Horoscop 14-20 octombrie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care va avea noroc cu carul! VIDEO EXCLUSIV

de: Irina Maria
11 10. 2024

Horoscop 14-20 octombrie 2024 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în luna octombrie 2024.

Horoscop 14-20 octombrie 2024

Vom avea patru evenimente astrologice de care trebuie să ținem cont:

  • Opoziția lui Venus din Scorpion cu Uranus retrograd din Taur = oală sub presiune, care dă în clocot și care vizează relațiile de iubire, de căsătorie, sociale, acolo unde e munca sau cariera. Venus e planeta iubirii, a justiției, a dorinței de stabilitate și de trai bun. Ceva se va întâmpla și în plan social după cum ne arată Uranus, un aspect pe care nu trebuie să îl neglijăm.
  • Mercur va părăsi Balanța și va intra în Scorpion, pregătind terenul pentru săptămâna viitoare, ca antemergător la Soare. După o scurtă opoziție cu Chiron retrograd din Berbec, o să anticipăm negocieri ce trebuie reluate pentru siguranța oamenilor. Acolo unde sunt traiul zilnic, banii și sănătatea.
  • Jupiter retrograd în Gemeni ne amintește de noroc restant, restricționat sau înfrânat.
  • Pluto în mers direct din 14 octombrie în Capricorn, care detensionează planul psihic. Vom fi mai optimiști, mai încrezători și cu zâmbetul pe buze.

Horoscop 14-20 octombrie 2024. Berbec / Ascendent Berbec

Prima parte a săptămânii vine sau reactivează o sursă de câștig mai veche la seniori, persoane specializate. Nu este vorba neapărat la cei cu pensii prestabilite, deși și la ei se văd ceva semne, ci mai degrabă la cei ultraspecialiști, cu pregătire amplă, cercetători. A doua parte, discuții de sau de la bani, care țin de justiție sau de separări, la unii. Pot fi separări, divorțuri, împărțiri de bunuri, căsătorii cutremurate.

Horoscop 14-20 octombrie 2024. Taur / Ascendent Taur

Săptămâna îi susține doar pe cei care activează pe cont propriu, freelanceri sau patroni, poate cu alianțe de suflet (business, artiști). Câștig la cei care activează în domeniile sănătății, SPA-ului, masajului, vindecării etc, datorită lui Venus și, mai apoi, lui Mercur. Cei norocoși cu adevărat! La ceilalți se pot vedea blocaje chiar la nivel subtil. Mercur în Scorpion poate să însemne, în realitate, mai mult de atât.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Urmărind tranzitul mercurian, în prima parte a săptămânii trebuie să stați drepți și să cântăriți drept lucrurile ca să luați decizii drepte. Acțiunea să o declanșați în a doua parte a săptămânii, nu vă grăbiți! Stați și lăsați lucrurile să se decanteze. Succes pentru că Jupiter retrograd spune că norocul ține de ceva de acum 11-12 ani la unii, sau 11-12 luni la alții.

Rac / Ascendent Rac

Discuții de minte, trup și suflet! Adică raționale, pe și pentru bani la persoanele active. De trup, investiți în sănătate, nu oricum ci pentru iarnă. De suflet, confesiuni pentru unii și dileme pentru alții.

Horoscop 14-20 octombrie 2024. Leu / Ascendent Leu

Vorbim de parteneriate, dacă vreți să atrageți profit pentru săptămâna ce vine pentru că Luna le va susține. Vorbim de asocieri, alianțe. Tranzitul selenar din Vărsător și apoi din Pești le susține pe toate. E o perioadă în care, dacă știți cum să vă faceți temele ca la carte, beneficiile pe termen scurt și mediu se pot contura, previziona.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Atenție ce și cum luați bani! Pare că îi luați cu o mână și îi dați cu alta. În business, ceva vă tulbură și vă pune pe gânduri. Discutăm de cei care au profesii independente. E important să înțelegeți faptul că trebuie să fiți cumpătate.

Horoscop săptămânal cu Mariana Cojocaru

Scorpion / Ascendent Scorpion

Intrarea lui Mercur în Scorpion, dar și opoziția lui Venus cu Uranus retrograd, împarte zodia în două. Pentru unii, sfatul este precauție și vigilență. Se văd semne de noroc, dar contează atitudinea. Pentru alții sunt izbucniri, se coace ceva. Ele pot fi chiar și în sensul bun, cu idei, agitație, cu folos. Atenție la caracter, pentru că Mercur în zodia voastră necesită atenție la cum folosiți cuvântul. Unii pot fi cinici, pot da semne de dualitate (să gândească într-un fel și să vorbească altfel). Atenție la egoism! Venus în Scorpion poate indica faptul că unii sunt orbi în amor și consumă plăcerile într-un fel anume.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Jupiter retrograd în zodia opusă, în cădere, activează ceva ce ține de trecut, luni sau ani. Alianțe, relații sentimentale funcționale la unii, disfuncționale la alții. Căutați căi sau soluții pentru a le repara și a le face, din nou, funcționale. Căutați noroc tip talisman, care poate să fie de altă esență, nu neapărat palpabil, material.

Horoscop 14-20 octombrie 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Cuadraturile la zodii cardinale ca a voastră amintesc de crucea de dus. Pentru noroc și beneficii va exista o singură deviză: dar din dar se face Rai!

Vărsător / Ascendent Vărsător

Vești de la copii, de la prieteni. De bine! Norocoșii mai primesc și daruri, bani, atenții sau prime de la cei care i-au crescut. Sau, de ce nu, o vorbă bună, blândă, mângâietoare, că e mai bună decât toate! Vărsătorii nu sunt considerați adevărații materialiști ai zodiacului și, de multe ori, vorba dulce mult aduce! Când realizează că primesc bonusuri de acest fel, știu cum să aprecieze la adevărata valoare toate aceste lucruri.

Horoscop 14-20 octombrie 2024. Pești / Ascendent Pești

Va trebui să fiți fermi în convingerile voastre și argumentați dacă și credeți că sunteți susținători ai adevărului, ai dreptei credințe. Va trebui să înțelegeți ce este forța dvs interioară, rezistența, anduranța, răbdarea, generozitatea, chestii care sunt subsidiare. Sau respectul, și el face parte din voi. Nici nu veți știi, după, de unde poate să vă sară norocul în cale, să vă caute. Poate că și meritați! Dacă vreți să umpleți paharul, știți cum să o faceți.

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri și de pe Facebook Vocea.biz.