Horoscop 1 octombrie 2023. Zodia care începe luna cu dreptul

de: Ștefan R. Apostol
01 10. 2023

Horoscop 1 octombrie 2023. Este un început de lună marcat de multe schimbări, spun astrologii, iar în centrul tuturor lucrurilor se află Soarele, centrul universului nostru, și ne afectează viața în mai multe feluri. Citește mai departe și află cum să profiți din plin de această zi citind horoscopul zilei de 1 octombrie 2023.

Horoscop 1 octombrie 2023

Mișcarea Soarelui de la un semn astrologic la altul poate dezvălui multe despre viitorul tău. Soarele intră în Balanță, semnul său de debilitare, iar până pe 18 octombrie va scade nivelul de energie și le va răpi nativilor impulsul și motivația.

Combustia Marte va fi deja prezentă din 6 octombrie, în timp ce Mercur va intra în Fecioară, semnul său de exaltare, pe 2 octombrie.

Vezi și: Horoscopul cămării de toamnă cu Mariana Cojocaru. Ce bunătăți trebuie să adune zodiile VIDEO EXCLUSIV

Jupiter se află în mișcare retrogradă în Berbec. Venus va intra în Leu pe 2 octombrie, în timp ce Saturn se va afla în mișcare retrogradă în Vărsător, semnul său mooltrional.

Horoscop 1 octombrie 2023 Berbec

Nativule din Berbec, menținerea la minimum a cheltuielilor pentru casă se poate dovedi a fi o sarcină dificilă. Sănătatea se va menține bună prin alimentație corectă. Unii dintre voi s-ar putea să se pregătească pentru noi oportunități profesionale.

Unele probleme de familie ar putea necesita o rezolvare urgentă, așa că nu le neglija. Multe emoții se anunță pentru cei care plănuiesc o călătorie într-un loc exotic.

Horoscop 1 octombrie 2023 Taur

Taur, astăzi îți poți începe ziua cu o gândire pozitivă. S-ar putea să te afli în poziții de învingător în fața adversarilor și a dușmanilor ascunși.

Munca poate fi lăudată de către superiori și poți obține noi responsabilități în ceea ce privește promovările. Studenții sunt binecuvântați de Lună, care le poate arăta calea corectă pentru a alege opțiuni bune de carieră.

Horoscop 1 octombrie 2023 Gemeni

Gemeni, să nu investești în nicio schemă fără a intra în detalii. O problemă de sănătate va fi abordată eficient prin remediu acasă. Poți alege o carieră lucrativă, dar nu face compromisuri în ceea ce privește partea de bani.

Un copil sau un tânăr din familie te poate ține în priză astăzi. Călătoriile îți vor oferi o pauză binevenită din rutina plictisitoare de zi cu zi. Pașii făcuți pe plan imobiliar vor fi lăudați de toți.

Horoscop 1 octombrie 2023 Rac

Rac, s-ar putea să ai multe opțiuni, ceea ce-ți poate crea confuzie. Ai putea decide să-ți vizitezi părinții pentru a-i consulta, înainte de a lua orice decizie importantă.

Karma trecută îți poate arăta calea cea bună pentru a lua o decizie corectă în ceea ce privește munca și viața domestică. Astăzi ar trebui să ai grijă de sănătatea părinților.

Află și: Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023 cu Mariana Cojocaru. Zodia care scapă de problemele de sănătate VIDEO EXCLUSIV

Horoscop 1 octombrie 2023 Leu

Leu, este timpul să exerciți un control asupra cheltuielilor. Un partener de exerciții fizice poate fi o binecuvântare deghizată pentru unii. Cei care lucrează de acasă s-ar putea să nu se poată bucura de o zi liberă din cauza termenelor limită strânse.

Părinții te vor sprijini și te vor ajuta să-ți realizezi visele. Călătoriile cu prietenii vor fi distractive astăzi. S-ar putea să fie nevoie să-ți perfecționezi cunoștințele în ceea ce privește un subiect ales pe plan academic.

Horoscop 1 octombrie 2023 Fecioară

Fecioară, ai șanse să te impui pe plan profesional. Planurile unei ieșiri în familie ar putea căpăta o formă finală. Se preconizează momente excelente într-o călătorie lungă.

Fii prudent atunci când faci orice tranzacție online astăzi. Se prevăd evoluții pozitive pe plan imobiliar. Va trebui să-ți revii pe frontul academic, dacă dorești să-ți asiguri o trecere fără probleme.

Horoscop 1 octombrie 2023 Balanță

Este posibil să fii ocupat în probleme legate de frați și rude. Dar te poți aștepta la un anumit sprijin la locul de muncă, ceea ce-ți poate conduce activitatea de zi cu zi, profesională, fără probleme.

Este posibil să plănuiești să începi o nouă întreprindere cu ajutorul fraților și al prietenilor. Este posibil să existe unele câștiguri inteligente după câteva eforturi.

Horoscop 1 octombrie 2023 Scorpion

Scorpion, astăzi vei descoperi și alte căi de câștig. Starea de sănătate a unei persoane apropiate poate prezenta o îmbunătățire rapidă. Unii dintre voi vor reuși să îndrepte o problemă de contabilitate la serviciu.

Planurile pentru o călătorie cu familia pot fi finalizate. Așteaptă-te ca proprietatea ta să rămână la mare căutare pe piața vânzătorilor. Va trebui să găsești pe cineva de încredere pentru a vă clarifica îndoielile pe plan academic.

Vezi și: Zodia protejată de îngeri din octombrie până la finalul anului 2023. Ei scapă de ghinion și au noroc în dragoste, carieră și la bani

Horoscop 1 octombrie 2023 Săgetător

Săgetător, economisirea de bani prin înlocuirea cu ceva mai puțin costisitor te va ajuta să economisești foarte mult. A te apuca de jogging sau de plimbări este un pas în direcția bună.

Este o zi bună pentru a te pregăti pentru afacerea pe care dorești să o începi. Un membru al familiei care stă separat este posibil să se întoarcă acasă pentru câteva zile. Șansa de a pleca în străinătate nu poate fi exclusă pentru unii.

Horoscop 1 octombrie 2023 Capricorn

Capricorn, veniturile din alte surse vor face ca seiful băncii să fie plin de bani. Vei beneficia de o pauză de la rutina obișnuită de exerciții fizice. Este posibil ca șeful să te întrebe despre ceva crucial chiar și în ziua ta liberă.

Petrecerea timpului cu familia și chiar organizarea unei ieșiri este în cărți pentru unii. S-ar putea să rw simți presat de timp pe plan academic. Aceasta este o zi bună pentru a reîmprospăta vechile contacte pe plan social.

Horoscop 1 octombrie 2023 Vărsător

Dragă Vărsătorule, cei care lucrează pe bază de comision au șanse să câștige bani. Nu vor exista probleme în ceea ce privește sănătatea. O pauză de la o muncă plictisitoare va fi foarte binevenită.

Familia te va sprijini și se va ocupa de nevoile tale. O călătorie într-o locație îndepărtată se va dovedi foarte revigorantă. Cei care încearcă să vândă proprietăți vor găsi ziua promițătoare.

Vezi și: Horoscopul păcatelor. Ce greşeli eşti predispus să faci în funcţie de zodie: cine este lacom sau invidios

Horoscop 1 octombrie 2023 Pești

Pești, banii provenind din mai multe surse este posibil să-ți ridice moralul. Concentrarea asupra sănătății poate deveni o prioritate pentru unii. Bunurile imobile sunt susceptibile să vă sporească prestigiul.

Vei putea să execuți tot ceea ce ți-ai propus la locul de muncă fără interferențe. Ceva ce vroiai să faci pe frontul de acasă este posibil să fie inițiat acum. Călătoriile în locul copilăriei sunt indicate și-ți vor aduce amintiri plăcute.