie 2020. 5 zodii care dau marea lovitură. Curg banii gârlă

Horoscop bani luna iunie 2020. 5 zodii care dau marea lovitură. Curg banii gârlă

BALANȚĂ

Trebuie să fii mai vigilent astăzi, dragă Balanță Nu pierde cursul. Respectați programul și rămâneți pe același drum. Așa cum mergeți, este doar o chestiune de timp înainte de a avea un gust dulce! Și după ce îți vei atinge obiectivele, toți cei care te interesează vor sări de bucurie și vor înțelege.

SCORPION

Canalele de comunicare sunt astăzi larg deschise, dragă Scorpion și vă veți bucura cu adevărat de discuții de bună calitate cu oamenii din jurul vostru. Cu ajutorul lor, vei putea să îți iei treburile în ordine, să-ți pui planurile în mișcare și să te îndrepți spre victorie. Sunteți cu spiritul ridicat și farmecul dvs. natural este sigur că toată lumea este practic pusă la picioarele voastre.

SĂGETĂTOR

De mult ai aflat că este important să stai pe picioarele tale în viață. Este exact ceea ce sunteți chemat să faceți astăzi, dacă doriți să ieșiți din situația dificilă în care v-ați preocupat. Încercați să mențineți o perspectivă pozitivă. Organizează-te mai bine și ești sigur că îți vei spori perspectivele, atât pentru tine, dar și pentru toți cei pe care îi iubești și le pasă.

CAPRICORN

Trebuie să fii practic în deciziile tale astăzi, dragă Capricorn. Nu vă lăsați în situații din trecut care nu fac altceva decât să vă împiedice progresul. Nu-ți pierde timpul și nu îți lasă ziua să treacă fără să faci ceva constructiv cu el. Înaintați metodic și sunteți sigur că vă veți atinge toate scopurile și veți gusta succesul pe care îl doriți.

VĂRSĂTOR

Planetele sunt de partea ta astăzi! Aceasta vă permite să mergeți înainte în realizarea planurilor dvs., fără întârzieri și ezitări inutile. Dedicați-vă mai mult timp pentru că v-ați neglijat. Pur și simplu ai avut prea multe în minte. Cu toate acestea, este timpul să te gândești și la sănătatea ta și la aspectul tău. Reîmprospătați-vă aspectul și găsiți timp pentru a vă odihni. Bunătatea știe că ai nevoie și merită!

PEȘTI

Încercați să vă relaxați și să nu lăsați nimic să vă ajungă astăzi. Nu încercați să efectuați nicio modificare și, mai ales, nu lăsați pe alții să vă dezvăluie și să vă supere. S-ar putea să auzi ceva, apoi să te pregătești de toate sau să pierzi respectul față de cineva, ca urmare. Nu lăsați nimic din ele să vă distragă atenția. Timpul dvs. este mai bine petrecut stabilindu-vă planurile de viitor și oferind o strategie fructuoasă pentru a vă atinge obiectivele. Discutați problema cu cei mai apropiați și dragi, dacă puteți. Acest lucru te va face să te simți mai bine.

Zodia care riscă să își pună relația în pericol chiar azi

Cu Venus și în Berbec în pătrat, a venit timpul să fii alegător în modul în care îți investești banii, timpul și inima. Adevărul te-ar putea răni, fie că este vorba despre o relație, muncă sau aventură. Dar este timpul să o înfruntați și să faceți ceva în acest sens. Acesta este un weekend extrem de interesant! Marte și Soarele îți ard energia și entuziasmul și îți oferă un impuls imens de încredere. Cu Uranus staționar și Marte trinează Soarele, este posibil să te simți neliniștit, pornit, emoționat. Nu puteți face nimic acum! Cum îți iei loviturile?

Marte va merge retrograd în câteva săptămâni. Ceea ce ar putea părea un doddle chiar acum se va dovedi o sarcină mult mai solicitantă. Dar oricum trebuie să mergi pentru asta! La fel de bine te simți atât de încântat și plin de energie, va trebui să îți începi călătoria cu taxă completă. Deci încărcați-vă bateriile! Umpleți-le cu încredere în sine, energie și determinare! Vă va menține într-o bună linie.

Venus în Rac și în Berbec și dragostea ar putea răni astăzi. Nu folosește să vă irosiți energia în relații fără sens. Durerea este dovada ta că îți pasă cu adevărat.  Acesta este un moment de o mare claritate. Un moment de adevăr. Ce contează cu adevărat pentru tine? Unde îți este inima? Acolo trebuie să vă turnați energia. Începând de acum.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Improvizația care aduce moartea. Românii cad victime pe capete
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Capital.ro
Pizza cu puține calorii, rețetă rapidă și ușoară. O poți consuma fără grija kilogramelor în plus
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro