Horoscop 14 – 20 februarie. Zodia care va avea probleme în dragoste

de: Cătălina Burghelea
13 02. 2022

Află care sunt previziunile astrale pentru perioada 14 – 20 februarie 2022. În săptămâna dragostei, astrologii dezvăluie ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Dacă ești într-o relație, este indicat să iei anumite decizii ce-ți pot spune clar care este statutul tău, de fapt.

Ce spune horoscopul pentru săptămâna 14 – 20 februarie 2022

Citește horoscopul săptămânal 14 – 20 februarie 2022, pentru a ști dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă la locul de muncă, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Nativii unei zodii nu traversează o perioadă bună din punct de vedere amoros.

Berbec

Nativii Berbec sunt foarte rezervați și fricoși, bine ar fi să nu mai păstreze informațiile și intențiile sub cheie. Vor reuși să aibă răbdare cu ceilalți și să le explice opiniile proprii, pentru că au o mare putere de convingere.

Taur

Pe plan profesional, Taurii o duc foarte bine. În rest, au nevoie de mult calm, pentru a trata problemele cu ironie și autoironie.

Gemeni

În ciuda unor conflicte care apar în sectorul prietenilor, zodia Gemeni va putea beneficia de situație. Nativii acestui semn zodiacal au susținerea șefilor, pe care s epot baza oricând.

Rac

Racii au unele temeri legate de dezacorduri în afacerile comune sau de pretențiile materiale, motiv pentru care vor fi afectați. Astrele îți recomandă să nu fii nervos și agitat, ci pregătit să cauți soluții.

Leu

În săptămâna 14-20 februarie, problemele de sănătate de până acum vor avea o perioadă de ameliorare. Profită de asta prin îngrijire corporală, proceduri cosmetice, exerciții de respirație sau yoga.

Fecioară

Pentru Fecioare, această săptămână este momentul perfect pentru a demonstra calitățile profesionale ori abilitățile de afaceri.

Balanță

Astrele spun că este prea devreme ca să construiești planuri mari. Ai răbdare, timpul le va rezolva pe toate!

Scorpion

Scorpionii trebuie să fie dispuși să facă anumite compromisuri și să fie conciliatori. Dacă reușești să faci asta, vei face pași înainte în carieră.

Săgetător

Zodia Săgetător se confruntă cu o serie de provocări verbale și frământări aduse de Saturn. Pentru a le face față, acești nativi trebuie să facă mai multă ordine în idei, planuri, cuvinte, dragoste.

Capricorn

Capricornii au nevoie să devină mai încrezători în forțele lor și să pună în practică ideile îndrăznețe. Nu ezita să crezi în talentul tău.

Vărsător

Acordă mare atenție aspectului exterior, cumpără haine moderne și fă o vizită salonului de înfrumusețare. În felul acesta vei atrage oameni de calitate.

Pești

Perioada aceasta este un timp favorabil pentru întinerirea corpului în ansamblu. Decide ce te poate ajuta în această privință și ia măsuri urgente.