Helmut Duckadam, previziune sumbră pentru favoritul lui Gigi Becali. „Dacă nu pleacă acum, nu știu ce se va întâmpla” – VIDEO

de: Sorin Barbu
07 06. 2023

Florinel Coman are șanse mari să plece în această vară de la FCSB. Fotbalistul a jucat bine în play-off și în presă s-a vorbit că sunt echipe din străinătate care sunt gata să plătească clauza de reziliere de cinci milioane de euro. Helmut Duckadam a spus în emisiunea Playsport LIVE că este convins că aceasta este „ultimul tren” pentru favoritul lui Gigi Becali.

Helmut Duckadam, avertisment pentru Florinel Coman, în direct la Playsport LIVE

Florinel Coman a fost cel mai important jucător de la FCSB în play-off și a marcat opt goluri în acest campionat. Prestațiile bune i-au adus un contract cu un impresar important, după ce s-a despărțit de firma fraților Becali și speranța unui contract în străinătate. Jucătorul câștigă la echipa lui Gigi Becali 30.000 de euro pe lună și are o clauză de reziliere de cinci milioane de euro. Helmut Duckadam este convins că următoarea perioadă este decisivă pentru viitorul lui „Mbappe de la FCSB”.

„Pe Coman dacă nu plătește nimeni clauza acum, nici nu o va mai plăti cineva pentru că acum a prins vârful de formă.

A fost acea accidentare, a revenit, a făcut un final de sezon fenomenal și acum este momentul. Cred că dacă nu iese nimic, probabil îi va fi și greu. Va depinde și dacă va face două meciuri bune la națională, cresc șansele”, a spus Helmut Duckadam, prezent în studioul emisiunii Playsport LIVE.

Helmut Duckadam este convins că Florinel Coman a ajuns într-un punct în care îi va fi greu să progreseze de la FCSB.

„Știu că i s-a mărit salariul, este unul foarte bun. Dar depinde și de ce vrei tu ca fotbalist. OK, ai salariu bun, tu ai 30.000, antrenorul doar 5.000, ca să amintim așa. Însă, la finalul carierei, cred că este important să vezi și la ce echipe ai jucat în carieră.

Cred că pentru el, momentul trezirii a fost atunci, când a fost povestea cu carnetul. Cineva i-a zis că poate face pușcărie și cred că acela a fost un șoc. Din acel moment s-a schimbat”, a mai spus Duckadam.

Florinel Coman are 25 de ani și transferul său de la Farul Constanța la FCSB a costat aproape trei milioane de euro. Jucătorul este convocat la echipa națională pentru meciurile cu Kosovo și Elveția din preliminariile Campionatului European de Fotbal din anul 2024.