Greșeala banală pentru care Adela Popescu a luat amendă în trafic. Ce a făcut vedeta de la Pro TV

Adela Popescu a revenit la Vorbește Lumea în forță, după o perioadă în care a stat în carantină din cauză ca s-a infectat cu covid-19.

Vedeta a fost nevoită să stea două săptămâni acasă, timp în care și soțul și fiul ei cel mic s-au infectat cu virusul.

Adela Popescu, amendată în trafic

Acum, Adela a revenit la Vorbește Lumea cu forțe proaspete și a povestit o întâmplare de la volan. Vedeta și Bogdan Ciudoiu i-au avut în platou pe reprezentanți de la Ministerul de Interne, care au vorbit despre prevenția accidentelor rutiere.

Un telespectator a întrebat dacă pietonii și șoferii sunt amendați atunci când folosesc telefonul mobil în timp ce participă la trafic.

„Ce facem cu cei care nu renunță la telefon nici când sunt la volan sau sunt pietoni? Stau cu ochii în telefon trecând strada”, a spus Bogdan Ciudoiu, citind un mesaj de la un telespectator.

Adela Popescu a intervenit și a spus că, la un moment dat, ea a primit o amendă pentru că și-a folosit telefonul în trafic.

„Eu am primit amendă pentru asta. Da, am primit, ce să mai zic”, a mărturisit Adela Popescu.

„Baftă și lăsați telefoanele în trafic”, a transmis vedeta.

Prezentatoarea Vorbește Lumea s-a infectat cu covid-19 în urmă cu câteva săptămâni. Ea a spus că a avut câteva zile mai grele la început, dar și-a revenit după primele zile.

Adela Popescu, în carantină 2 săptămâni

Dragii mei, ieri seară am făcut un test şi rezultatul a fost cel pe care am vrea să-l evităm cu toţii. Chiar dacă am fost confirmată pozitiv, vreau să vă asigur că mă simt bine şi că o să ne revedem curând. Vă pregătim noi surprize, chiar şi aşa: cu băieţii în studio şi cu mine de acasă. Aveţi grijă de voi şi fiţi cu ochii pe Vorbeşte Lumea!

Eu în sarcină nu m-am vaccinat, pentru că aşa mi-au recomandat medicii, iar acum am început să mă informez. Eu stau cu mască prin casă, ca să-l protejez pe cel mic. Copiii sunt la bunici. Ne hidratăm, ascultăm doctorul…”, a spus vedeta acum două săptămâni.

Iată că ea și-a revenit și s-a întors la muncă. Cosmina Păsărin a fost cea care i-a ținut locul vedetei la Vorbește Lumea, după ce și Shurubel s-a infectat cu virusul .

Coprezentatorii Adelei sunt Shurubel și Bogdan Ciudoiu, foști angajați ai Virgin Radio. Acum, Bogdan prezintă Vorbește Lumea și are și o emisiune la Pro Fm.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI