Horoscop 13–19 decembrie 2021. Zodia care pune punct și o ia de la capăt

de: Anca Lupescu
13 12. 2021

Se anunță o săptămână interesantă pentru câteva zodii. În perioada 13-19 decembrie, nativii unei zodii vor avea parte de evenimente importante. Mercur va intra în Capricorn, iar Marte în Săgetător. Aceste lucru pot însemna chestiuni diferite pentru fiecare, în funcție de zodie. Totuși, nativii unei zodii sunt puși pe fapte mari în această săptămână. Unii câștigă bani, în timp ce alții își găsesc iubirea și pun aspect pe viața sentimentală.

În weekend, Planeta Venus va începe să retrogradeze în zodia Capricorn, lucru care înseamnă reevaluarea relațiilor sentimentale, dar și a situației financiare și profesionale.

Săptămână dificilă pentru câteva zodii

Berbec

O săptămână în care vrei să faci lucruri, după o perioadă în care ai stat în zona de confort. Abia acum ai energia și entuziasmul necesar ca să începi să ieși în lume și să duci la bun sfârșit niște proiecte care așteptau să te ocupi de ele. Pe de altă parte, unii nativi vor să călătorească, dar poate o vacanță în străinătate nu e tocmai cea mai bună idee. Este o perioadă bună din punct de vedere profesional și mai puțin bună pentru noi începuturi pe plan sentimental.

Taur

Grijă mai mare la bani în această săptămână. Nu lua bani cu împrumut și nu cumpăra cu carduri de credit. Mai degrabă, concentrează-te pe a îți plăti datoriile și dările către stat, dacă le ai. Poți pierde surse de venit, așa că e bine să ai mereu la îndemână o rezervă. Fii cumpătat și previne niște situații complicate din punct de vedere financiar.

Gemeni

O săptămână în care închei lucruri. Fie la job, în viața personală sau o relație de dragoste. Ai o perioadă în care intervine plata karmică, așa că  evită noile relații. Încearcă să te odihnești mai mult și să iei totul treptat.

Rac

Este ideală această perioadă pentru a clarifica neînțelegeri profesionale sau de cuplu. Ai de înfruntat niște situații dificile la muncă, sunt multe proiecte și activități, dar nu uita să te odihnești și să fii atent la sănătate.

Leu

Te simți plin de energie și vrei să mergi în aventuri. La muncă ai parte de reevaluări și organizări, probabil de aceea simți nevoia de o vacanță sau de a pleca oriunde. Nu te suprasolicita și ia totul ușor.

Fecioară

Nu intra în relații noi de iubire, pentru că se vor lăsa cu tristețe. Mai degrabă ia-ți puțin timp pentru a sta de vorbă cu tine și de a înțelege ce îți dorești, cu adevărat. Ocupă-te de a îți organiza casa, biroul, viața.

Balanță

O săptămână plină de drumuri și agitație. Ești mai comunicativ decât de obicei și intri în discuții cu familia și cu cei de lângă tine mult mai ușor. Observă de unde vin neîmplinirile și rezolvă-le pe cât posibil.

Scorpion

Ești hotărât să faci bani și cauți noi surse de venit, dar ai tendința de a cheltui mai mult decât de obicei. Mai degrabă plătește-ți datoriile și încearcă să nu faci altele.

Săgetător

Ai energie, gândești pozitiv și poți face o mulțime de lucruri cu acestea. Ești hotărât să pui la punct lucruri și să rezolvi cât mai multe dintre sarcini. În relație ai parte de momente tensionate, dar ia-le cu răbdare și înțelepciune.

Capricorn

O stare de iritație continuă pe care nu o poți descrie. Ești agitat și gata să te cerți cu oricine, mai ales dacă ai probleme cu somnul. Ai grijă la sănătate și concentrează-te pe a avea un stil de viață sănătos. Unii nativi încheie o etapă profesională curând.

Vărsător

Treci printr-o săptămână cu multe gânduri negative. În weekend ai parte de tensiuni și poți pune capăt unei relații care nu era așa serioasă. Ieși în oraș și cunoaște oameni, te va ajuta!

Pești

Te concentrezi pe muncă și ai câteva obiective profesionale pe care ești gata să le atingi. Ambiția și spiritul de combativitate sunt la cote înalte, motiv pentru care ești gata de conflicte cu superiorii. Ai grijă la limbaj și fii mai înțelegător.