”Harry a ajuns un bufon la curtea reginei Meghan Markle!” Cine râde de fiul Prințului Charles, din nou

de: Anca Lupescu
11 08. 2021

”Harry a ajuns un bufon la curtea reginei Meghan Markle!”

Ducesa a purtat un dialog pe Zoom cu actrița Melissa McCarthy. Prințul Harry a apărut doar câteva secunde în imagini, jucându-se cu niște mingi de tenis, lucru care i-a stârnit râsul soției sale.

Situația în care Harry s-a pus l-a făcut pe expertul regal Jonathan Sacerdoti să considere că în ultima vreme, rolul lui Harry a fost redus la cel de companion secundar pus pe poante, lucru care nu poate fi benefic pentru brandul lui personal.

După ce a urmărit clipul postat pe site-ul organizației lor caritabile, comentatorul regal a făcut câteva declarații.

“Ce decădere! De la un prinţ pur sânge, a ajuns să fie un bufon la curtea reginei Meghan. După părerea mea, nu a fost grozav pentru reputaţia şi statutul lui Harry să fie văzut ca un jongleur semi competent, ce apare timp de câteva secunde, de după fereastră, în cadrul unui videoclip comic nu foarte reuşit, postat pe Internet.”

El a mai spus că în tot acest timp, Meghan își construiește o imagine atent studiată, chiar cu prețul sacrificării soțului său.

Este prima apariție a lui Meghan Markle de la nașterea în iunie a fiicei sale Lilibet Diana. Ducesa și-a folosit ziua de naștere pentru a promova o nouă inițiativă numită 40X40.

Ce a spus Meghan Markle

După ce McCarthy a aruncat câteva sugestii amuzante despre modalități de a onora ziua specială, inclusiv o reuniune Suits, o ședință foto sub un copac și tatuaje la fel, Markle a venit cu propria idee.

„Pentru că împlinesc 40 de ani, cer la 40 de prieteni să doneze 40 de minute din timpul lor pentru a ajuta la mentorarea unei femei care se mobilizează în forța de muncă”, spune ea.

„Peste două milioane de femei doar în SUA și zeci de milioane din întreaga lume și-au pierdut locurile de muncă din cauza COVID”, a spus Meghan Markle.

„La mulți ani Meghan ?❤️

Astăzi este cea de-a 40-a aniversare a prietenei mele Meghan (știi, Ducesa de Sussex!). M-a sunat să-mi ceară să contribui cu 40 de minute de mentorat pentru a sprijini femeile care intră din nou în forța de muncă. Cred că a mers … bine?

Sigur că am spus da! Dar avem nevoie și de voi. Dacă ești capabil, poți să oferi 40 de minute în serviciul altora astăzi? În ultimii doi ani, zeci de milioane de femei din întreaga lume au părăsit forța de muncă și comunitățile de pretutindeni au nevoie de sprijin. Împreună, putem face ceva pentru a ajuta.

Indiferent dacă donați timp pentru mentorat, servicii comunitare sau orice act de serviciu pe care îl puteți face, cu toții putem contribui la un val global de compasiune și schimbare pozitivă împreună”, a transmis actrița Melissa McCarthy pe Instagram.