Horocop 25 aprilie – 4 octombrie 2020. Pluto în retrograd. Cum ți se schimbă viața

Horocop 25 aprilie – 4 octombrie 2020. Pluto în retrograd. Cum ți se schimbă viața
Horocop 25 aprilie - 4 octombrie 2020. Pluto în retrograd. Cum ți se schimbă viața. Sursa foto: cespunastrele.ro

Pluto a intrat în retrograd și a început să își facă simțite efectele începând cu data de 25 aprilie 2020. Pluto este recunoscută ca și planeta renașterii, a restaurării, a transformării. Chiar dacă Pluto în sine este o planetă controversată, întrucât aruncă în aer relații nefolositoare, care nu duc nicăieri, efectele vor fi unele de vindecare, de liniștire asupra nativilor din horoscop.

Horocop 25 aprilie – 4 octombrie 2020. Pluto a intrat în retrograd. Cum se schimbă viața nativilor

Pluto a intrat în retrograd din 25 aprilie și va produce efecte asupra nativilor din horoscop până pe 4 octombrie. Odată ci intrarea lui Pluto în retrograd, nativii au ocazia să-și analizeze emoțiile și să se accepți așa cum sunt. Efectele acestui eveniment astrologic au început să fie simțite de pe data de 25 aprilie, când Pluto a intrat în zona de pre-retrograd, iar perioada de post-retrograd va dura până pe data de 4 otombrie.

Este ceva normal să simți că nimeni nu te înțelege, dar odată cu evenimentul astrologic vei avea ocazia să afli cine te-a mințit și să te hotărăști în privințe pe care ai tot încercat să le lași deoparte, deci trebuie să fii pregătit pentru un pic de încercare grea. Intrarea lui Pluto în retrograd are și o parte bună, pentru că Pluto în retrograd îți schimbă de fapt viața în bine.

Horocop 25 aprilie - 4 octombrie 2020. Pluto în retrograd. Cum ți se schimbă viața
Horocop 25 aprilie – 4 octombrie 2020. Pluto în retrograd. Cum ți se schimbă viața. Sursa foto: cespunastrele.ro

Pluto în retrograd alungă prietenii falși

Acesta este momentul în care vei scăpa de prietenii falși și vei putea renunța la proiectele care te solicită mai mult decât merită. Nu o să mai muncești în van. Și ce este mai important este că nativii se vor putea cunoaște mai bine pe ei însiși și vor avea șansa de a lucra alături de adevărații prieteni. Astfel se vor pune capăt nedreptăților, atât la nivel personal, precum și la nivel profesional.

Intrarea lui Pluto în retrograd va aduce momente în care să te apropii mai mult de cei dragi, să faci muncă de plăcere și în general să ajuți la construirea unui viitor mai solid.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI